- 13 Mayıs 2015
- 629
- 299
- 23
- 32
Hıı sürekli takip etmem lazım yani.Eğer bir süre bakmazsan tekrar bildirim gelmiyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hıı sürekli takip etmem lazım yani.Eğer bir süre bakmazsan tekrar bildirim gelmiyor :)
Ilk sen göndereceksin herhaldeben yarın inşallah hediyelerimi gönderiyorummmmmmm ...
kurbanıma selam olsun![]()
Ilk sen göndereceksin herhalde![]()
Ohh haftaya herkes hediyelerine kavuşuyor desene:)ben yarın inşallah hediyelerimi gönderiyorummmmmmm ...
kurbanıma selam olsun![]()
Internet yok galiba o yüzden giremiyor dimi canim. Ya vala hediyeyi bilmenin haklı gururunu yaşıyorum şimdi ne desem bilemedim:))Bende pazartesi vercem kargoya nasipse ama benim kurbanm pek aktif değil.
Artık özelden yazıcam ona.
Kendisi hazırlıyomuş hediyeyi. Eşimin adını sordu. Aklıma bişeyler geliyo ama tam bilemedim tabi![]()
Evet geçen gün netim azaldı demişti bitti galiba.Ohh haftaya herkes hediyelerine kavuşuyor desene:)
Internet yok galiba o yüzden giremiyor dimi canim. Ya vala hediyeyi bilmenin haklı gururunu yaşıyorum şimdi ne desem bilemedim:))
Vala ilk dusundugunden beri biliyorum:)Evet geçen gün netim azaldı demişti bitti galiba.
Seni seniiii sen biliyodun dimii
Hadi anlaşalım söz söylemicem bildiğimi![]()
Bi şansımı deneyim dedimmm hani belki söylersin diyeeVala ilk dusundugunden beri biliyorum:)ama tabiki de soylemicem bu hafta sende kavusursun zaten
![]()
Ben buralardaymmKızlarrr ben geldim kımse yok
Vala bende burdayim:)Kızlarrr ben geldim kımse yok
NaapıyosunuzzVala bende burdayim:)
Vala kurbanımin tanıtımına bakiyordum simdi ona neler secsem diye düşünüyordum:) yarın alisveris gunuNaapıyosunuzz
Bende yarın tamamlıcam.Vala kurbanımin tanıtımına bakiyordum simdi ona neler secsem diye düşünüyordum:) yarın alisveris gunu