• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

bende hedişlerini tamamlayanlar kervanındayım :KK48: küçük küçük notcuklarımı da yazdım geriye sadece çikolatalarım kaldı ve birde tabikiiiiiiii sahibine ulaşmak için yola çıkmaya :KK68:
Ohh ne guzel yine kurbanını cok sevindireceksin desene

miğde bulantım cok vardı yemeği zor yaptım bedendir anlamadım eşim ilaçlardandır dedi:-(
Gecmis olsun Can'ım ya daha iyisindir umarim
Günaydın,,, hayırlı haftalar olsun hanımlar:KK68::KK68::KK68:ohhh çekebilirmiyim..izninizlee...bu hafta benim için mutlu başladı...iş yerinden tazminat işlerini hallettim..:KK71::KK71:evime internet bağlattım bugün yarın açılacakmış.. kurbancığımın hediyelerinin bir kısmını aldım çarşamba günü kargoya vereceğim.. :KK36::KK36:iş kura başvurdum işe başlayana kadar işsizlik bağlanacakmış.:KK71::KK71:eee daha ne olsun .. ...hakkınızı helal edin bacılar.. pek girip sohbete katılamadım..şu andada iş kurdan dönüşte kurbancığımın hediyelerinin bir kısmını aldım bir cafeden girip yazıyorum..öpüyorum hepinizi..:KK60::KK60::KK60:
Hayirlisi olsun Hakkı'nda Can'ım benim heycanla bekliyoruz

ben yarın yokum kızlar diş çekimine gidicem olur da yarın burası aktif olursa bilgilendireyim istedim bugün çok durgundu kendinize cici bakın öpüyorum hepinizi hayırlı akşamlar
Geçmiş olsun kuzucum bu havalarda kimse uğramıyor bence yine kimse olmaz

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEmerhabalar arkadaşlar nasılsınız kusuruma bakmayın olurmu bilgisayara oturamadım telefodanda yazamadım hiç ne var ne yok nasılsınız

Hava çok güzel ama dışarı çıkmaya halim yok.
Haftasonu dersim vardı. Bi ara uyuyacaktım derste.
Bugün full yattım.

Hoşgeldin tatlim:)

hoşbuldum canııııımm-hediyeleri paylaşcakmıyız varmı öyle bi topik ben nasipse yarın postalamayı düşünüyorum
Oooov ben kimleri görüyorum burdaa:KK19:
beni beniiiii amineyi:-) sorma bilgisayara hiç takılmadım bu ara pek yoğunum çöpçatanlık sipariş ev işi kurs derken fırsat kalmadı he bide kpss var :KK53:

havada pek güzeldi bugün ama çıkamadım yarında iyi olur inşallah :KK53:

hoşbuldum canııııımm-hediyeleri paylaşcakmıyız varmı öyle bi topik ben nasipse yarın postalamayı düşünüyorum

beni beniiiii amineyi:-) sorma bilgisayara hiç takılmadım bu ara pek yoğunum çöpçatanlık sipariş ev işi kurs derken fırsat kalmadı he bide kpss var :KK53:

havada pek güzeldi bugün ama çıkamadım yarında iyi olur inşallah :KK53:
Bende yarın çıkıcam. Inşallah iyi olurumm
Bugün kargoya veremedim ben yattım hep. Yarın ben çıkamazsam bile eşime vercem. O verir kargoya.
Bende hafızlık kursuna gidiyodum bıraktım. Haftasonu dersim var ona bile zor gidiyorum.

Paylaşım topiği var. Orda paylaşılacak hediyelerr. Çok heycanlı diiii miii:KK71:

Selamlar :) eve daha yeni attım kendimi bugün kurbanima bi kaç hediye daha aldım. Yalnız sinirlamadan dolayı az parça oldu sanki sizde de öyle mi kızlar?

Yarın olmaz sanırım çarşamba yada perşembe kargoya veririm hediyelerimi. Hafta sonu tamamlayamadim :(

Selamlar :) eve daha yeni attım kendimi bugün kurbanima bi kaç hediye daha aldım. Yalnız sinirlamadan dolayı az parça oldu sanki sizde de öyle mi kızlar?

Yarın olmaz sanırım çarşamba yada perşembe kargoya veririm hediyelerimi. Hafta sonu tamamlayamadim :KK43:
Benimde gözüme az geldi ama fiyat sınırlamasına uymak adına tuttum kuzum ya.

Back