• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Ovulasyon testi kullanan arkadaslar bir sorum olacak. Benim bugun yumurta aki seklinde dedigimiz akintim oldu. Ama ovulasyon testini iki kere yapmama ragmen ikinci cizgiyi koyu goremedim. Sivi alimina da dikkat ettim halbuki. Bu ne demekki simdi acaba. Reglimin 14. Gunu bugun
cnm msjı iki kere yazmana rağmen sanırım kimse görmedi soruna elimden geldiğince ben cvp vereyim, bazen o yumurta akı kıvamındaki akıntı olsada yumurtanın çatlaması birkaç gün sürebiliyor oyuzden sen test yapmaya
devam et yada çalışmalara şimdiden başla İNŞALLAH bebeğine kavuşursun

Kızlar günaydın bat 15 mayıs ama adet olacam galiba 2 gündür sancım var
Adet sancısı yla gebelik belirtisi aynı oluyo canım ben adet olucam sanmıştım ümidi mi kaybettim hatta adete 2 gün varken test yaptım çıkmamıştı .àdet günü test yaptm hamile olduğumu öğrenmiştim. Oda maalesef düşük oldu

Adet sancısı yla gebelik belirtisi aynı oluyo canım ben adet olucam sanmıştım ümidi mi kaybettim hatta adete 2 gün varken test yaptım çıkmamıştı .àdet günü test yaptm hamile olduğumu öğrenmiştim. Oda maalesef düşük oldu
saglık olsun canım benim Allahım tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah. morali yüksek tutuyoruz tamam mı :)

Benim ilk hamile kalmadan önceki ay adetim 3 gün geçirmişti. diğer ay hamile kaldım Rahim kendini gebeliğe hazırlıyormuş O yüzden gecikme olmuş sanırım Genelde öyle diyorlar geçen ayda Adetim 5 gün gecikti bu ay hamile olabilirim diye şüpheleniyorum ama belim kuyruk sokumuna doğru çok agriyo. Zaten hamile felan cikmazsam. Doktora gidicem belimden :KK17:
Ayni canim acaba bel fitigimi oldum diyorum bide kiloluyum ona bagliyorum bir haftadir var ben gecen ay dusuk yaptim belimin sag tarafina bicak saplandi gibi oldu sonrada gitti simdide gene ayni yere bicaklar saplaniyo bide ben sabah ac kalkmazdim simdi karnim acikiyo diye uyaniyorim gecen ayda birden acikma hissi oluyodu

Benim ilk hamile kalmadan önceki ay adetim 3 gün geçirmişti. diğer ay hamile kaldım Rahim kendini gebeliğe hazırlıyormuş O yüzden gecikme olmuş sanırım Genelde öyle diyorlar geçen ayda Adetim 5 gün gecikti bu ay hamile olabilirim diye şüpheleniyorum ama belim kuyruk sokumuna doğru çok agriyo. Zaten hamile felan cikmazsam. Doktora gidicem belimden :KK17:
Canim bat ne zamandi bide kendinde degisiklik hissediyo musun

Sağlik olsun canim benim
Allah tez zamanda nasip etsin

Canim bat ne zamandi bide kendinde degisiklik hissediyo musun
18 mayıs 6 gün kaldı göğüs ucum dokundugumda acıyo bide belim aşırı ağrıyo. Ya bide bu yumurtlama günlerine takıntı yapmadım hiç. Ama yumurtlama günlerinde akıntı felan oluyo ya bende düşükten bu yana hiç akıntı farketmedim

Back