• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

ama ama ama ama ama :KK61::KK61: nedennnnn:mad:
bu arada kuzum hayırlı olsun allah tamamına erdirsin canım en acilinden fotoları da atmayı unutma ilk fırsatta bak tamam mı
Cok tesekkur ederim insallah bir an once tamamina erdirir :D Atarim gruba canim hele gelsin de bi pazar gunu sabirsizlaniyorum ❤
Allah herkese boyle katil kurban iliskisi versin allahım amiin :nazar:
Amin amin insallah :)
ayy ara ara gözlerim kararıyor gibi oluyor ama daha iyiyim yaa. anlamadım bugün ne var bende.

bir de dünden beri o kadar yoğun ve işlerim ters gidiyor ki abdestsiz miyim neyim anlamadım :)))

Hadi azıcık ipucu verin ya hu =)
Eski katilim sonunda katildin cekilise :) dikkat et kendine aman hasta olmayasin.

Ben bugun iste uyudum yolda uyudum deli gibi uykum var hala hasta olmasam bari :(
Kizlar ablamin esi vefat etti. Biz memlekete gidiyoruz. Gec de olsa yollayacagim. Benim katilim de simdi yollamasin hediyemi geri gider yoksa. Allaha emanet olun.. Bol dua edin ablam icin. Allahim onun gonlune ferahlik versin. Ahh ahh

Allah rahmet eylesin Bilgece :( Mekani cennet olsun insallah.

Sen burayi dusunme hic katilin da kurbaninda anlayiz gosterir tabiki.

Cok tesekkur ederim insallah bir an once tamamina erdirir :KK70: Atarim gruba canim hele gelsin de bi pazar gunu sabirsizlaniyorum ❤

Amin amin insallah :)

Eski katilim sonunda katildin cekilise :) dikkat et kendine aman hasta olmayasin.

Ben bugun iste uyudum yolda uyudum deli gibi uykum var hala hasta olmasam bari :KK43:

Allah rahmet eylesin Bilgece :KK43: Mekani cennet olsun insallah.

Sen burayi dusunme hic katilin da kurbaninda anlayiz gosterir tabiki.
inşallah kuzum

Kizlar ablamin esi vefat etti. Biz memlekete gidiyoruz. Gec de olsa yollayacagim. Benim katilim de simdi yollamasin hediyemi geri gider yoksa. Allaha emanet olun.. Bol dua edin ablam icin. Allahim onun gonlune ferahlik versin. Ahh ahh
allah rahmet eylesin.ablaciğinada rabbim sabır versin.yol arkadasını ugurlamak cok zor olsa gerek.

Back