2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Kesinlikle canım umarım insanlarımız biraz zaman ayırır da yazar zahmet olacak ama neyse

Kesinlikle canım umarım insanlarımız biraz zaman ayırır da yazar zahmet olacak ama neyse
Evet bu şekile bir keyfi olmuyor sürekli biz burdayız sadece. Kuzum benim için SERAPSEV gezegen ve sarisekeri etiketleebilir misin ben etiketleyekiyorum çünkü konut gelmeleri icin

Evet bu şekile bir keyfi olmuyor sürekli biz burdayız sadece. Kuzum benim için SERAPSEV gezegen ve sarisekeri etiketleebilir misin ben etiketleyekiyorum çünkü konut gelmeleri icin
kesinlikle bende buna çok kızıyorum işte çekilişe katılmak istiyorum diyorlar ama sonrası hüsran amaç burda sadece hediyeleşmek değil ki ben kendimde gidip herşeyimi alabilirim sonuçta.Benim burdaki amacım güzel dostluklar kurmak yani ama herkes aynı değil ne yazıkki

Evet Kuzum Ama Işte Öyle Olmuyor Nedense Bende Anlamıyorum. Sonuçta herkesin işi var ama elimizden geldiğince uğrarsan asıl güzellik o oluyor ilk mesejda da dediğim gibi.
aaa @Bilgece de mi varmış. Birebir tanışmasak da pek bir sevindim
Evet canim o da katıldı bakıyorum ki çok tanınan ve sevilen bir üye bu duruma çok sevindim:)

Tanıtıma yazmış bile :))

Ah şu ekranım kabak gibi ortada olmasa, bir de her dakika iş için gelmeseler ben de yazacağım

aynen canım ama işte bunu kimseye bir türlü anlatamıyoruz maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…