- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaha kıyamam kuzum aksilik aksilik ustune desene:) aman kizini al cik biraz hava super burda orası da öyledir heraldeGünaydın kızlar dünden beri siteye erişimde sıkıntı var.giriyorum sitemizde böyle bir üye bulunmamaktadr diyor sinir krızı geçiricem valla şimdide çamaşir makinem çalişmiyor.çamaşirlar kaldı offf off
Cik gez kuzum takma bosver bu havaları değerlendirmek lazım:)Bende bugün eşime tripliyim. Kendimi iyi hissediyorum. Havada güzel gidip gezicem.
Çok bunalttı bu hamilelik beni
burasıda öyle dün dişardaydık benimde bugun işlerim var tek cıkıcam dişarıya o evde babaannesiyle parka giderler artıkAhaha kıyamam kuzum aksilik aksilik ustune desene:) aman kizini al cik biraz hava super burda orası da öyledir heralde
ooo kımleri görüyoruz.iyii canım sen nasılsın?hediye tananlamaya cıktımMerhabalar..Nasılsınız bakalım
Merhaba canım nasilsinMerhabalar..Nasılsınız bakalım
Siteye gireniyorum iki gündür sürekli bakıyorum denk gelince yazıyorumSelam kizlar ..
Ne var ne yok bakalim
Iyiyim canim çok şükür sen nasılsın? Naptin kargoladin mi hediyeleriniSelam kizlar ..
Ne var ne yok bakalim
Siteye gireniyorum iki gündür sürekli bakıyorum denk gelince yazıyorum
Bende hediyelerimi yarın yolluyorum herşeyim hazır.paketledim posetledim beklıyor dolapta
Iyiyim canim çok şükür sen nasılsın? Naptin kargoladin mi hediyelerini
Aynen canım bendede öyle diyorBenimkilerde bekliyor insallah yarin gidecek
Ne zaman simdi diye niyetlensem bir sey cikiyor gonderemiyorum..
Sitede bir sorun var canim bende de oluyor gecici sureligine iptal olmustur diyor falan
tut kız sende ceneni..ama bazen tutulmuyor bende bir kere bir akıl hastası yüzğnden ban landım hemde dogumgününde 1 hafta:-(Bu arada kizlar ben gene cenem yuzunden banlanicam oyle hissediyorum ..
Eger banlanirsam hediyeleri topige en gec ben yayinlicam galiba ..
Merak etmeyin ..
Aynen canım bendede öyle diyor
tut kız sende ceneni..ama bazen tutulmuyor bende bir kere bir akıl hastası yüzğnden ban landım hemde dogumgününde 1 hafta:-(
Deme sus kız sendegerçi bazılarina işin dogrusu uymayıncada saldırıyorlar o ayrı.yine olan bize oluyor.Hadi ya bende bir hafta yerim diye tahmin ediyorum
Deme sus kız sendegerçi bazılarina işin dogrusu uymayıncada saldırıyorlar o ayrı.yine olan bize oluyor.
Ne diyim canım.bir hafta buraya yazamasan deliriyorım ben ondan bazen gülüp geöiyorum yada giç sahısla nuhatab olmuyorum sikayet ediyorunYok valla cokta umrumda degil hakliyim sonuna kadar da yazarim