Sen listede yoksun galiba canım, beklenen adet tarihini söyle ekleyeyim istersen :)Haziranda musmutlu haberler almayi bekliyorum dua edin benim için arkadaşlar :)) çalismalar basladi :))
dün gelmedi canım bugünde gelmezse çarşamba sabahı test yapacağım sonucu yazarım. 12sinde pembe akıntım olmuştu bi kerelik ertesi günü kan testi yaptırdım negatif çıktı ama doğru çıkmaz dediler bilmiyorum.Hayırlısı...
21 mayıs :)) evet yeni uye oldum bu foruma tesekkur ederim ilginiz icin :)))Sen listede yoksun galiba canım, beklenen adet tarihini söyle ekleyeyim istersen :)
Kızlar günaydın.
Kolay gelsin canjm ben haziran es gececem galiba hem ramazan hem iş hem çalışma beceremem neyse hayırlısı bakalimHaziranda musmutlu haberler almayi bekliyorum dua edin benim için arkadaşlar :)) çalismalar basladi :))
NEGATİF CANIM SONUCUMGunaydınlaar!
rujj - 17 Mayıs
angelkf - 17 Mayıs
karahindiba2 - 17 Mayıs
Bugun sıra sizde kızlar, hadi güzel haberler getirin :)
The Black - 11 Mayıs
caaadiii - 13 Mayıs
Sizlerde gelen giden ya da güzel haber var mı? :)
aaynaa sen de sonucun cıkınca paylas mutlaka canım, umarım güzel haber getirirsin :)
Bende çalisiyorum biraz zorlayacak ama hayirlsii neyse o olsun cnm hepimiz icinKolay gelsin canjm ben haziran es gececem galiba hem ramazan hem iş hem çalışma beceremem neyse hayırlısı bakalim
Canim benim gelenim gidenim yok akintim vardi oda gitti acaip bi yerlerdeyimGunaydınlaar!
rujj - 17 Mayıs
angelkf - 17 Mayıs
karahindiba2 - 17 Mayıs
Bugun sıra sizde kızlar, hadi güzel haberler getirin :)
The Black - 11 Mayıs
caaadiii - 13 Mayıs
Sizlerde gelen giden ya da güzel haber var mı? :)
aaynaa sen de sonucun cıkınca paylas mutlaka canım, umarım güzel haber getirirsin :)
Ben bugun baslayacagim :)Kızlar ovulasyon testi kullanan var mı ?
Kızlar ovulasyon testi kullanan var mı ?
ben çok kullanmak istiyorum bu ay olmazsa Bi dahaki ay alayım diyorum ama onu kullanınca stres yapıp hep onu düşünürüm gibime geliyor?Ben bugun baslayacagim :)
aynen canım geçen ay kullandım çok umutluydum olmadı hatta erken regl oldum. bu ay yine kullandım dün akşam aynı koyuluktaydı değerlendirdik. stres yapmamaya çalışıyorum ama olmuyo galiba :)ben çok kullanmak istiyorum bu ay olmazsa Bi dahaki ay alayım diyorum ama onu kullanınca stres yapıp hep onu düşünürüm gibime geliyor?
Nasıl tavsiye ediyor musun tatlım bende aldım ilk defa kullancamda ona çok umut bağlamak istemiyorum olmaz falan kendime stres yaparım ben hemenben canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?