Baktım kimsecikler yok baska Zaman soyliyim dedim ipucumu:)Seni tutan nedir ? :))
Baktım kimsecikler yok baska Zaman soyliyim dedim ipucumu:)
Seni yerim tatlı kısss ya sen isten çıkmadın mı napiyosun bu saatte topikte:) ben şokÖzel mesajla söyle hadi bekliyorum
:))))
Seni yerim tatlı kısss ya sen isten çıkmadın mı napiyosun bu saatte topikte:) ben şok
Kıyamam ya bebiskom baya gece kalmışsın:) yarın guzel bir ipucu gelicek insallah senin katilini de soylerim belki:))sorma canımya. Hala işteyim. Arabam arkadaşımda gelmesini bekliyorum.
Ama hala mesajım gelmedi
Kıyamam ya bebiskom baya gece kalmışsın:) yarın guzel bir ipucu gelicek insallah senin katilini de soylerim belki:))
Kuzum Yaa :)) ay bize de misafir gelcek daha gelemediler kac oldu saat bekle bekle uyuz oldumGerçekten miiiiiii
Yaaa neden yarınnn
Kuzum Yaa :)) ay bize de misafir gelcek daha gelemediler kac oldu saat bekle bekle uyuz oldum
eğer ki ben sana söyleseydimxyzt-5544 beni liğme liğme yapardı
arkamdan neler konuşuluyor hemen haber alıyorum bak
ahhh canım kurbancım benim yaainşallah yaza merhaba çekilişi ile aranızda olacağım
Cok tesekkur ederim insallah bir an once tamamina erdirirama ama ama ama amanedennnnn
bu arada kuzum hayırlı olsun allah tamamına erdirsin canım en acilinden fotoları da atmayı unutma ilk fırsatta bak tamam mı
Amin amin insallah :)Allah herkese boyle katil kurban iliskisi versin allahım amiin
ayy ara ara gözlerim kararıyor gibi oluyor ama daha iyiyim yaa. anlamadım bugün ne var bende.
bir de dünden beri o kadar yoğun ve işlerim ters gidiyor ki abdestsiz miyim neyim anlamadım :)))
Eski katilim sonunda katildin cekilise :) dikkat et kendine aman hasta olmayasin.Hadi azıcık ipucu verin ya hu =)
Kizlar ablamin esi vefat etti. Biz memlekete gidiyoruz. Gec de olsa yollayacagim. Benim katilim de simdi yollamasin hediyemi geri gider yoksa. Allaha emanet olun.. Bol dua edin ablam icin. Allahim onun gonlune ferahlik versin. Ahh ahh
inşallah kuzumCok tesekkur ederim insallah bir an once tamamina erdirirAtarim gruba canim hele gelsin de bi pazar gunu sabirsizlaniyorum ❤
Amin amin insallah :)
Eski katilim sonunda katildin cekilise :) dikkat et kendine aman hasta olmayasin.
Ben bugun iste uyudum yolda uyudum deli gibi uykum var hala hasta olmasam bari
Allah rahmet eylesin BilgeceMekani cennet olsun insallah.
Sen burayi dusunme hic katilin da kurbaninda anlayiz gosterir tabiki.
allah rahmet eylesin.ablaciğinada rabbim sabır versin.yol arkadasını ugurlamak cok zor olsa gerek.Kizlar ablamin esi vefat etti. Biz memlekete gidiyoruz. Gec de olsa yollayacagim. Benim katilim de simdi yollamasin hediyemi geri gider yoksa. Allaha emanet olun.. Bol dua edin ablam icin. Allahim onun gonlune ferahlik versin. Ahh ahh
günaydın kızlar
günaydın sevgili kurbancığım ve sevgili katilciğim neden bana hiç ulaşmıyorsun katilcik ya
bende öğrenmek istiyorum ya ama içimde ki ses sanki bilgece bana alacakmış gibi çınlatıyo içimiGünaydın canım bugün ben katilciğimi öğreniyorumdarısı senin başına
bende öğrenmek istiyorum ya ama içimde ki ses sanki bilgece bana alacakmış gibi çınlatıyo içimi
Ben ilk hediyemi aldım.sanırım limiti aşicam:-(..kücük görünüyor ama minnos bişey zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?