2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gunaydınn kızlarrr:) ayy bu ay zor geçiyor valla bu hafta her günü değerlendirme metodu baydı biraz :)))) kızlar uç gündür yumurta akı akıntım var bu daha ne kadar sürer ki çatlasa da kurtulsak:))

morordek sabah tam böyle yazmıştım ki az önce geldi kırmızılar bat 18 haziran Ramazanın en uzun günleri her ay regl olmasın diye beklerken bu ay regl olsun diye bekleyebilirim. Tam emin değilim ama bu ay dinlenmeye alacağım kendimi sanırım. Hem okul biter rahat rahat çalışırız tatilde sıkıntı stres olmadan....

Kızlar günaydın.

Aslında bat 10 Mayıstı benim. Bilerek 11 mayıs yazdırdım buraya. Gecikmemin 8. günündeyim. Hayatımda ilk kez. Evde yaptığım 3 gebelik testi ki 1 tanesi 6 gün önceye kadar kesin sonuç diyen bir erken gebelik testi, hepsi negatif. İkinci çizgi hiçbir şekilde yok.

Hiç regl olacak gibi değilim. Hamile gibi de değilim. 2 gün önce sol kasığımda bariz bir sancı hissettim gün boru sürdü. Şu an o da yok.

Uyku halim biraz devam ediyor fakat abartılı değil.

Ne regl olabiliyorum ne hamile kalabiliyorum arada bir yerdeyim :)

Kan testine gitmeyeceğim bir süre daha. Çünkü çok rahatım varsa vardır, Allah emanettir, yoksa zaten yok.

Hayırlısı hepimize. Ama testler hep negatif olduğundan bilemiyorum bu durumu yaşayan var mıdır sonrasında gebelik kanda çıkar mı?

Böyle işte kızlar tüm anne adaylarını kutluyorum isteyen herkese en doğru zamanda nasip olsun dilerim.

Sevgiler.

Haziranda musmutlu haberler almayi bekliyorum dua edin benim için arkadaşlar :)) çalismalar basladi :))
Kolay gelsin canjm ben haziran es gececem galiba hem ramazan hem iş hem çalışma beceremem neyse hayırlısı bakalim

Yumurtlama bitse de beklemeye geçsek:)
bu topik çok hareketsiz yahuuu az hareket kızlar kendimizi sadece bebeğe endekslemeyelim kafamız dağılsın azcık:)))

ben çok kullanmak istiyorum bu ay olmazsa Bi dahaki ay alayım diyorum ama onu kullanınca stres yapıp hep onu düşünürüm gibime geliyor?
aynen canım geçen ay kullandım çok umutluydum olmadı hatta erken regl oldum. bu ay yine kullandım dün akşam aynı koyuluktaydı değerlendirdik. stres yapmamaya çalışıyorum ama olmuyo galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…