uyuyanları kıskanırken bakın ne buldum kızlarrr.. neka güzelll
ayy buda güzelmişşş bende tam bu şekil uyurum ve şu an neka ihtiyacım varr.. hem bu yatağa, hem uykuyaa..ay bu tam bana göreeee ben muhakkak yorganı ya da yastığı falan bacaklarımın arasına alırım. Özellikle yorganı. Meğersem bu bel rahatlığı sağlıyormuş.
İşte şu an bunu istiyorum:
http://www.isbiryatak.com/urunler/beyaz-ev-tekstili/diger-ev-tekstili/saril-yat-yastik/
ayy buda güzelmişşş bende tam bu şekil uyurum ve şu an neka ihtiyacım varr.. hem bu yatağa, hem uykuyaa..
Kizlar gunaydiiiiiinnn..
Bugun buranin pazari cikip yemeklik bi seyler almam lazim hava buz gibi
bu arada bende hastayim yaz gelsin artik yahu
işteyim ve okadar uykum varki göz kapaklarıma kibrit çöpü dayayacağım neredeysee..
Hadi azıcık ipucu verin ya hu =)
yaa benim katilim kim?
geçen yılbaşı çekilişinde ki katilim mükemmel bir insandı kendisini çok sevdim iyi ki tanıdım, cok güzel dostluklar ediniyoruz bu şekilde iyi ki yine yaptık.
sevgili katilciğim bana ulaş söz seni de sevicem <3
evet bacıı işte o benim saat sabahın sekiz buçuğundan beri uykum varrr.. gözümün biri kapanıyor ,,biri açılıyorr.Hoş geldiiin. Geçmiş olsun canım, sıcak bir şeyler iç, c vitamini al bol bol.
Ayyy biri beni mi anlatıyor nedir :)
benim katilim benden büyük bir ipucuSen kimin katilisin?
canım allah rahmet eylesin allah sabırlar versin mekanı cennet olsun inşallahKizlar ablamin esi vefat etti. Biz memlekete gidiyoruz. Gec de olsa yollayacagim. Benim katilim de simdi yollamasin hediyemi geri gider yoksa. Allaha emanet olun.. Bol dua edin ablam icin. Allahim onun gonlune ferahlik versin. Ahh ahh
Kizlar ablamin esi vefat etti. Biz memlekete gidiyoruz. Gec de olsa yollayacagim. Benim katilim de simdi yollamasin hediyemi geri gider yoksa. Allaha emanet olun.. Bol dua edin ablam icin. Allahim onun gonlune ferahlik versin. Ahh ahh
Kizlar ablamin esi vefat etti. Biz memlekete gidiyoruz. Gec de olsa yollayacagim. Benim katilim de simdi yollamasin hediyemi geri gider yoksa. Allaha emanet olun.. Bol dua edin ablam icin. Allahim onun gonlune ferahlik versin. Ahh ahh
gecmisler olsun canim dikkat etmek lazım hereke hasta cidden havalardan dolayı.GUNAYDIN KIZLAR KUSURA BAKMAYIN KAC GUNDUR HASTAYDIM GIREMEDIM
Ay canim sana da geçmiş olsun ya:)Kizlar gunaydiiiiiinnn..
Bugun buranin pazari cikip yemeklik bi seyler almam lazim hava buz gibi
bu arada bende hastayim yaz gelsin artik yahu
Eski katilin olarak kiskanirim ama onu da sever sen olmaz oyleyaa benim katilim kim?
geçen yılbaşı çekilişinde ki katilim mükemmel bir insandı kendisini çok sevdim iyi ki tanıdım, cok güzel dostluklar ediniyoruz bu şekilde iyi ki yine yaptık.
sevgili katilciğim bana ulaş söz seni de sevicem <3
Ah canim benim ablanin ve bütün ailenin bAşı sağolsun. Allah rahmet gelmesin mekanı cennet olsun.Kizlar ablamin esi vefat etti. Biz memlekete gidiyoruz. Gec de olsa yollayacagim. Benim katilim de simdi yollamasin hediyemi geri gider yoksa. Allaha emanet olun.. Bol dua edin ablam icin. Allahim onun gonlune ferahlik versin. Ahh ahh
Ayy bende ipucu vermek istedim sanki:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?