canım benim ben senin için söylemedim ki yanlış anlama
Evet Kuzum ya bu arada yardımlarından dolayı çok çok teşekkür ederim:)
Kuzum senin durumunu biliyoruz ve en azından sen ugruyorsun buraya:)
ınşallah canım..sağoloyy maşallah rabbim sanada nasip canım inşallah rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah :) r.ederim ben teş.ederim geri çavirmeyip katıldığın için
sağol canımGunaydin kızlar hosgeldiniz:)
Canim maddi sıkıntılar mı yanı umarım ciddi bisey değildir. Baska çekilişlerde görüşmek uzere o Zaman.
Ayy hayırlı olsun canim benim:) Hosgeldi bebisler
Kuzucum gunaydinlar suanda 3 arkadaşımızın bilgileri hala gelmedi haksızlık olmaması adına onlardan haber bekleyip oyle yollayacağım herkese. Belki yine çekilmek isteyenler olabilir diye.
eşimin babaannesı bızde mutfakaydım yenı oturdum valla yazarım artık@SERAPSEV @GezegeNKralicesiSarisekerannesi kızlar nerelerdesiniz artık çekilişimiz yapıldı ve sohbet zamanı birbirimizi tanıma zamanı sohbet zamanı arkadaşlık zamanı lütfen biraz aktif olalım Sarisekerannesi bir arkadaşına gidecekti bugün öyle yazmıştı D doakolik kuzum
kızın ne kaç yaşında ki 2. düşünüyosun canımınşallah canım..sağol
Ayy bu kız çok tatlı yaaBiliyorum canım ama yine de üzülüyorum.
Bugün ne yapıp ne edip o tanıtımı gireceğim
Kuzucum bazıları girmiyo konuyu okuduysan çok çağrı yaptık umarım girerler benim kurbanimda çok aktif de il.kurbanım bellı oldu ama ben kendısını hıc gormedım opıkte:-(
4 doldurucak eylülde cnım 1 enedırde ugrasıyorumkızın ne kaç yaşında ki 2. düşünüyosun canım
üzuldum valla...nasıl tanıycaz nee göre alıcaz?hıcbır bılgısı yok kendısınınAyy bu kız çok tatlı yaa
Kuzucum bazıları girmiyo konuyu okuduysan çok çağrı yaptık umarım girerler benim kurbanimda çok aktif de il.
kurbanım bellı oldu ama ben kendısını hıc gormedım opıkte:-(
oyy maşallah rabbim inşallah gönlüne göre versin.Bende yaza düşünüyorum ama kızım daha küçük diye bazenleri korkuyorum bazenleri de küçük olması daha iyi olur diye düşünüyorum ama bakalım yaza daha çok var kısmet4 doldurucak eylülde cnım 1 enedırde ugrasıyorum
senı gördum canımBeni görmemiş olabilir misin?
ıyıdır ıyıdır keske hemen kızımıın ardından ıstedım ama hala olmuoroyy maşallah rabbim inşallah gönlüne göre versin.Bende yaza düşünüyorum ama kızım daha küçük diye bazenleri korkuyorum bazenleri de küçük olması daha iyi olur diye düşünüyorum ama bakalım yaza daha çok var kısmet
hosgeldınnn..bak bakalım..senıde hıc görmemıstım ....ama kurbanımmm gelsınn artıkben tayin işlerimle belgelerle vs ugrastıgımdan bu aralar gereksiz bi yogunlugum var..Hemen tanıtım topiğin ne uçayım bakim kurbanıma:)
gelırmı bızımkıler acaba?insallah tatsız bıtmez cekılısımız herkes katılırKızlar yavaş yavaş geliyor benim kurbancikim yok ya uhuu yazık bana
yaa benimde kızım 1 nisanda 2 yaşını dolduracak en azından yaza hamiş olursam doğumda kızım 3 yaşında olacak yani aradaki yaş farkı 3 yaş olacak da işte bende hem çalış hem ev hemde 2 küçük çocuk bazen deli cesareti oluyor bazende korkuyorum vazgeçiyorum 2miz için de hayırlısı neyse o olsun canımıyıdır ıyıdır keske hemen kızımıın ardından ıstedım ama hala olmuor
oyy kıyamam kuzum ya sana kimmiş benim eski kurbancığımın kurbanı çabuk aktif ol bak aaaaaKızlar yavaş yavaş geliyor benim kurbancikim yok ya uhuu yazık bana
Umarım canim cok kez davet ettimgelırmı bızımkıler acaba?insallah tatsız bıtmez cekılısımız herkes katılır
Evet ya kuzum benim bak ben oyle miydim paso aktiftim:) bu arada ikinci cocuk cok yakisir sana genc annem benim iyi aksamlar yarın görüşmek uzereoyy kıyamam kuzum ya sana kimmiş benim eski kurbancığımın kurbanı çabuk aktif ol bak aaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?