- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Bugün de yaptım test bıraz önce gene aynı çıktı
Canim bende gelen giden yok bekliyorumGunaydinlar :)
sweetwitch01 & caaadiii beklemede miyiz hala?
@aaynaa - 14 Mayıs
@Ask sana benzer - 14 Mayıs
Kizlar hadi guzel haberler getirin
Canim bende gelen giden yok bekliyorum
Canım ben adetimin başladığı tarihten 13. Gün doktora gitmiştim. Yumurtan çatlamış dedi alttan bakarak. Ve progesterona baktı 6.8 çıkmıştı. Referans değeri 0.1 ve 0.3 arası idi normal mi bu yoksa az mı?tamam canım bak kendi soruna kendin cevap vermiş oldun :)
o zaman sana bir tavsiye
adetin ilk gününden itibaren say 21. gün git kan ver protestegon hormonuna baktıracaktım de
özel hastanede bile 20 tl verdim ben
eğer sayı 5in üzeriyse yumurtluyorsun eğer sayı 10 un üzerindeyse çok güzel yumurtluyorsun demek :)
Insallah canim cok umudum olmasada umidim her zaman varbatlarımız aynı.. inşallah hamileyizdir
Olcak olcak insallahbekliyorum canım hala henüz gelen giden yok şişkinlik yok göğüs ağrım da azalıyor sanki .. ama ateşim hala 36.7
Insallah canim cok umudum olmasada umidim her zaman var
canım bence sen en iyisi pazartesiye kadar bekle pazartesi düzgün bir hastaneye gidip kan testi yaptırBugün de yaptım test bıraz önce gene aynı çıktı
Canım yumurta kanalda döllendikten sonra 5-7 gün arası orada kalıp sonra rahme inermiş. Rahme indikten sonra da hormonların çalışıp kanda görünme süresi bir haftayı bulduğundan regl günü test yapmak en iyisi. Ama gel de bunu sabırsız anne adaylarına anlat. Benim 28.gün pazartesi ama yarın başlayacağım test yapmayaCanım ben ovulasyon in 9. Günü yaptırdım negatif cikti
Doktorum açık açık söyledi valla az da olsa çıkardı diye ve forumda da bu işten gerçekten anlayan sürekli olarak bence hamilesin bence hamilesin demeyen arkadaşlar da aynı yorumu yaptı
Yine de umarım hamileyizdir:)
Canım arkada bir gölge gibi görünüyor. Ben de şimdiye kadar yüz kez test yapmışımdır. Bazen böyle çıkıyor ama maalesef hiç hamile kalamadımBugün de yaptım test bıraz önce gene aynı çıktı
Canim en guzeli ovulasyon testleri ile belirlemek. Cunku son adet tarihind gore falan yapilan hesaplar sadece ortalama alinarak hesaplaniyor ce ssdece bilgi vermedi amacli. Bazilarimiz 15. Gun bazilarimiz 20. Gun yumurtlayabilir. Programlarla olacak is degil bu. Akintini takip etmeli ve ovulasyon testi yapmalisinMerhaba canım ben bu ay hamilelik planliyorum. 1 Mayıs adet oldum, yumurtlama hesabı yaptım 15.gün çıktı fakat son 3 adet tarihini yazıp hesap yapınca da 18Mayıs çıkıyor kafam iyice karıştı
Bendede var oyle sacmaliklaraçıkçası benimde umudum var gibi yok gibi :) yani ayın 10unda test yaptırdım negatifti.. ama ben geç yumurtladım .. 1 mayıstı yumurtlamam..geçen ay da geç yumurtlamıştım ama yine bat değişmeden olmuştum.. bu ay farklı.. adetim geldi gibi hissediyorum gidiyorum bakıyorum akıntı bile yok anlamadım
Canım ovulasyon testide aldım 5 gün boyunca yaptım tık yok..mesela bugün yumurtlama olması lazım ama gene çizgi yok. Testte bitti zaten.akintim var iğne batması gibi ağrım da var fakat 2 3 gündür var anlayamadımCanim en guzeli ovulasyon testleri ile belirlemek. Cunku son adet tarihind gore falan yapilan hesaplar sadece ortalama alinarak hesaplaniyor ce ssdece bilgi vermedi amacli. Bazilarimiz 15. Gun bazilarimiz 20. Gun yumurtlayabilir. Programlarla olacak is degil bu. Akintini takip etmeli ve ovulasyon testi yapmalisin
regl oldun mu canım bende perşembe aynı oldu ama hala adet olmadimKızlar bugün pembe bi leke geldi adet oldum dedim sonra kesildi gelen giden yok. Ama akşama gelir diye düşünüyorum. Bende hazirana kaldım.
Canım ben adetimin başladığı tarihten 13. Gün doktora gitmiştim. Yumurtan çatlamış dedi alttan bakarak. Ve progesterona baktı 6.8 çıkmıştı. Referans değeri 0.1 ve 0.3 arası idi normal mi bu yoksa az mı?
Oldum canım dün gece gelmeye başladı. Umarım seninki gelmezregl oldun mu canım bende perşembe aynı oldu ama hala adet olmadim
Canim senin yeni BAT ne oldu? Duzelteyim listedeOldum canım dün gece gelmeye başladı. Umarım seninki gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?