• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Merhaba kızlarrr bende katılabilir miyim aranıza
Hoşgeldiniz :))
bu arada bende katılmak isterdim :110: hiç görmemiştim ki ben :63:
Hosgeldiniz:)

O zaman ben de bir ipucu vereyiim.

Benim kurbancığım makyaj yapmayı pek sevmiyormuş =)
Bata iddialı bir ipucu olmuş cidden bravoo:)) darısı tüm kurbanların basina:)

D doakolik kuzum nerelere kayboldun
Kuzucum iş görüşmesine gittim sonra bir srkadasimls görüştüm öyle olunca yaşamadım kusura bakmayın nolur:) Morenica Morenica

Hoşgeldiniz :))

Hosgeldiniz:)

Bata iddialı bir ipucu olmuş cidden bravoo:)) darısı tüm kurbanların basina:)

Kuzucum iş görüşmesine gittim sonra bir srkadasimls görüştüm öyle olunca yaşamadım kusura bakmayın nolur:) Morenica Morenica

Ne kusuru canımcım nasıl geçti görüşmen? İnşallah hayırlısı olur hakkında

Ne kusuru canımcım nasıl geçti görüşmen? İnşallah hayırlısı olur hakkında
Ay bıktım vala kuzu ya cok ta güzel biyerdi ofis falan tam istediğim bir ortam. Ama tecrübem olmadığı için çok olumlu geçmedi bence. Yeni mezunlara hiç fırsat vermiyorlar ki ben anlamadım

Ay bıktım vala kuzu ya cok ta güzel biyerdi ofis falan tam istediğim bir ortam. Ama tecrübem olmadığı için çok olumlu geçmedi bence. Yeni mezunlara hiç fırsat vermiyorlar ki ben anlamadım

Hiç belli olmaz canım moralini bozma. Özgüvenini sürdür hep. İnşallah hayırlı bir yer olsun.

İş vermezlerse tecrüben olamaz zaten ne salak bu işveren milleti.
Evet ışte bunu anlatamiyorshn ki canim vala bıktım ya bir heves gidiyorum sonuç hep aynı tecrübe yok diyorlar. Hayır bi d tecrübem olmadığını bilerek çağırıyorlar. Hele bugün ku direk yeni mezun arıyor ilanda. Ama gidiyorsun tecrübem yok oluyor ben anlamadım.

Evet ışte bunu anlatamiyorshn ki canim vala bıktım ya bir heves gidiyorum sonuç hep aynı tecrübe yok diyorlar. Hayır bi d tecrübem olmadığını bilerek çağırıyorlar. Hele bugün ku direk yeni mezun arıyor ilanda. Ama gidiyorsun tecrübem yok oluyor ben anlamadım.
bahane cok canım

evet canım eve gitti mi suyumu çıkarıyo :KK70: amann iyi olsun da yaramazlık yapsın hasta oldu mu ailecek yüzümüz düşüyo :)
Haklısın canim ya:KK15:

vay ipucunu sevsinler :KK66: ben hep burda olduğum için aktif bir üyeyiim bir kurbancığım o yüzden sen benim katilim deilsunnn
Doğru diyorsun kuzum ama belki de bir yanıltmadı bu ne dersinnn:KK47::KK47:

Back