• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Kızımdan sonra 3.kez aslında 4 ama biri yarım kaldı:-(

İnşallah canım ya.bende kapalıcarsı düşünmüştüm aslında ama iptal tabi.cok soguk.
burdayım kız sürekli giremiyorum .kızım deli etti beni sabah sabah.gece astiğim çamaşiri topluyor ıslak ıslak geri astım yine toplamıs:-(
hahahaha aynısı bende de mevcut :D :D

Kızlar size yaptığım potu anlatayım da gülün:)

Şimdi bizim iş yerinde öğle yemeklerinde gittiğimiz bi yer var esnaf lokantası gibi. Okuldan geldim bugün ise yemeği kacirmisim ayrı gittim onlardan. Neyse yemeği yedim kasaya gidicem ödeme için çantadan cüzdanı çıkartırken ped çıktı cuzdanlari beraber :D hiç etrafima bakmadan geri soktum çantaya daha doğrusu tiktim :D istifimi bozmadan ödeme yaptım çıktım ama etrafima bakmıyorum çoğu erkek zaten koca koca adamlar :D

Gulcem gulemiyorum rezil oldum :D

Olabilirsin tabiki :)

Bu arada o cimcimeyi isirir misin benim için o nasıl foto oyle :)
ahh hahhh çok fena daha ne pozlar vardı da koymadım nazar değer diye :D :D :D

:-) benimkiler başladı tv başindan kalkamıyorum
:KK48::KK48: ama çok tatlılar ya :KK68: akşam çamaşırlarını yıkamıştım bittikten sonra çıkardım sepete koydum eşime asmasını söyledim arkamı dönmemle birde ne göreyim çamaşırlar yerde sıralanmış almış elinede bi kaç bişey anne as diyo bana :D:D kızayım mı güleyim mi o an anlam veremedim :D :D sonra beraber geri topladık yatağa koydum uyuttum sıpayı :D :D

Şimdi bizim iş yerinde öğle yemeklerinde gittiğimiz bi yer var esnaf lokantası gibi. Okuldan geldim bugün ise yemeği kacirmisim ayrı gittim onlardan. Neyse yemeği yedim kasaya gidicem ödeme için çantadan cüzdanı çıkartırken ped çıktı cuzdanlari beraber :KK70: hiç etrafima bakmadan geri soktum çantaya daha doğrusu tiktim :KK70: istifimi bozmadan ödeme yaptım çıktım ama etrafima bakmıyorum çoğu erkek zaten koca koca adamlar :KK70:

Gulcem gulemiyorum rezil oldum :KK70:
kuzum ya ben çok pis kahkaha attım özür :D :D :D allahtan kimse yoktu :D :D

Benim bir tane yorganım salonun ortasında duruyor üzerinde oyuncaklar.biyerde çanaşirlar.ortada süpürge.eşim bilğisayarı bırakmıs açik kanepede:-) gülsem mi ağladam mi?

ahh hahhh çok fena daha ne pozlar vardı da koymadım nazar değer diye :KK70: :KK70: :KK70:

kuzum ya ben çok pis kahkaha attım özür :KK70: :KK70: :KK70: allahtan kimse yoktu :KK70: :KK70:

tabiki ısırırım hemde ne ısırmak her tarafını ısırcam :KK48::KK48:
Gül canım gül çok komikti gerçekten :D Normalde iç kısma koyarım Bu direk çantanın içine kaçmış şaka gibi :D

Maşallah ya nazar değmesin cirkine :)

Benim bir tane yorganım salonun ortasında duruyor üzerinde oyuncaklar.biyerde çanaşirlar.ortada süpürge.eşim bilğisayarı bırakmıs açik kanepede:-) gülsem mi ağladam mi?
:D :D :D :D :D maşallah senin baya fenaymış :D :D allah kolaylık versin
Gül canım gül çok komikti gerçekten :KK70: Normalde iç kısma koyarım Bu direk çantanın içine kaçmış şaka gibi :KK70:

:KK48::KK48::KK48:
amin canım allah razı olsun

Şimdi bizim iş yerinde öğle yemeklerinde gittiğimiz bi yer var esnaf lokantası gibi. Okuldan geldim bugün ise yemeği kacirmisim ayrı gittim onlardan. Neyse yemeği yedim kasaya gidicem ödeme için çantadan cüzdanı çıkartırken ped çıktı cuzdanlari beraber :KK70: hiç etrafima bakmadan geri soktum çantaya daha doğrusu tiktim :KK70: istifimi bozmadan ödeme yaptım çıktım ama etrafima bakmıyorum çoğu erkek zaten koca koca adamlar :KK70:

Gulcem gulemiyorum rezil oldum :KK70:

:KK70: :KK70:
Gül canım gül çok komikti gerçekten :KK70: Normalde iç kısma koyarım Bu direk çantanın içine kaçmış şaka gibi :KK70:

Ay ben de çok yaşadım onu :D Daha çok iş yerinde masanın üstünde ağzı açık olan çantam ele veriyor :D

Back