- 5 Kasım 2013
- 160
- 90
- 48
insallah canim yaCanım idrar testleri hemen doğru sonuç vermiyor inşallah hamissindir umudunu kaybetme :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah canim yaCanım idrar testleri hemen doğru sonuç vermiyor inşallah hamissindir umudunu kaybetme :)
normal test canımErken gebelik testi mi yaptın normal mi? Erkenngebelik testleri daha güvenilir geliyo bana budonemlerde
kızlar benim ymurtlamam hesaba göre 16. gün oluyor ama dün bugün yani 11. ve 12. günüm oluyor yumurta akı uzayan akıntım geliyor. yumurtlama ne zaman olur?
Canim rabbim gonlundekini versin belki bebis icerde buyumeye ca
Gelmesin o kirmizilar
Yaptım canım. Negatif çıktı. Zaten regl habercisi sivilce de çıktı yüzümde. 28 aydır bekliyorum ama ilk kez göğüslerim acımıyor. Çok ilginç. Ne belirtiler yaşadım hiç acımadığı olmamıştı. Bir keresinde reglim 16 gün gecikti ama göğüs ağrısı yine vardı. Neyse canım aşılama yapılacak inşallah bu ay hayırlısı olsunŞairin dediği gibi yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var o da adetim gecikmeden test yapmamak :))))
Yaptım canım. Negatif çıktı. Zaten regl habercisi sivilce de çıktı yüzümde. 28 aydır bekliyorum ama ilk kez göğüslerim acımıyor. Çok ilginç. Ne belirtiler yaşadım hiç acımadığı olmamıştı. Bir keresinde reglim 16 gün gecikti ama göğüs ağrısı yine vardı. Neyse canım aşılama yapılacak inşallah bu ay hayırlısı olsun
Canım geçen ay rahim filmi çekildim, doktor sonraki ay hamile kalınıyor genelde dedi. Boşuna umutlandırdı beni yine. Sanmıyorum hamile olduğumu. 28 aydır olmuyor. Aşılama için ilaca başlayacağım regl oluncaidrar testine çok takılma canım yaaa... hiç belli olmuyor bu işler sen batı bekle bi bakalım
Kızlarr her yerde duyuyorum şu ovulasyon testini kullanan var mı? Nasıl kullanılıyor neye göre ilişkiye giriliyor pik ne demek kullanan varsa yazabilir mi? Bu ay olmazsa Bi dahaki ay kullanıcam ben de.
Canım geçen ay rahim filmi çekildim, doktor sonraki ay hamile kalınıyor genelde dedi. Boşuna umutlandırdı beni yine. Sanmıyorum hamile olduğumu. 28 aydır olmuyor. Aşılama için ilaca başlayacağım regl olunca
İnşallah canım. film çekilebilmesi için önce rahim ağzı genişletme operasyonu yaptılar. Dar olduğu için spermler içeri gitmiyormuş. Yani olacaksa bu ay olurdu. Pek umudun kalmadı açıkçasıben kullandım canım.. gebelik testi gibi yapılan bir test.. sadece gün içerisinde 2 saat sıvı alımsız idrarla yapman gerekli.. ilk idrarla olmuyor bu test. hormonun gün içerisindeki artışını yakalamak için.. pik demek iki çizginin de aynı koyulukta olması demek. o gün yumurtan oluşmuş çatlayabilir demek. LH testleri zaten hep çift çizgi olur önemli olan koyu olması silik çizgiler negatif değerlendirilir. koyu çizgide ilişkiye girilince ihtimal artıyor tabii gebelik oluşumu için
canım inşallah hamilesindir gerek kalmaz aşılamaya.. hsg çektirip hamile kalanlar var.. belli olmaz sen umudunu kaybetme..
İnşallah canım. film çekilebilmesi için önce rahim ağzı genişletme operasyonu yaptılar. Dar olduğu için spermler içeri gitmiyormuş. Yani olacaksa bu ay olurdu. Pek umudun kalmadı açıkçası
Kızlarr her yerde duyuyorum şu ovulasyon testini kullanan var mı? Nasıl kullanılıyor neye göre ilişkiye giriliyor pik ne demek kullanan varsa yazabilir mi? Bu ay olmazsa Bi dahaki ay kullanıcam ben de.
Merhaba ben anne olmak istiyorum fakat korkuyorum bu sürecinden zorluklarından bu konuda yardimci olabilirmisiniz
3 gün kaldı benim ve kızlar Moral olarak düşmeye başladım sanki. Bugün bi bebek sevdim kayinvalidem artık yapta sevelim diyo. 3 ay olcak kurtaj olali ve hiç korunmadim zaten ilki de 6 ayda olmuştu
Bat 14 haziranmorordek canım benim
1 hamile (arzuercan)
1 kırmızı kartımız var (melekler- engelchen)
3 tane de bat gelmedi ama kan testi negatif çıkan var (yesa1 :) , gul22116, kushi )