Merhaba canımTünaydın kızlaaar
Hediyelerimi ilk alanlardanım sanırım. Ama bir türlü gönderemedim 8 marta yetiştireceğim inşallah kurbancığımm
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)
- Konu Sahibi doakolik
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet katılıyorumHediyelerini alan hediye topiğine gidiyor kızlar az şenlenelim yarında ben ğaylaşicam
- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
tmm canım akşama konuşuruzYanı oyle bisey deil kUzum gruptan yazarım sonra
sana da tünaydın canım hadi ama artık paylaşım yapın ya öldük meraktanTünaydın kızlaaar
Hediyelerimi ilk alanlardanım sanırım. Ama bir türlü gönderemedim 8 marta yetiştireceğim inşallah kurbancığımm
hakkında hayırlısı olsun canım inşallahKızlar bu kötü gunumde bir d iş görüşmesine gidicem birazdan umarim hayırlısı olur ne diyim.yine gün içinde uğrarım ben öpüyorum hepinizi
- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
İnşallah hayırlısı olur canımKızlar bu kötü gunumde bir d iş görüşmesine gidicem birazdan umarim hayırlısı olur ne diyim.yine gün içinde uğrarım ben öpüyorum hepinizi
- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
kızlarımız tembel çıktıhadı kızlar paylasalım hediyelerimizi
- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
Hiç sorma aman yollamasınlarda sabah ilk ben paylaşiyim:) benım kurbanında almiştir hediyesinikızlarımız tembel çıktı
- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
hadi bakalım inş.Hiç sorma aman yollamasınlarda sabah ilk ben paylaşiyim:) benım kurbanında almiştir hediyesini
- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
Ne zaman yükliycwn kız?Ahh Ahh işten güçten fırsat bulabiliyor muyuz acaba??
- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.396
- 598
- 27 Ekim 2011
- 2.388
- 2.468
- 133
tmm canım akşama konuşuruz
sana da tünaydın canım hadi ama artık paylaşım yapın ya öldük meraktan
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah
Canım yok ben hediyelerimi ilk hazırlayanlardanım demek istemiştim.
Benim hediyem bana gelmeyecek Çünküüü katilimle buluşacağııız
- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.073
- 198
Canım Noldu gelişme var mi? Yani eğer ciddi bişey yoksa yaptığı ayıp...Kızlar gunaydin gercekten ne zamandır bunun stresi icindeyim en cok sizler biliyorsunuz. Hatta katiliyle konustum sen iletişime gectin mi diye o da en son gecen hafta konuşmuş. Kurbani kim oldugunu öğrenmesin diye onunla iletişime geçmedim. 2 kere mesaj attım yıllık izinde oldugunu hastası oldugunu ama geçen haftaici perşembeden itibaren uğrayacağını söyledi. Bugun onu demesinin ustunden de 1 hafta gecti. Dun ben yine kendisine sms attım. Ama bana dönüş yapmadı!
- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.073
- 198
Yaaa bende gidip kendim teslim etmek istiyorummmm ama vaktim yokCanım yok ben hediyelerimi ilk hazırlayanlardanım demek istemiştim.
Benim hediyem bana gelmeyecek Çünküüü katilimle buluşacağııız
Bu arada ben hala veremedim kargoya off
- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
kimmiş kızlar o arkadaşKızlar gunaydin gercekten ne zamandır bunun stresi icindeyim en cok sizler biliyorsunuz. Hatta katiliyle konustum sen iletişime gectin mi diye o da en son gecen hafta konuşmuş. Kurbani kim oldugunu öğrenmesin diye onunla iletişime geçmedim. 2 kere mesaj attım yıllık izinde oldugunu hastası oldugunu ama geçen haftaici perşembeden itibaren uğrayacağını söyledi. Bugun onu demesinin ustunden de 1 hafta gecti. Dun ben yine kendisine sms attım. Ama bana dönüş yapmadı!
- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298