• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

benim de yakında kocam kaçacak :KK70: :KK70: :KK70: şaka bi yana tabi o kadar çok belli değil tabi benim ki ama işte rahatsızlık veriyo bana sanki herkes bana bakıyo gibi
Aynen banad öyle işte ayda 1 gidiyorum.kardeşi. Bişey yok ki dıyor ben kendimi pala gibi hissediyorım saçlarım iğrenç oldu ağlamaktan yüzüm şişti artık:-(
İyi akşamlaaarr :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
iyi akşamlar kuzum m

Kızlar azıcık heycanlıyım yarın transferim var ve hediyem gelicek muhtemelen:-)cuma sabah paylasırım inşallah

esma mektubunu yazdım :KK22:esmacım diye başlıyor :KK48: yarın inşallah vereceğim ufak aksilikler oldu:KK22:
Bende yarın verecegm nasipse
Bugün çıkıp tamamlayabildimm
Az önce paketledim. Eşim dalga geçiyo benimle yaa:KK53:
Bendeki bu tarz işlerdeki azme hayranmış:KK49:
Ben daha yazmadım. Yarın yazıcamm
nasipsee:KK19:

kızlar kargom istanbula gelmiş ama daha bizim buraya gelmemiş.yarın sabah alıp paylaşirim:-)dua edin bana dostlarım.transferim var bugun
rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin canım :KK68:
S SERAPSEV aekadasım nerdesin?
Çekiliş sonlanmak üzere herkes hediyelerini alıyor seni hiç görmedik.
evet ya bu kadar da olmaz ya kurbanı ve katili kimse bari katili onun kurbanına alsın canım ya D doakolik bir irtibata geçsen artık bu ne saygısızlıktır böyle

en son 11 şubatta girmiş bu nasıl bir hastalıkmış arkadaş ya hepimiz hasta olduk öldük kalktık ama kaldığımız yerden devam ettik yani 1 ay hastalı ksürmez
Ben iptak edelim dediğimde herkes ayaklandı.sonu kötü olmaz inşallah ama 1 aydır ugramayan biri hediyede yollamaz diye düşünüyorum doacım inşallah kazasız belasız atlatır bu işi

Kızlar gunaydin gercekten ne zamandır bunun stresi icindeyim en cok sizler biliyorsunuz. Hatta katiliyle konustum sen iletişime gectin mi diye o da en son gecen hafta konuşmuş. Kurbani kim oldugunu öğrenmesin diye onunla iletişime geçmedim. 2 kere mesaj attım yıllık izinde oldugunu hastası oldugunu ama geçen haftaici perşembeden itibaren uğrayacağını söyledi. Bugun onu demesinin ustunden de 1 hafta gecti. Dun ben yine kendisine sms attım. Ama bana dönüş yapmadı!

Kızlar gunaydin gercekten ne zamandır bunun stresi icindeyim en cok sizler biliyorsunuz. Hatta katiliyle konustum sen iletişime gectin mi diye o da en son gecen hafta konuşmuş. Kurbani kim oldugunu öğrenmesin diye onunla iletişime geçmedim. 2 kere mesaj attım yıllık izinde oldugunu hastası oldugunu ama geçen haftaici perşembeden itibaren uğrayacağını söyledi. Bugun onu demesinin ustunden de 1 hafta gecti. Dun ben yine kendisine sms attım. Ama bana dönüş yapmadı!
bende telefonu var ama ben yeltenmiyorum aramaya çünkü çok kızgınım ters bişey söylemekten çekindiğimden bişey demedim ne aradım nede yazdım çok sinir bozucu oldu artık
bende onun katiline ulaş serap a değil de onun kurbanına alsın ya bu ne terbiyesizlik

bende telefonu var ama ben yeltenmiyorum aramaya çünkü çok kızgınım ters bişey söylemekten çekindiğimden bişey demedim ne aradım nede yazdım çok sinir bozucu oldu artık
bende onun katiline ulaş serap a değil de onun kurbanına alsın ya bu ne terbiyesizlik
Canim ulaştım iste gecen hafta konuştuğunu söyledi yanı bunca Zaman 3 kere mesaj atmışım gel sohbete diye yok. Simdi tekrar mesaj attım. Eger geri donmesse oyle olucak ama hediyeler uyucak mi bilmiyorum sonucta herkes hediyesini tamamladı. Boyle bir terbiyesizlik görmedim ya. Grupta konuşuyor bisey yazıyor mu gordun mu hic.

Canim ulaştım iste gecen hafta konuştuğunu söyledi yanı bunca Zaman 3 kere mesaj atmışım gel sohbete diye yok. Simdi tekrar mesaj attım. Eger geri donmesse oyle olucak ama hediyeler uyucak mi bilmiyorum sonucta herkes hediyesini tamamladı. Boyle bir terbiyesizlik görmedim ya. Grupta konuşuyor bisey yazıyor mu gordun mu hic.
onun katili almış mı ki acaba?????

yok canım görmedim hiç

Back