2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Günaydın benide öyle yogun bir haftasonu beklemekte.hava düelicek dediler ama yok piknik hayal oldu:-(
Zaten perşembe günğ tranaferim var heycan stres hepsi var
oyyy aynen ya bizde güya gezecek dolaşacaktık ama hava çok kötü inş. yarına kadar düzelir ya en azından çarşıya falan çıkabiliriz
rabbim gönlüne göre versin inş. canım hayırlı haberler verirsin bize

Gunaydin bebisim neler yapicaksin bakalım haftasonu?

Ay iyi dusun iyi olsun kuzum benim ya 2. Kez mi tüp bebek peki?
yarın sabah kahvaltıya teyzemelere gidicez ordan da kemeraltı diye bi çarşı var çok büyük bir yer ne ararsan var oraya gidicez biraz dolaşırız kordon boyunda diye planlamıştık(yağmurlu olmazsa) ordan da kaynanamlara geçicez görümcemi vericez hayırlısıyla pazar günü de avm ye gitcez ordan da bi sahil boyu yürüyüş düşünmüştük

Görümcemi vercez Ahaha gul gul oldum kuzum ya:) ooh baya dolu doluymuş cidden. Orda kotu mi hava Ankara bugun yine güneşli:)

Günaydıııınn

Selam canim biber gazi ben tasiyordum
Ama o da yaralayici suc aleti olarak geciyorMus ve cezasi varmis
Allah korusun tacizciye siksan o pisligi adam saycaklar

Suç muymuş. Taşımak suç değil diye biliyordum. Sıkmaya mecbur kalırsak varsın suç sayılsın. Aldım dün 2 tane 1 kardeşime 1 de bana.

[QUOTE="doakolik, post: 45351414, member: 337861"]Görümcemi vercez Ahaha gul gul oldum kuzum ya:) ooh baya dolu doluymuş cidden. Orda kotu mi hava Ankara bugun yine güneşli:)[/QUOTE]
noldu ki cümle hatasımı oldu ben çok mutlu oldum şahsen vericez kurtulcammmm
Evet kuzum ya hava çok kapalı döktü dökecek şimdi yağmuru öyle bi hava var

Görümcemi vercez Ahaha gul gul oldum kuzum ya:) ooh baya dolu doluymuş cidden. Orda kotu mi hava Ankara bugun yine güneşli:)
noldu ki cümle hatasımı oldu ben çok mutlu oldum şahsen vericez kurtulcammmm
Evet kuzum ya hava çok kapalı döktü dökecek şimdi yağmuru öyle bi hava var

Günaydın kızlar kapalı bi ıstanbul sabahinda otobusten sevgilerle :)

Benim haftasonu da çok dolu ya yarın iş var pazar günü sevdicegimin evine iade-i ziyarete gidicez :)

Hediyeler hazır mi :)))))))
oyy oyyy heyecanlar dorukta şimdi
benim son bi kaç bişeyim kaldı ondan sonra kısmetse kargo da pazartesi en geç salı

oyy oyyy heyecanlar dorukta şimdi
benim son bi kaç bişeyim kaldı ondan sonra kısmetse kargo da pazartesi en geç salı
Bende kafamda planladim hepsini hazirlicam yavaştan pazartesi kargoda inşallah :)

Katilim hakkında hiç bi fikrim yok onu çok merak ediyorum :)

Gunaydin bebisim neler yapicaksin bakalım haftasonu?

Ay iyi dusun iyi olsun kuzum benim ya 2. Kez mi tüp bebek peki?
Kızımdan sonra 3.kez aslında 4 ama biri yarım kaldı:-(
İnşallah canım ya.bende kapalıcarsı düşünmüştüm aslında ama iptal tabi.cok soguk.
Sarisekerannesi kuzum nerelerdesin 2 gündür firardasın bakıyorum da
burdayım kız sürekli giremiyorum .kızım deli etti beni sabah sabah.gece astiğim çamaşiri topluyor ıslak ıslak geri astım yine toplamıs:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…