Hıı sürekli takip etmem lazım yani.Eğer bir süre bakmazsan tekrar bildirim gelmiyor :)
Ilk sen göndereceksin herhaldeben yarın inşallah hediyelerimi gönderiyorummmmmmm ...
kurbanıma selam olsun
Ilk sen göndereceksin herhalde
Ohh haftaya herkes hediyelerine kavuşuyor desene:)ben yarın inşallah hediyelerimi gönderiyorummmmmmm ...
kurbanıma selam olsun
Internet yok galiba o yüzden giremiyor dimi canim. Ya vala hediyeyi bilmenin haklı gururunu yaşıyorum şimdi ne desem bilemedim:))Bende pazartesi vercem kargoya nasipse ama benim kurbanm pek aktif değil.
Artık özelden yazıcam ona.
Kendisi hazırlıyomuş hediyeyi. Eşimin adını sordu. Aklıma bişeyler geliyo ama tam bilemedim tabi
Evet geçen gün netim azaldı demişti bitti galiba.Ohh haftaya herkes hediyelerine kavuşuyor desene:)
Internet yok galiba o yüzden giremiyor dimi canim. Ya vala hediyeyi bilmenin haklı gururunu yaşıyorum şimdi ne desem bilemedim:))
Vala ilk dusundugunden beri biliyorum:)Evet geçen gün netim azaldı demişti bitti galiba.
Seni seniiii sen biliyodun dimii
Hadi anlaşalım söz söylemicem bildiğimi
Bi şansımı deneyim dedimmm hani belki söylersin diyeeVala ilk dusundugunden beri biliyorum:)ama tabiki de soylemicem bu hafta sende kavusursun zaten
Ben buralardaymmKızlarrr ben geldim kımse yok
Vala bende burdayim:)Kızlarrr ben geldim kımse yok
NaapıyosunuzzVala bende burdayim:)
Vala kurbanımin tanıtımına bakiyordum simdi ona neler secsem diye düşünüyordum:) yarın alisveris gunuNaapıyosunuzz
Bende yarın tamamlıcam.Vala kurbanımin tanıtımına bakiyordum simdi ona neler secsem diye düşünüyordum:) yarın alisveris gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?