2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

günaydın kızlar kaç hamişimz oldu Allah'ın izniyle sayı gt gide artıyor maşaallah bata 1 hafta var ovu testleri hala positif aklım karıştı iice bu ayda hiç akıntım olmadı

Benim bünyem çok zayıf çoo cabuk yoruluyorum eşimin bu sürecte destek olmamasindan bebegimi kaybetmekten korkuyorum. Sonrasi bi sekilde hallolur diye dusunuyorum 4 aylik evliyim daha erkenmi diye de dusunuyorum ( bilmiyorum ama nerde bebek görsem gozlerim doluyor

Canım şimdi bence erken 4 ay çok yeni bizim 2 yıl olacak biraz evliliğin tadını çıkarmak lazım

Ancak Nerede bebek görsem Ağlıyorum yazmışsın ya bu da aslında artık bu fikre alıştığıni bu fikri benimsediğini gösterir

Karar senin tabii ki yas kaç bi de

Bünye zayıf olmasından korkma doktor destekleyici bir şeyler verir çalışmiyorsan yatarsin çalışıyorsan izin rapor halletmeye çalışırsin cook kötü olduğun durumlarda

Bebeğini kaybetme olayina da şöyle bak sen tüm tedbirini alırsın ama o senin başına gelecekse gelir nice bunyesi sapa sağlam kişiler bebeğini kaybedip bünyesi çok zayıf inşallah sağlıkla aldılar kucaklarina :)

Ya anlamadım ben bu ateş ölçme işi ne oluyo

Ateş düşerse adet

Ateş yükselirse hamilelik denir canım

Ama çoook hassas ölçmek lazım aynı saat aynı yer yataktan kalkmadan diyorlar mesela ama kıyafetin üzerindeki ortu bile etki edebilir

Kızlar sanırım oluyorum ben regl.. Pembe sulu özellikle peçeteye gelen bir akıntım var... Yoğunlaşırsa kesin oldum diyeceğim .. çünkü benim normalde hemen söker.. Bakalım.. Bu ay da bana bünye sürprizler yapıyor anlaşılan :))) Bu arada ağrım da yok . Ateşe gelince ateşim de 36.5 ama şortla yattığımdan mıdır değil midir bilmiyorum.. Ayy değildir diyorum kendime çünkü ne alaka şort morordek canım regl olduğum tamamen kesinleşirse yeni bat 15 haziran.. :) Yine bildiririm ben

Aslinda evleneli 1 yil oldu fakat bizde dugunden sonra ayni eve girilir biraz karisik yani normalde 1yil 4 aylik evliyim yaş 19 aslinda evliligin tadini cikarmak isterdim fakat ben gecen sene annemi kaybettim ve belki sacma olucak ama erkenden evladimi kucagima almak istiyorum ölüm takdiri ilahi fakat belki diyorum benim evladigim bu aciyi biraz daha geç yaşar bilemiyorum. 14 yasindayken dogmamis cocuguna mektup yazan birisiyim yapabilecegimi dusunuyorum ama çokta emin degilim sigara kullaniyodum onu birakmak ciin tedaviye basladim hic birakamam diyordum cocuk olsun diye dusununce birakmak icin buyul caba sarf ediyorum

günaydın kızlar.bebek içinçalışmalara yeni başladığımız için tam olarak bilmiyorum.ovulasyon testide hiç yapmadım.12 mayısta regl oldum.bir sonraki bat 12 haziran.eşimle bu ay sadece birkaç gün aynı şehirde olabileceğiz.benim hamile kalmak için en uygun günlerim hangisi olur sizce.

Kızlarr 13. günüm kasık ağrım var ve uzayan akıntım arttı bugün en geç yarın yumurtlarım iki günü de değerlendireyim mi yoksa gün aşırı mı? Çok arada kaldımmm yardım edin. Bir yerde her gün ilişki olursa hamile kalma şansı artar diye yazı vardı deney yapmışlar Bi suru çift üzerinde. Ama başka yazılarda da sperm sayısı azalır diyor. Yani o azalan spermler yetmiyor mu ki? Kafamda deli sorularrr:)

Tamam canim haber verirsin insallah regl degildir ne diyelim hayirlisi olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…