- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
Peynirsiz Cheeseburger nererlerdesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi günlerde kullan canımGünaydın kızlar. Bahsettiğiniz arkadaş hediyelerin ne zaman yollanacağını biliyor di mi??
Bu arada ben hediyelerime kavuştuuumm, çok mutluyuummm
ya kuzum hiç sorma senin eski kurbanın çekilişe katılıp sonradan ortadan kayboldu 1 aydır yok doa haber vermesine rağmen yazıp aramasına rağmen çok sorumsuzca davranıyo insanında doğal olarak canı sıkılıyo
ya kuzum hiç sorma senin eski kurbanın çekilişe katılıp sonradan ortadan kayboldu 1 aydır yok doa haber vermesine rağmen yazıp aramasına rağmen çok sorumsuzca davranıyo insanında doğal olarak canı sıkılıyo
aynen aynen kuzum ya karşı tarafa haksızlık oluyor diye düşünmüyolarHımm zaten geçen yıl en son o göndermişti hediyesini kurbanına.İlgilenebilecek vakti yoksa niye katılır ki ben anlamıyorum bu insanları hakikaten.
Almis sanirim bugun yollicakti ama yollamasın dicem.onun katili almış mı ki acaba?????
Gule gule kullan canim insallah begenirsinGünaydın kızlar. Bahsettiğiniz arkadaş hediyelerin ne zaman yollanacağını biliyor di mi??
kuzum senin hiç bir suçun yokKızlar beni affedin bugünlük gercekten cok berbat bigun benim icin. Acayip sinirliyim. Ustune Bi d bu olay tam yanı gercekten.
Oyle kuzum biliyorum zaten benim canim sıkkın ya cok kotu bir gun basladi benim icinkuzum senin hiç bir suçun yok
kos hediye topiğine canıkomcummGünaydın kızlar. Bahsettiğiniz arkadaş hediyelerin ne zaman yollanacağını biliyor di mi??
dua et kuzum inş. geçer güzel haberlerle güzel yüzün gülücükler saçarOyle kuzum biliyorum zaten benim canim sıkkın ya cok kotu bir gun basladi benim icin
Yanı oyle bisey deil kUzum gruptan yazarım sonradua et kuzum inş. geçer güzel haberlerle güzel yüzün gülücükler saçar