Eski katilim sonunda katildin cekilise :) dikkat et kendine aman hasta olmayasin. Ben bugun iste uyudum yolda uyudum deli gibi uykum var hala hasta olmasam bari :KK43: Allah rahmet eylesin Bilgece :KK43: Mekani cennet olsun insallah. Sen burayi dusunme hic katilin da kurbaninda anlayiz gosterir tabiki.[/QUOTE .!.:Eveet sonunda katıldım. Nasılsın eski kurbancık?
Kızlaarr, hepinize günaydın :)
benim katilim benden büyük bir ipucu
BILEMEM :)ben miyim yoksa
Sen gecen çekilişte ne kadar gec ulaşmıştın bana hep onların şeyini cekiyosun:)günaydın kızlar
günaydın sevgili kurbancığım ve sevgili katilciğim neden bana hiç ulaşmıyorsun katilcik ya
Ayy evet mesaj attım sana gelmedi mi:))Günaydın canım bugün ben katilciğimi öğreniyorumdarısı senin başına
Kızlar bisi itiraf etmek istiyorum ikinizede ayni katil çıkmış vala Bi karışıklık olmus:) neyse nolcakBenim de Bilgece olabilir diye düşünüyorum.
2 miz çıkmış olamayız :)) Ben bugün öğrenince belli olacak herşey
Ayy cok asmasaydın tatlim ya :) ama insan aldıkça almak istiyor cidden anliyorum seniBen ilk hediyemi aldım.sanırım limiti aşicam:-(..kücük görünüyor ama minnos bişey zaten
yaaa azcık ipucu vereydin iyiydi yawfBILEMEM :)
ciddi olamazsınSen gecen çekilişte ne kadar gec ulaşmıştın bana hep onların şeyini cekiyosun:)
Ayy evet mesaj attım sana gelmedi mi:))
Kızlar bisi itiraf etmek istiyorum ikinizede ayni katil çıkmış vala Bi karışıklık olmus:) neyse nolcak
Ayy cok asmasaydın tatlim ya :) ama insan aldıkça almak istiyor cidden anliyorum seni
Sen gecen çekilişte ne kadar gec ulaşmıştın bana hep onların şeyini cekiyosun:)
Ayy evet mesaj attım sana gelmedi mi:))
Kızlar bisi itiraf etmek istiyorum ikinizede ayni katil çıkmış vala Bi karışıklık olmus:) neyse nolcak
Ayy cok asmasaydın tatlim ya :) ama insan aldıkça almak istiyor cidden anliyorum seni
yoksa sen misin ??? çünkü sende pek ipucu vermedinBence benim kurbancım beni tahmin edemez :))
Ahaha aynen ikinize de yazık bir katilcik alicak paraları gitti:))ciddi olamazsınya ama en azından ben kendim itiraf etmiştim yaaaaaa bak burda da itiraf ediyorum
Askitom
yoksa sen misin ??? çünkü sende pek ipucu vermedin
hahahahahhaha görcez bakalım ama ben şimdiye kadar hemen hemen hiç yanılmadım bakalım bunda nolcakBenim de Bilgece olabilir diye düşünüyorum.
2 miz çıkmış olamayız :)) Ben bugün öğrenince belli olacak herşey
Mesela ben gibi nihahahha ne kadar da kendini beğenen bir kız:)Belki deeeeeeeeee
Canım ben ipucu verdim ama çok sevilen biri
Sen de öylesiiinAma çok sevilen başka birileri daha var
Askitom
Olur mu seni ne kadar cok sevdiğimi bilmez gibi konuşuyorsun tatlı kısss
kim o ya bende daha başka sevilen bak şimdi yoksa doa mı yoksa sen ona aşkım maşkım o sana kalpler malpler çok pis şüphelendimBelki deeeeeeeeee
Canım ben ipucu verdim ama çok sevilen biri
Sen de öylesiiinAma çok sevilen başka birileri daha var
Ama söylersem haksızlık olmaz mıBilmiyorum şu an mesaj kutumda bir şey yok whatsappta da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?