Alla alla kim o istemeyen cidden kandiriyosun gibi sanki tatlı kissSarisekerannesi :))
Askitom cok kızıyorsun ama bana kalbim kırılıyor:)) zaten benden baska da Ankara'da yasayan yok sanirim:) o Zaman denizi olan bir yerse yasıyor benim kurbanım :) kabul edin bu iyiydi
offfff oooooofffffffff katilim yok ortalarda offfff
artık merak etmiyorum katilimi küstüm onaBu çekiliş aktifler daha az canım sıkma canını
Benim de katilim yok ortalıkta
Hmmm bilmiyodum çekilişin yapıldığını
olamaz mı olabilir??Ayy acaba benim katilim misin seenn?
bilgecim ALLAH rahmet eylesin kaç yaşındaydı ALLAH sabırlar versin ablanada inşallahKizlar ablamin esi vefat etti. Biz memlekete gidiyoruz. Gec de olsa yollayacagim. Benim katilim de simdi yollamasin hediyemi geri gider yoksa. Allaha emanet olun.. Bol dua edin ablam icin. Allahim onun gonlune ferahlik versin. Ahh ahh
gelmiyor ya ondan kızAlla alla kim o istemeyen cidden kandiriyosun gibi sanki tatlı kissSarisekerannesi :))
Askitom cok kızıyorsun ama bana kalbim kırılıyor:)) zaten benden baska da Ankara'da yasayan yok sanirim:) o Zaman denizi olan bir yerse yasıyor benim kurbanım :) kabul edin bu iyiydi
EvetKonuya yorum yapmamasından mı anladınız bunu?
evet yok ortada ondan dıyorum ama ne çıkaraa bahtına artık gelip tanısmıyır kı.Kuzum aktif olamıyor cok sanirim yoksa istemez olur mu
Canim katilcik ya vala sen benim kurbanım olana kadar ikimiz bütün çekilişlere katılıyoruz anlastik mi:)
Aktif değil kızo nasıl oluyo sarısekerannesi
aynen aktüf değil ondanAktiflerden deil sanirim canim ama 3 4 kisi dısında herkes aktif olmuyor zaten kuzum uzulmeSarisekerannesi
aaaa az çok tahmin edebiliyorum sankimmmmhadi size bir ipucu daha diyeyim kurbanım sevgililer gününde yalnız olmayacak yani hayatında biri var. artık evli mi sevgilisi mi var sözlü mü söylemem ama başı bağlı
aaa ne çabuk bakalım benim koca ne alacakSevgililer günü hediyem geldi
sorun değil canım en azından arada da olsa yazıyorsun gelmişken bir ipucu bıraksanKizlar tunaydiinnlar ..
Internetim yok benim o yuzden wifi ile baglanabildigim yerlerden yaziyorum
Kusura bakmayin
ayyyyy aynı beni tarif etttin sankimIpucu himmmmm
Okumus meslek sahibi olmus duydugumA gore cici mi cici ,sirin mi sirin bir kizimizmis
Simdilik bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?