kuzum nerdesin ya napıyosun nasılsınBurdaym :))
evet canımOoooooo bilgece de var demek
Araya aferin asi ya hepiniz böyle olun hepiniz foruma gelin is güç napcaksiniz:)bebeğim ya bırak bu işleri nereye kadar çalış çalış çalış aaaaaaa
Canim benim hoşgeldin özledik seni:)Burdaym :))
Aynen canim tanisiyorsunuz sanirim:)Ooooooo bilgece de var demek
Araya aferin asi ya hepiniz böyle olun hepiniz foruma gelin is güç napcaksiniz:)
Canim benim hoşgeldin özledik seni:)
Aynen canim tanisiyorsunuz sanirim:)
Sevindim canimm:)Bilgeceyi tanirim ve coook severim
Evet bu şekile bir keyfi olmuyor sürekli biz burdayız sadece. Kuzum benim için SERAPSEV gezegen ve sarisekeri etiketleebilir misin ben etiketleyekiyorum çünkü konut gelmeleri icinKesinlikle canım umarım insanlarımız biraz zaman ayırır da yazar zahmet olacak ama neyse
kesinlikle bende buna çok kızıyorum işte çekilişe katılmak istiyorum diyorlar ama sonrası hüsran amaç burda sadece hediyeleşmek değil ki ben kendimde gidip herşeyimi alabilirim sonuçta.Benim burdaki amacım güzel dostluklar kurmak yani ama herkes aynı değil ne yazıkkiEvet bu şekile bir keyfi olmuyor sürekli biz burdayız sadece. Kuzum benim için SERAPSEV gezegen ve sarisekeri etiketleebilir misin ben etiketleyekiyorum çünkü konut gelmeleri icin
Evet Kuzum Ama Işte Öyle Olmuyor Nedense Bende Anlamıyorum. Sonuçta herkesin işi var ama elimizden geldiğince uğrarsan asıl güzellik o oluyor ilk mesejda da dediğim gibi.kesinlikle bende buna çok kızıyorum işte çekilişe katılmak istiyorum diyorlar ama sonrası hüsran amaç burda sadece hediyeleşmek değil ki ben kendimde gidip herşeyimi alabilirim sonuçta.Benim burdaki amacım güzel dostluklar kurmak yani ama herkes aynı değil ne yazıkki
Evet canim o da katıldı bakıyorum ki çok tanınan ve sevilen bir üye bu duruma çok sevindim:)aaa @Bilgece de mi varmış. Birebir tanışmasak da pek bir sevindim
Evet Kuzum Ama Işte Öyle Olmuyor Nedense Bende Anlamıyorum. Sonuçta herkesin işi var ama elimizden geldiğince uğrarsan asıl güzellik o oluyor ilk mesejda da dediğim gibi.
Evet canim o da katıldı bakıyorum ki çok tanınan ve sevilen bir üye bu duruma çok sevindim:)
aynen canım ama işte bunu kimseye bir türlü anlatamıyoruz maalesefEvet Kuzum Ama Işte Öyle Olmuyor Nedense Bende Anlamıyorum. Sonuçta herkesin işi var ama elimizden geldiğince uğrarsan asıl güzellik o oluyor ilk mesejda da dediğim gibi.
Evet canim o da katıldı bakıyorum ki çok tanınan ve sevilen bir üye bu duruma çok sevindim:)
aynen canım ama işte bunu kimseye bir türlü anlatamıyoruz maalesef
canım benim ben senin için söylemedim ki yanlış anlamabu duruma ben de çok üzülüyorum kendi adıma
Evet Kuzum ya bu arada yardımlarından dolayı çok çok teşekkür ederim:)aynen canım ama işte bunu kimseye bir türlü anlatamıyoruz maalesef
Kuzum senin durumunu biliyoruz ve en azından sen ugruyorsun buraya:)bu duruma ben de çok üzülüyorum kendi adıma
r.ederim canım benimEvet Kuzum ya bu arada yardımlarından dolayı çok çok teşekkür ederim:)
Kuzum senin durumunu biliyoruz ve en azından sen ugruyorsun buraya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?