- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de öyle kuzum ya bende azami fiyatı aştım az gibi göründü bende aldım da aldım umarım kurbancığım beğenirBende yollayanlar kervanına katıldım bende fiyat olayını biraz aştim ama az geldi gözüme umarım beğenir.
ne işi kız ayyyy benimde kuaföre gitmem lazım hem kaş bide dudak üstü yani bıyık hemde kesim olacak offf bi bakıma ihtiyacım var inş. bi aksilik çıkmazsa yarın gidicem yani yada cuma inş. şöyle bir silkelenip kendime gelmem lazımHala işlerimi bitiremedim bitirirsem kuaföre gidicem inşallah
aynen canım bakalım ben zaman kavuşucam sabırsızlıkla bekliyorumHerkes yarın hediyelerine kavuşacak gibi gozukuyor
Sende cuma en geç canimaynen canım bakalım ben zaman kavuşucam sabırsızlıkla bekliyorum
inş. canımSende cuma en geç canim
Ben aynılarını yaptırmak için kuafördeyim kuzum yarın hastaneye gidicem bu kaş bıyıkla doktor kaçar vallane işi kız ayyyy benimde kuaföre gitmem lazım hem kaş bide dudak üstü yani bıyık hemde kesim olacak offf bi bakıma ihtiyacım var inş. bi aksilik çıkmazsa yarın gidicem yani yada cuma inş. şöyle bir silkelenip kendime gelmem lazım
benim de yakında kocam kaçacak şaka bi yana tabi o kadar çok belli değil tabi benim ki ama işte rahatsızlık veriyo bana sanki herkes bana bakıyo gibiBen aynılarını yaptırmak için kuafördeyim kuzum yarın hastaneye gidicem bu kaş bıyıkla doktor kaçar valla
hava gene bozdu şu an istanbulda yağmur var..Selm kızlarrr
Kaç gündür hava güzel gezicem dedim dedim. Bugün çıkabildim. Yağmura yakalandım
Neyseki kurbancığımın hediyelerini tamamlamak beni mutlu etti. Yarın sabah kargoya vercemm
E hepiniz tatlisiniz hepiniz bana mi gönderiyorsunuz yoksaGizemli bir katil demekki ama çok tatlı biri merak etme:)
Canım bende seni öpüyorum :)selam hatunlar çekiliş güzelleri bende sonunda paketimi teslim edenler kervanına katıldım yarın kurbancığımın elinde olur.Ben dayanamayıp fiyat sınırını aştım amannn ne yapayım benim gözüme az geldi ve ben eli bol biriyim kurbancığımın canı sağolsun hepsini özenerek severek aldım umarım oda beğenir kocamna öpüyorum seni kurbancığım
Arkadaslar merhaba, ücret sinirini asabiliyor muyuz? Eger öyleyse benim icin daha iyi olacak cunku kafamdaki hediyeler biraz belirlenen fiyati asiyor..
Bende Istanbuldayım. Çok hızlı yağıyorrhava gene bozdu şu an istanbulda yağmur var..
Merhaba canmmArkadaslar merhaba, ücret sinirini asabiliyor muyuz? Eger öyleyse benim icin daha iyi olacak cunku kafamdaki hediyeler biraz belirlenen fiyati asiyor..
Aslında asmasanız daha iyiydi ama bikac kisi daha astı limiti sanirim canim gönlüne gore olan sekilde al:)Arkadaslar merhaba, ücret sinirini asabiliyor muyuz? Eger öyleyse benim icin daha iyi olacak cunku kafamdaki hediyeler biraz belirlenen fiyati asiyor..
Bende okul asmak istiyorum yaBugün bi islandim bi ıslandim. Ozlemisim yağmurda yürümeyi hava da soğuk değil ohh mis gibiydi.
Okulu ektim eve erken geleyim diye yine erken gelemedim arkadaş saat 6 oldu