• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

uyuyanları kıskanırken bakın ne buldum kızlarrr.. neka güzelll
maternitypillow.jpg

ay bu tam bana göreeee ben muhakkak yorganı ya da yastığı falan bacaklarımın arasına alırım. Özellikle yorganı. Meğersem bu bel rahatlığı sağlıyormuş.

İşte şu an bunu istiyorum:
http://www.isbiryatak.com/urunler/beyaz-ev-tekstili/diger-ev-tekstili/saril-yat-yastik/

Kizlar gunaydiiiiiinnn..:KK200::KK200:
Bugun buranin pazari cikip yemeklik bi seyler almam lazim hava buz gibi :KK12:
bu arada bende hastayim yaz gelsin artik yahu :110:

Hoş geldiiin. Geçmiş olsun canım, sıcak bir şeyler iç, c vitamini al bol bol.

işteyim ve okadar uykum varki göz kapaklarıma kibrit çöpü dayayacağım neredeysee..
i

Ayyy biri beni mi anlatıyor nedir :)

yaa benim katilim kim? :KK49:
geçen yılbaşı çekilişinde ki katilim mükemmel bir insandı kendisini çok sevdim iyi ki tanıdım, cok güzel dostluklar ediniyoruz bu şekilde iyi ki yine yaptık.
sevgili katilciğim bana ulaş söz seni de sevicem <3

Kizlar ablamin esi vefat etti. Biz memlekete gidiyoruz. Gec de olsa yollayacagim. Benim katilim de simdi yollamasin hediyemi geri gider yoksa. Allaha emanet olun.. Bol dua edin ablam icin. Allahim onun gonlune ferahlik versin. Ahh ahh

Kizlar ablamin esi vefat etti. Biz memlekete gidiyoruz. Gec de olsa yollayacagim. Benim katilim de simdi yollamasin hediyemi geri gider yoksa. Allaha emanet olun.. Bol dua edin ablam icin. Allahim onun gonlune ferahlik versin. Ahh ahh
canım allah rahmet eylesin allah sabırlar versin mekanı cennet olsun inşallah

Başınız sağolsun Allah yardımcınız olsun. Önce ablanıza sonra ailesine sabır versin:(

Başınız sağ olsun canım.

GUNAYDIN KIZLAR KUSURA BAKMAYIN KAC GUNDUR HASTAYDIM GIREMEDIM
gecmisler olsun canim dikkat etmek lazım hereke hasta cidden havalardan dolayı.

Kizlar gunaydiiiiiinnn..:KK200::KK200:
Bugun buranin pazari cikip yemeklik bi seyler almam lazim hava buz gibi :KK12:
bu arada bende hastayim yaz gelsin artik yahu :110:
Ay canim sana da geçmiş olsun ya:)

yaa benim katilim kim? :KK49:
geçen yılbaşı çekilişinde ki katilim mükemmel bir insandı kendisini çok sevdim iyi ki tanıdım, cok güzel dostluklar ediniyoruz bu şekilde iyi ki yine yaptık.
sevgili katilciğim bana ulaş söz seni de sevicem <3
Eski katilin olarak kiskanirim ama onu da sever sen olmaz oyle:KK53:

Ah canim benim ablanin ve bütün ailenin bAşı sağolsun. Allah rahmet gelmesin mekanı cennet olsun.

Aaaa basiniz sagolsun bilgem Allah sabir versin geride kalanlara enistene de rahmet eylesin

Back