2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

hadi size bir ipucu daha diyeyim kurbanım sevgililer gününde yalnız olmayacak yani hayatında biri var. artık evli mi sevgilisi mi var sözlü mü söylemem ama başı bağlı

Ahhh ahh bu ben değilim ne yazık ki :)))

Kızlar dışardayım telefondan giriyorum vala hızınıza yetişemiyorum:)
İpucu gelsin duble ipucu hemde:)
Benim tatlis kurbancik benden buyuk ve de Ankara'da yasamıyor:)

Ama bu ben olabilir, niye olmayayım kiiii

aaa gerçekten mii? MEmnun değil misin alanından?
bebeğim doğmadan önce mesleğimi çok seviyordum ama kızım doğduktan sonra onunla daha fazla zaman geçirmek istiyorum izinli günlerimde çok güzel zamanlarımız oluyor ama bu meslekte yaz tatilinde sadece izninin olduğu kadar kullanıldığı için ço kzaman geçiremiyorum o yüzden kurum değişikliği istiyorum en azından bir anaokul öğretmenliği

NOT!!!! hala mesleğimi seviyorum ama kızıma zaman ayıramıyorum bu işte

Anladım canım Allah kolaylık versin.

Anne olunca bakış açıların değişmesi çok çok normal. Öncelik çocuğunda oluyordur.

Öğretmenlik zaman açısından çok güzel gerçekten. Topu topu 15 gün yıllık izin tatili çok az geliyor.

kesinlikle değişiyo canım daha çok zaman geçirmek herşeyi beraber yapmak paylaşmak istiyor insan ama çalışınca olmuyo maalesef ama en azından öğretmenlik olsa bayram tatilin,yarıyıl tatilin,3 aylık yaz tatilin var o yüzden bakalım kısmet

Rabbim gönlüne göre versin canım

aaaa az çok tahmin edebiliyorum sankimmmm

aaa ne çabuk bakalım benim koca ne alacak
Ev sinema sistemi bozulmustu oturdum ağladım ona.eşimde yenisini aldi.aynısı hemde
O zaman ben de bir ipucu vereyiim.

Benim kurbancığım makyaj yapmayı pek sevmiyormuş =)
buldum bennn.makyaj yapmayı severim ama zsman yok malesef birde evde gerek yok

Rabbim gönlüne göre versin canım
amin canım inşallah ezan da okunuyo rabbim sesimizi duyar inşallah
Ev sinema sistemi bozulmustu oturdum ağladım ona.eşimde yenisini aldi.aynısı hemde
buldum bennn.makyaj yapmayı severim ama zsman yok malesef birde evde gerek yok
çok sevindim senin adına hadi gözünaydın iyi günlerde kullanın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…