- 11 Aralık 2013
- 427
- 438
- 123
Yaaaa ben bugun gondericektim ama anneme misafir gelecekmis kalktim geldim temizlik yapmaya
Pazartesi gunune kaldi
Ben de cuma gönderecektim ama işler falan fırsat bulamadım bir türlü benim de hafta içine kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa ben bugun gondericektim ama anneme misafir gelecekmis kalktim geldim temizlik yapmaya
Pazartesi gunune kaldi
Sağol canım sanada..Herkese iyi haftasonları kızlar =)
Olsun benden önce gönderemiyceksiniz işteeeYaaaa ben bugun gondericektim ama anneme misafir gelecekmis kalktim geldim temizlik yapmaya
Pazartesi gunune kaldi
olsun canım daha vakıt var nasılsaBen de cuma gönderecektim ama işler falan fırsat bulamadım bir türlü benim de hafta içine kaldı
Evet canim maalesef nerdeyse Hediyelerimiz gondericez. Artık başka bir çekilişte etiketlerim istersenGeç kalmışım katılmak için
Evet canim bakiyorum kimsecikler yokoooo haftasonu tatılıne gırmıs bızım kızlarr
Benimde işlerim vardı anca şimdi baktım iyi hissetmiyorum kendimiEvet canim bakiyorum kimsecikler yok
Benimde işlerim vardı anca şimdi baktım iyi hissetmiyorum kendimi[/QUOT
Neden iyi hissetmiyorsun canm kendini
Hayırdır canim neden?Benimde işlerim vardı anca şimdi baktım iyi hissetmiyorum kendimi
miğde bulantım cok vardı yemeği zor yaptım bedendir anlamadım eşim ilaçlardandır dedi:-(Hayırdır canim neden?
geçmiş olsun bacı hamilemisin yoksammmiğde bulantım cok vardı yemeği zor yaptım bedendir anlamadım eşim ilaçlardandır dedi:-(
banamı geliyor o hediyelerrr... tadlummm...fısılda kulağıma aramızda söz.bende hedişlerini tamamlayanlar kervanındayım küçük küçük notcuklarımı da yazdım geriye sadece çikolatalarım kaldı ve birde tabikiiiiiiii sahibine ulaşmak için yola çıkmaya
canım öncelikle senin adına çok sevindim herşey gönlünce olur inşallahbanamı geliyor o hediyelerrr... tadlummm...fısılda kulağıma aramızda söz.
Günaydın,,, hayırlı haftalar olsun hanımlarohhh çekebilirmiyim..izninizlee...bu hafta benim için mutlu başladı...iş yerinden tazminat işlerini hallettim..evime internet bağlattım bugün yarın açılacakmış.. kurbancığımın hediyelerinin bir kısmını aldım çarşamba günü kargoya vereceğim.. iş kura başvurdum işe başlayana kadar işsizlik bağlanacakmış.eee daha ne olsun .. ...hakkınızı helal edin bacılar.. pek girip sohbete katılamadım..şu andada iş kurdan dönüşte kurbancığımın hediyelerinin bir kısmını aldım bir cafeden girip yazıyorum..öpüyorum hepinizi..