Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay cidden cok belli ettim suan:)kim o ya bende daha başka sevilen bak şimdi yoksa doa mı yoksa sen ona aşkım maşkım o sana kalpler malpler çok pis şüphelendim
Ama söylersem haksızlık olmaz mı asivemai me
Ahaha aynen ikinize de yazık bir katilcik alicak paraları gitti:))
Kızlar hazırsanız açıklıyorum yilin ipucunu:)
ben işte senden büyüğüm ve izmir de yaşıyorumKızlar dışardayım telefondan giriyorum vala hızınıza yetişemiyorum:)
İpucu gelsin duble ipucu hemde:)
Benim tatlis kurbancik benden buyuk ve de Ankara'da yasamıyor:)
Ay vala yalan yok o kadar cok sana almak istedim ki, yilbasi çekilişinde bana yolladığın tonla hediyenin telafisi olsun diye ama kismet değilmiş insallah baska çekilişlere kuzum:)ben işte senden büyüğüm ve izmir de yaşıyorum
No no benimki öğrenmek istemedi;-)
yok ya aşmam merak etme haksızlık olmasınSen gecen çekilişte ne kadar gec ulaşmıştın bana hep onların şeyini cekiyosun:)
Ayy evet mesaj attım sana gelmedi mi:))
Kızlar bisi itiraf etmek istiyorum ikinizede ayni katil çıkmış vala Bi karışıklık olmus:) neyse nolcak
Ayy cok asmasaydın tatlim ya :) ama insan aldıkça almak istiyor cidden anliyorum seni
No no benimki öğrenmek istemedi;-)
yok ya aşmam merak etme haksızlık olmasın
Kızlar dışardayım telefondan giriyorum vala hızınıza yetişemiyorum:)
İpucu gelsin duble ipucu hemde:)
Benim tatlis kurbancik benden buyuk ve de Ankara'da yasamıyor:)
evet merak etmiyor sizin gibiÖğrenmek istemedi miii?
ayyy cnım benim sakın öyle dşünme içimden gelemseydi zaten yapmazdım o kadarını ama iyikide yapmışım hepsini hakediyosun hatta daha daha iyilerini canım yaAy vala yalan yok o kadar cok sana almak istedim ki, yilbasi çekilişinde bana yolladığın tonla hediyenin telafisi olsun diye ama kismet değilmiş insallah baska çekilişlere kuzum:)
Alla alla kim o istemeyen cidden kandiriyosun gibi sanki tatlı kiss Sarisekerannesi :))Öğrenmek istemedi miii?
Askitom cok kızıyorsun ama bana kalbim kırılıyor:)) zaten benden baska da Ankara'da yasayan yok sanirim:) o Zaman denizi olan bir yerse yasıyor benim kurbanım :) kabul edin bu iyiydiAllah Allaaaah çok ilgiiiiiiiiiinç senden büyük ve Ankarada yaşamıyor
@GezegeNKralicesi hariç herkes uyuyor buna biliyorsun değil miii??
evet merak etmiyor sizin gibi
Kuzum aktif olamıyor cok sanirim yoksa istemez olur muevet merak etmiyor sizin gibi
Canim katilcik ya vala sen benim kurbanım olana kadar ikimiz bütün çekilişlere katılıyoruz anlastik mi:)ayyy cnım benim sakın öyle dşünme içimden gelemseydi zaten yapmazdım o kadarını ama iyikide yapmışım hepsini hakediyosun hatta daha daha iyilerini canım ya
o nasıl oluyo sarısekerannesievet merak etmiyor sizin gibi
tmmm canım anlaştıkKuzum aktif olamıyor cok sanirim yoksa istemez olur mu
Canim katilcik ya vala sen benim kurbanım olana kadar ikimiz bütün çekilişlere katılıyoruz anlastik mi:)
Aktiflerden deil sanirim canim ama 3 4 kisi dısında herkes aktif olmuyor zaten kuzum uzulme Sarisekerannesio nasıl oluyo sarısekerannesi