- 27 Ekim 2011
- 2.388
- 2.468
- 133
Hadi ya bende bir hafta yerim diye tahmin ediyorum
O kadar olmaz gibi geldi bana. Hakaret cümlesi yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya bende bir hafta yerim diye tahmin ediyorum
Aa banlanma ya sinir oluyorum o banlanma olayinaBu arada kizlar ben gene cenem yuzunden banlanicam oyle hissediyorum ..
Eger banlanirsam hediyeleri topige en gec ben yayinlicam galiba ..
Merak etmeyin ..
Alla alla size neden öyle oldu kizlar ben giriyorum hiç sorun olmadı. Hem tabletten hem telefondan girdim.Kızlar kk neden böyle olduya 2 gündür giremiyordum.
Canim kendini sıkma henüz kimse hediyelerine kavuşmadı zaten. Ki senin durumun çok çok farklı. Bu arada hoşgeldin biraz toparlayabildiniz insallah?Arkadaslar merhaba, ben evime geldim cok sukur. Kurbanima hediyemi en gec cuma gunu yollayacagim insallah. Aslinda yarin halledip persembe yollayacaktim fakat bana taziyeye gelenler olacak yarin. Beklettigim icin kusuruma bakma sevgili kurbanim, hakkini helal et.
Canim perşembe de yollsyabililirsin olmadı cuma yolların kuzum stres olmaSelam kızlar ben hala yoldayim eve gidemedim bi türlü. Bugün öğlen işten çıkıyordum okulu ekip hediyelerimi tamamlayacaktim. Bırak okulu ekmeyi işte mesai çıktı 7 de çıktım hala yollarda surunuyorum
Kargom yarına yetişmez sanırım off of
O kadar olmaz gibi geldi bana. Hakaret cümlesi yok.
Canim kendini sıkma henüz kimse hediyelerine kavuşmadı zaten. Ki senin durumun çok çok farklı. Bu arada hoşgeldin biraz toparlayabildiniz insallah?
Gunaydin canim benim hadi bakalım hayirlisi olsun kurbanının cicileri simdiden:)günaydın hanımlar nasılsınız bakalım. Benim kargom bugün yola çıkıyor inş. kurbancık gözünaydın
@Bilgece canım hoşgeldin tekrar dan başınız sağolsun,rabbim ablana ve yiyenlerine sabırlar versin inş.
amin inş. canım teş.ederim :)Gunaydin canim benim hadi bakalım hayirlisi olsun kurbanının cicileri simdiden:)
tekrardan başınız sağolsun mekanı cennet olsun..Sagol canim hos buldum. Sukur biraz toparlayabildik. Ablam daha iyi, çocuklar iyi hamdolsun.. oyle iste.
Kesene bereket şimdiden canım benim.sonunda kavuştum mu internetineGünaydınlarrrbugün hediyelerimi kargoya veriyorum kızlar kurbancığım umarım beğenir..çok sohbetler edemedik arkadaşlar ..evime net daha dün bağlandı ben işte girdiğimden iki hafta pek bişiler yazamadımm.. evde istemiyordum oğluşum çok müptelası olmasın diye .. ama neyse onuda çözdüm.. gününüz aydın olsun hadi bana müsade hediyelerimi postalamaya gidiyorum..
Gizemli bir katil demekki ama çok tatlı biri merak etme:)Selamlar :) Kızlar bugün bu aksilik çıkmazsa işten sonra eve gidip hediyelerimi tamamlayacagim yarın sabah kargoda inşallah :)
Benim katilim bana hiç ulaşmadı noldu ki bi ses etsin :)
Kesene bereket canım benim :)selam hatunlar çekiliş güzelleri bende sonunda paketimi teslim edenler kervanına katıldım yarın kurbancığımın elinde olur.Ben dayanamayıp fiyat sınırını aştım amannn ne yapayım benim gözüme az geldi ve ben eli bol biriyim kurbancığımın canı sağolsun hepsini özenerek severek aldım umarım oda beğenir kocamna öpüyorum seni kurbancığım
sağol canım senin de kesene bereketKesene bereket canım benim :)