- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
ayyyyy aynı beni tarif etttin sankimIpucu himmmmm
Okumus meslek sahibi olmus duydugumA gore cici mi cici ,sirin mi sirin bir kizimizmis
Simdilik bu kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyy aynı beni tarif etttin sankimIpucu himmmmm
Okumus meslek sahibi olmus duydugumA gore cici mi cici ,sirin mi sirin bir kizimizmis
Simdilik bu kadar
hadi size bir ipucu daha diyeyim kurbanım sevgililer gününde yalnız olmayacak yani hayatında biri var. artık evli mi sevgilisi mi var sözlü mü söylemem ama başı bağlı
Kızlar dışardayım telefondan giriyorum vala hızınıza yetişemiyorum:)
İpucu gelsin duble ipucu hemde:)
Benim tatlis kurbancik benden buyuk ve de Ankara'da yasamıyor:)
Kizlar tunaydiinnlar ..
Internetim yok benim o yuzden wifi ile baglanabildigim yerlerden yaziyorum
Kusura bakmayin
O zaman ben de bir ipucu vereyiim.
Benim kurbancığım makyaj yapmayı pek sevmiyormuş =)
hahahahhahahahahaBak işte bu baya kişiyi eledi :))
Böyle sağlam ipucuları istiyoruz :)))
bebeğim ben ders çalışıyorum ama bir taraftan da size laf yetiştiriyorum
bebeğim ben ders çalışıyorum ama bir taraftan da size laf yetiştiriyorum
öss ye tekrardan giricem de ondan ona hazırlıkNe dersi canım?
öss ye tekrardan giricem de ondan ona hazırlık
bebeğim doğmadan önce mesleğimi çok seviyordum ama kızım doğduktan sonra onunla daha fazla zaman geçirmek istiyorum izinli günlerimde çok güzel zamanlarımız oluyor ama bu meslekte yaz tatilinde sadece izninin olduğu kadar kullanıldığı için ço kzaman geçiremiyorum o yüzden kurum değişikliği istiyorum en azından bir anaokul öğretmenliğiaaa gerçekten mii? MEmnun değil misin alanından?
bebeğim doğmadan önce mesleğimi çok seviyordum ama kızım doğduktan sonra onunla daha fazla zaman geçirmek istiyorum izinli günlerimde çok güzel zamanlarımız oluyor ama bu meslekte yaz tatilinde sadece izninin olduğu kadar kullanıldığı için ço kzaman geçiremiyorum o yüzden kurum değişikliği istiyorum en azından bir anaokul öğretmenliği
NOT!!!! hala mesleğimi seviyorum ama kızıma zaman ayıramıyorum bu işte
kesinlikle değişiyo canım daha çok zaman geçirmek herşeyi beraber yapmak paylaşmak istiyor insan ama çalışınca olmuyo maalesef ama en azından öğretmenlik olsa bayram tatilin,yarıyıl tatilin,3 aylık yaz tatilin var o yüzden bakalım kısmetAnladım canım Allah kolaylık versin.
Anne olunca bakış açıların değişmesi çok çok normal. Öncelik çocuğunda oluyordur.
Öğretmenlik zaman açısından çok güzel gerçekten. Topu topu 15 gün yıllık izin tatili çok az geliyor.
kesinlikle değişiyo canım daha çok zaman geçirmek herşeyi beraber yapmak paylaşmak istiyor insan ama çalışınca olmuyo maalesef ama en azından öğretmenlik olsa bayram tatilin,yarıyıl tatilin,3 aylık yaz tatilin var o yüzden bakalım kısmet
Ev sinema sistemi bozulmustu oturdum ağladım ona.eşimde yenisini aldi.aynısı hemdeaaaa az çok tahmin edebiliyorum sankimmmm
aaa ne çabuk bakalım benim koca ne alacak
buldum bennn.makyaj yapmayı severim ama zsman yok malesef birde evde gerek yokO zaman ben de bir ipucu vereyiim.
Benim kurbancığım makyaj yapmayı pek sevmiyormuş =)
amin canım inşallah ezan da okunuyo rabbim sesimizi duyar inşallahRabbim gönlüne göre versin canım
çok sevindim senin adına hadi gözünaydın iyi günlerde kullanın canımEv sinema sistemi bozulmustu oturdum ağladım ona.eşimde yenisini aldi.aynısı hemde
buldum bennn.makyaj yapmayı severim ama zsman yok malesef birde evde gerek yok
sağol canımamin canım inşallah ezan da okunuyo rabbim sesimizi duyar inşallah
çok sevindim senin adına hadi gözünaydın iyi günlerde kullanın canım