Hoşgeldiniz :))Merhaba kızlarrr bende katılabilir miyim aranıza
Hosgeldiniz:)bu arada bende katılmak isterdimhiç görmemiştim ki ben
Bata iddialı bir ipucu olmuş cidden bravoo:)) darısı tüm kurbanların basina:)O zaman ben de bir ipucu vereyiim.
Benim kurbancığım makyaj yapmayı pek sevmiyormuş =)
Kuzucum iş görüşmesine gittim sonra bir srkadasimls görüştüm öyle olunca yaşamadım kusura bakmayın nolur:)
Hoşgeldiniz :))
Hosgeldiniz:)
Bata iddialı bir ipucu olmuş cidden bravoo:)) darısı tüm kurbanların basina:)
Kuzucum iş görüşmesine gittim sonra bir srkadasimls görüştüm öyle olunca yaşamadım kusura bakmayın nolur:)Morenica
Ay bıktım vala kuzu ya cok ta güzel biyerdi ofis falan tam istediğim bir ortam. Ama tecrübem olmadığı için çok olumlu geçmedi bence. Yeni mezunlara hiç fırsat vermiyorlar ki ben anlamadımNe kusuru canımcım nasıl geçti görüşmen? İnşallah hayırlısı olur hakkında
Ay bıktım vala kuzu ya cok ta güzel biyerdi ofis falan tam istediğim bir ortam. Ama tecrübem olmadığı için çok olumlu geçmedi bence. Yeni mezunlara hiç fırsat vermiyorlar ki ben anlamadım
Öyle zaten hayırlısı diyorum hep ama insan sıkılıyor ya yani napiyim okuyordum bir tecrübem yok ya uyuz oluyorumHiç belli olmaz canım moralini bozma. Özgüvenini sürdür hep. İnşallah hayırlı bir yer olsun.
İş vermezlerse tecrüben olamaz zaten ne salak bu işveren milleti.Öyle zaten hayırlısı diyorum hep ama insan sıkılıyor ya yani napiyim okuyordum bir tecrübem yok ya uyuz oluyorum
Evet ışte bunu anlatamiyorshn ki canim vala bıktım ya bir heves gidiyorum sonuç hep aynı tecrübe yok diyorlar. Hayır bi d tecrübem olmadığını bilerek çağırıyorlar. Hele bugün ku direk yeni mezun arıyor ilanda. Ama gidiyorsun tecrübem yok oluyor ben anlamadım.İş vermezlerse tecrüben olamaz zaten ne salak bu işveren milleti.
Canım benim masamda el kremini kullanırken defterime not yazarken hatta duş alırken :))) hep seni anıyorum
bahane cok canımEvet ışte bunu anlatamiyorshn ki canim vala bıktım ya bir heves gidiyorum sonuç hep aynı tecrübe yok diyorlar. Hayır bi d tecrübem olmadığını bilerek çağırıyorlar. Hele bugün ku direk yeni mezun arıyor ilanda. Ama gidiyorsun tecrübem yok oluyor ben anlamadım.
kuzum hakkında hayırlıs neyse o olsun sıkma canını. Nasibinde ne varsa oGunaydin kızlar :)
Oyle canim ya ama iste neyse bakalım:) senin ufaklık Kocaman olmus sanki resmini gordum:)kuzum hakkında hayırlıs neyse o olsun sıkma canını. Nasibinde ne varsa o
evet canım koca kız oldu y amaşallah tam bir erkek evlat gibi amaOyle canim ya ama iste neyse bakalım:) senin ufaklık Kocaman olmus sanki resmini gordum:)
Ayağa çok mu yaramaz:)evet canım koca kız oldu y amaşallah tam bir erkek evlat gibi ama
evet canım eve gitti mi suyumu çıkarıyoAyağa çok mu yaramaz:)
vay ipucunu sevsinlerYeni bir ipucu : sevgili kurbancik çok aktif olmasa da arada uğrayan bir bebek:))
Haklısın canim yaevet canım eve gitti mi suyumu çıkarıyoamann iyi olsun da yaramazlık yapsın hasta oldu mu ailecek yüzümüz düşüyo :)
Doğru diyorsun kuzum ama belki de bir yanıltmadı bu ne dersinnnvay ipucunu sevsinlerben hep burda olduğum için aktif bir üyeyiim bir kurbancığım o yüzden sen benim katilim deilsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?