• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Yanı oyle bisey deil kUzum gruptan yazarım sonra
tmm canım akşama konuşuruz ;)
Tünaydın kızlaaar :KK200::KK200:

Hediyelerimi ilk alanlardanım sanırım. Ama bir türlü gönderemedim :KK43: 8 marta yetiştireceğim inşallah kurbancığımm :KK68:
sana da tünaydın canım hadi ama artık paylaşım yapın ya öldük meraktan
Kızlar bu kötü gunumde bir d iş görüşmesine gidicem birazdan umarim hayırlısı olur ne diyim.yine gün içinde uğrarım ben öpüyorum hepinizi:KK200:
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah

Merhaba arkadaslar. Ben de bugun ciktim hediyelerimi halletmeye calistim. Sadece zorunlu hediyelerim kaldı yani cüzdan ve cikolata. Onlari da halledip kurbancigima verecegim insallah. Bi aksilik olmazsa bulusup hediyemi oyle vericem :) yani boyle konustuk ;)

tmm canım akşama konuşuruz :KK66:

sana da tünaydın canım hadi ama artık paylaşım yapın ya öldük meraktan
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah

Canım yok ben hediyelerimi ilk hazırlayanlardanım demek istemiştim.

Benim hediyem bana gelmeyecek:KK76::KK76: Çünküüü katilimle buluşacağııız :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Kızlar gunaydin gercekten ne zamandır bunun stresi icindeyim en cok sizler biliyorsunuz. Hatta katiliyle konustum sen iletişime gectin mi diye o da en son gecen hafta konuşmuş. Kurbani kim oldugunu öğrenmesin diye onunla iletişime geçmedim. 2 kere mesaj attım yıllık izinde oldugunu hastası oldugunu ama geçen haftaici perşembeden itibaren uğrayacağını söyledi. Bugun onu demesinin ustunden de 1 hafta gecti. Dun ben yine kendisine sms attım. Ama bana dönüş yapmadı!
Canım Noldu gelişme var mi? Yani eğer ciddi bişey yoksa yaptığı ayıp...
D doakolik geranio geranio asivemai asivemai tanıdık bu kızçeleri gördüm Nurcan falan buralarda mı ? Hepinizi ayrı ayrı koccamannn öpüyorum hepiniz çok değerlisiniz benim için...

:KK15::KK15::KK15:

Canım yok ben hediyelerimi ilk hazırlayanlardanım demek istemiştim.

Benim hediyem bana gelmeyecek:KK76::KK76: Çünküüü katilimle buluşacağııız :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
Yaaa bende gidip kendim teslim etmek istiyorummmm ama vaktim yok :(

Bu arada ben hala veremedim kargoya off :(

Kızlar gunaydin gercekten ne zamandır bunun stresi icindeyim en cok sizler biliyorsunuz. Hatta katiliyle konustum sen iletişime gectin mi diye o da en son gecen hafta konuşmuş. Kurbani kim oldugunu öğrenmesin diye onunla iletişime geçmedim. 2 kere mesaj attım yıllık izinde oldugunu hastası oldugunu ama geçen haftaici perşembeden itibaren uğrayacağını söyledi. Bugun onu demesinin ustunden de 1 hafta gecti. Dun ben yine kendisine sms attım. Ama bana dönüş yapmadı!
kimmiş kızlar o arkadaş

Back
X