• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Kızlar S SERAPSEV bana ozel mesaj yoluyla c ekilisten çekildiğini bildirmiş. Durumu katiline bildirdim. Onun katili serapin kurbanina hediye alacak. Ve sorun bu şekilde çözülecek. Haberiniz olsun. Sadece katilimiz sehirdisinda olacağı için kurbanina hediye haftaya gidicek. Kusura bakmasın nolur elimizden başka birşey gelmiyor:KK200:

Kızlar S SERAPSEV bana ozel mesaj yoluyla c ekilisten çekildiğini bildirmiş. Durumu katiline bildirdim. Onun katili serapin kurbanina hediye alacak. Ve sorun bu şekilde çözülecek. Haberiniz olsun. Sadece katilimiz sehirdisinda olacağı için kurbanina hediye haftaya gidicek. Kusura bakmasın nolur elimizden başka birşey gelmiyor:KK200:
Tamam hallolmuş kuzum... Vardır bir sebebi arkadaşın..

Daha öncekı cagrılarımıza cevap gelseydi keşke.neyse iyi olmus.kımse kımseyı tanımıyor ve kımseye takıntılu değil burda.ınuda belırtıyım yoksa içimde kalır

20160303_222449.jpg

Sevgili kurbanim ayni zamanda katilim bu koli senin dilerim begenirsin ...bugun doladim sardim streclere mumya gibi kursa gittim ordan pttye gitxektim ama arkadaslar krilir dedi bemde gondermesim o haliyle pitpit poset alsim sardimda.sardim hesiye lakwti yapmadim :( yarin kargodakiler gorsun ona gore itina ile getirsinler diye ...Allah cc izniyle sabah erkenden kolimle pttye cumartesi en gec oazartesi elinde olur insallah...@esma

Yok kuzum bitek sizinki oyle:)

:KK52::KK52::KK52: ee bir kişinin hediye ulşamış sadece merakla bekliyorum bende

Yok yok degil :))) ya bu arada o kiz ne oldu?

bilgisayara geçtim sonunda :KK53: eccik siyasete gideyim napıyolar bakem :)

inanılmaz derecede iyi morali -onun öyle olması güç veriyor bize--sanki biz onu değilde o bizi idare ediyor:KK68:

Back
X