Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın benide öyle yogun bir haftasonu beklemekte.hava düelicek dediler ama yok piknik hayal oldu:-(Günaydın kızlar sonunda haftasonu geldi yoğun bir haftasonu beni beklemekte
Gunaydin bebisim neler yapicaksin bakalım haftasonu?Günaydın kızlar sonunda haftasonu geldi yoğun bir haftasonu beni beklemekte
Ay iyi dusun iyi olsun kuzum benim ya 2. Kez mi tüp bebek peki?Günaydın benide öyle yogun bir haftasonu beklemekte.hava düelicek dediler ama yok piknik hayal oldu:-(
Zaten perşembe günğ tranaferim var heycan stres hepsi var
oyyy aynen ya bizde güya gezecek dolaşacaktık ama hava çok kötü inş. yarına kadar düzelir ya en azından çarşıya falan çıkabilirizGünaydın benide öyle yogun bir haftasonu beklemekte.hava düelicek dediler ama yok piknik hayal oldu:-(
Zaten perşembe günğ tranaferim var heycan stres hepsi var
yarın sabah kahvaltıya teyzemelere gidicez ordan da kemeraltı diye bi çarşı var çok büyük bir yer ne ararsan var oraya gidicez biraz dolaşırız kordon boyunda diye planlamıştık(yağmurlu olmazsa) ordan da kaynanamlara geçicez görümcemi vericez hayırlısıyla pazar günü de avm ye gitcez ordan da bi sahil boyu yürüyüş düşünmüştükGunaydin bebisim neler yapicaksin bakalım haftasonu?
Ay iyi dusun iyi olsun kuzum benim ya 2. Kez mi tüp bebek peki?
Görümcemi vercez Ahaha gul gul oldum kuzum ya:) ooh baya dolu doluymuş cidden. Orda kotu mi hava Ankara bugun yine güneşli:)yarın sabah kahvaltıya teyzemelere gidicez ordan da kemeraltı diye bi çarşı var çok büyük bir yer ne ararsan var oraya gidicez biraz dolaşırız kordon boyunda diye planlamıştık(yağmurlu olmazsa) ordan da kaynanamlara geçicez görümcemi vericez hayırlısıyla pazar günü de avm ye gitcez ordan da bi sahil boyu yürüyüş düşünmüştük
Selam canim biber gazi ben tasiyordum
Ama o da yaralayici suc aleti olarak geciyorMus ve cezasi varmis
Allah korusun tacizciye siksan o pisligi adam saycaklar
noldu ki cümle hatasımı oldu ben çok mutlu oldum şahsen vericez kurtulcammmmGörümcemi vercez Ahaha gul gul oldum kuzum ya:) ooh baya dolu doluymuş cidden. Orda kotu mi hava Ankara bugun yine güneşli:)
oyy oyyy heyecanlar dorukta şimdiGünaydın kızlar kapalı bi ıstanbul sabahinda otobusten sevgilerle :)
Benim haftasonu da çok dolu ya yarın iş var pazar günü sevdicegimin evine iade-i ziyarete gidicez :)
Hediyeler hazır mi :)))))))
Aksam uğruyor o bu aralar:)Sarisekerannesi kuzum nerelerdesin 2 gündür firardasın bakıyorum da
Yok ya görümceni cok seviyosun heralde o komiğime gitti:)noldu ki cümle hatasımı oldu ben çok mutlu oldum şahsen vericez kurtulcammmm
Evet kuzum ya hava çok kapalı döktü dökecek şimdi yağmuru öyle bi hava var
Bende kafamda planladim hepsini hazirlicam yavaştan pazartesi kargoda inşallah :)oyy oyyy heyecanlar dorukta şimdi
benim son bi kaç bişeyim kaldı ondan sonra kısmetse kargo da pazartesi en geç salı
farkettim canım geçmişe dönünceAksam uğruyor o bu aralar:)
severim ya görümce miYok ya görümceni cok seviyosun heralde o komiğime gitti:)
ben olabilir miyimBende kafamda planladim hepsini hazirlicam yavaştan pazartesi kargoda inşallah :)
Katilim hakkında hiç bi fikrim yok onu çok merak ediyorum :)
neler alcan banaBende bu haftasonu Alicam hediyeleri pazartesi kargolarım bende cok buyuk ihtimalle:) kurbanıma duyurulur
Kızımdan sonra 3.kez aslında 4 ama biri yarım kaldı:-(Gunaydin bebisim neler yapicaksin bakalım haftasonu?
Ay iyi dusun iyi olsun kuzum benim ya 2. Kez mi tüp bebek peki?
İnşallah canım ya.bende kapalıcarsı düşünmüştüm aslında ama iptal tabi.cok soguk.oyyy aynen ya bizde güya gezecek dolaşacaktık ama hava çok kötü inş. yarına kadar düzelir ya en azından çarşıya falan çıkabiliriz
rabbim gönlüne göre versin inş. canım hayırlı haberler verirsin bize
burdayım kız sürekli giremiyorum .kızım deli etti beni sabah sabah.gece astiğim çamaşiri topluyor ıslak ıslak geri astım yine toplamıs:-(Sarisekerannesi kuzum nerelerdesin 2 gündür firardasın bakıyorum da