2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

bugünlerde değerlendir canım :) eşine türk kahvesi yap spermleri hareketlendiriyor :)

günaydın kızlar.bebek içinçalışmalara yeni başladığımız için tam olarak bilmiyorum.ovulasyon testide hiç yapmadım.12 mayısta regl oldum.bir sonraki bat 12 haziran.eşimle bu ay sadece birkaç gün aynı şehirde olabileceğiz.benim hamile kalmak için en uygun günlerim hangisi olur sizce

Anladım canım öncelikle basın sağolsun

Karar senin kararın tabii ki erken yaşta anne olmanın avantajları da var dezavantajları da ben 29 yaşımdayım. O yüzden 19 yaşında anne olmak bana çok uzak geldi ama hayırlısı bakalim :)

Canım öncelikle yeni bat 12 haziran demişsin ama tam kaç gün olduğunu biliyosan işin daha kolay mesela tam 30 günse 14 çıkart o gün yumurtlama günün ama bunu bilemiyosan son adetinden 9 sayıp 2 günde bir değerlendirirsen inşallah yakalarsın Seninki 20-22-24-26-28-30 diye gidiyo sanırım

Canım ovu olmadan zor ama

28 Mayıs yüksek görünüyor

26 27 28 29 günleri diyelim

Canım kendi soruna kendin cevap vermişsin

İki grup var

Üstüste olsun diyenler

Diğerleri ki kadin dogumcularin yüzde 98 i bu grupta gün aşırı yani 1 gun dur 1 gun degerlendir diyenler

Ben ikinci gruptayim

Hayirlisi olsun canim uzulme gelecek aya insallah:)

Ahaa adama Turk kahvesini dayayayım bari ben zaten cok severim ama esim cok düşkünü degil, artik iciririm zorla da olsa

ben özellikle yumurtlama günlerinde yaptım onu seviyor da bende severim iyi oldu oğlumda çok seviyor ailecek kahveciyiz

Hayirlisi olsun canim uzulme gelecek aya insallah:)

Ahaa adama Turk kahvesini dayayayım bari ben zaten cok severim ama esim cok düşkünü degil, artik iciririm zorla da olsa

Canım ya bu arada benim gelMedi o pembe akıntınin devamı

Hala bat 21 haziran bekleyelim :)

benim yumurtalama günlerim başladi... 1 haftaya kadar sürüyo heradee..
kocişim de kaçmaya başladi len gel burayaa diyorum ya

Elbette dezavantajlarifa vardir ama kadin isterse diye bi film vardi o aklima geldi kadinin fendi gercekten erkegi yenermii acaba

bende sorun çikiyor kızlar stres mi yapıyorum ne?
çok tuhaf oluyorum allahım hiç düşünemem yaaa
eşim de çok rahat kafa:) stres yok düşünemiyor bile
ben mi acayip düşünüyorum kafamda sürekli bebek istegimden dolayı yumurtalıklarim çatliyor. gidiyor eyvallahh..
off

Aynen canım stres yaptığın için de olmuyor olabilir...

Merhaba kızlar, benim bat 16 mayıs dı, bu sabah regl oldum. fakat; cuma günü gidip kan verdim çünkü hissediyordum bu ay beta hcg 14.46 çıktı. doktoruma sordum değerin çok düşük kaç gün gecikti dedi.bekleyelim adetin gecikmesini dedi. meğer bebek oluşmamıs bile . bazen yanlış pozitif oluyormuş.şuan beta hcg kaç çok merak ediyorum. şuan eşşekten düşmüş gibiyim. ne haldeyim bilmiyorum bile. 3 gün hamileyim psikolojisini yaşadım. sabah kalktım tuvalete gittim regl olmuşum.Allah hayırlısını versin demekten başka bişeyim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…