hahahaha aynısı bende de mevcutKızımdan sonra 3.kez aslında 4 ama biri yarım kaldı:-(
İnşallah canım ya.bende kapalıcarsı düşünmüştüm aslında ama iptal tabi.cok soguk.
burdayım kız sürekli giremiyorum .kızım deli etti beni sabah sabah.gece astiğim çamaşiri topluyor ıslak ıslak geri astım yine toplamıs:-(
Olabilirsin tabiki :)ben olabilir miyim
hahahaha aynısı bende de mevcut
ahh hahhh çok fena daha ne pozlar vardı da koymadım nazar değer diyeOlabilirsin tabiki :)
Bu arada o cimcimeyi isirir misin benim için o nasıl foto oyle :)
benimkiler başladı tv başindan kalkamıyorum
kuzum ya ben çok pis kahkaha attım özürKızlar size yaptığım potu anlatayım da gülün:)
Şimdi bizim iş yerinde öğle yemeklerinde gittiğimiz bi yer var esnaf lokantası gibi. Okuldan geldim bugün ise yemeği kacirmisim ayrı gittim onlardan. Neyse yemeği yedim kasaya gidicem ödeme için çantadan cüzdanı çıkartırken ped çıktı cuzdanlari beraberhiç etrafima bakmadan geri soktum çantaya daha doğrusu tiktim istifimi bozmadan ödeme yaptım çıktım ama etrafima bakmıyorum çoğu erkek zaten koca koca adamlar
Gulcem gulemiyorum rezil oldum
tabiki ısırırım hemde ne ısırmak her tarafını ısırcamOlabilirsin tabiki :)
Bu arada o cimcimeyi isirir misin benim için o nasıl foto oyle :)
ahh hahhh çok fena daha ne pozlar vardı da koymadım nazar değer diye
kuzum ya ben çok pis kahkaha attım özürallahtan kimse yoktu
Gül canım gül çok komikti gerçektentabiki ısırırım hemde ne ısırmak her tarafını ısırcam
Benim bir tane yorganım salonun ortasında duruyor üzerinde oyuncaklar.biyerde çanaşirlar.ortada süpürge.eşim bilğisayarı bırakmıs açik kanepedegülsem mi ağladam mi?
Gül canım gül çok komikti gerçektenNormalde iç kısma koyarım Bu direk çantanın içine kaçmış şaka gibi
Maşallah ya nazar değmesin cirkine :)
Kızlar size yaptığım potu anlatayım da gülün:)
Şimdi bizim iş yerinde öğle yemeklerinde gittiğimiz bi yer var esnaf lokantası gibi. Okuldan geldim bugün ise yemeği kacirmisim ayrı gittim onlardan. Neyse yemeği yedim kasaya gidicem ödeme için çantadan cüzdanı çıkartırken ped çıktı cuzdanlari beraberhiç etrafima bakmadan geri soktum çantaya daha doğrusu tiktim istifimi bozmadan ödeme yaptım çıktım ama etrafima bakmıyorum çoğu erkek zaten koca koca adamlar
Gulcem gulemiyorum rezil oldum
Gül canım gül çok komikti gerçektenNormalde iç kısma koyarım Bu direk çantanın içine kaçmış şaka gibi
Maşallah ya nazar değmesin cirkine :)
Sağol canımmaşallah senin baya fenaymış allah kolaylık versin
amin canım allah razı olsun
Bana niye bildirim gelmiyo yaa. Bi bakıyorum sayfalar geçmiş. Ben geride kalmışım..
noldu kuzum bi sıkıntı yoktur inş.Kızlar çok sıkıcı bir güüün
noldu kuzum bi sıkıntı yoktur inş.
hmm doğrudur kuzum ama bitti çok şükürYok canım da çok yoğunum bunaldım işten
hmm doğrudur kuzum ama bitti çok şükür
ben çıkıyorum kızlar herkese iyi tatiller iyi akşamlar
Ay ben de çok yaşadım onuDaha çok iş yerinde masanın üstünde ağzı açık olan çantam ele veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?