- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.396
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beğenir begenmex mi yaa. Serap canimiyi akşamlar hanımlar gün içinde 3 tane iş görüşmesine gittim.. benim kurbancığımın hediyeleri yarın eline ulaşması lazım...???umarım beğenirrr...
Ne güzel ya buluşup heduyelesmek çok sevindim sizin adinizaBenim katilim de bulusmak istedi yuppi onunla da nasip olursa pazartesi bulusacagiz. Ne guzel
Ne güzel ya buluşup heduyelesmek çok sevindim sizin adiniza
Canım moralim bozuk ama iyi şeyleri oldu bugun:)Evet ben de cok sevindim
Nasilsin doakolik?
Canım moralim bozuk ama iyi şeyleri oldu bugun:)
Boşver kuzum ya insanlar çok kötü yani cidden ama.Aa hayirdir insallah ne oldu ki? Neden moralin bozuk?
Gercekten insanlar kötü. Sen de o kötüleri takma bosver. Kendi kendilerine zarar verirler ancak.Boşver kuzum ya insanlar çok kötü yani cidden ama.
Tamam hallolmuş kuzum... Vardır bir sebebi arkadaşın..Kızlar S SERAPSEV bana ozel mesaj yoluyla c ekilisten çekildiğini bildirmiş. Durumu katiline bildirdim. Onun katili serapin kurbanina hediye alacak. Ve sorun bu şekilde çözülecek. Haberiniz olsun. Sadece katilimiz sehirdisinda olacağı için kurbanina hediye haftaya gidicek. Kusura bakmasın nolur elimizden başka birşey gelmiyor
Bilgeceee imsan matiliyle bulisirmu
Yok kuzum bitek sizinki oyle:):)Telefondan yaziyorum idare edin :)katilinde kurbaninda ayni kisimi :)
:)Telefondan yaziyorum idare edin :)katilinde kurbaninda ayni kisimi :)
Yok kuzum bitek sizinki oyle:)
Yok yok degil :))) ya bu arada o kiz ne oldu?