- 19 Ocak 2016
- 1.958
- 1.456
- 133
- 29
Insallah canım tabıkıde ederım :) Ama hakkımızda hayırlısı olsun hepımızın :)Haberdar et biZi inşallah hamilesindir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canım tabıkıde ederım :) Ama hakkımızda hayırlısı olsun hepımızın :)Haberdar et biZi inşallah hamilesindir.
Selam kızlar bat yarın bı testıme bakarmısınız
cnm msjı iki kere yazmana rağmen sanırım kimse görmedi soruna elimden geldiğince ben cvp vereyim, bazen o yumurta akı kıvamındaki akıntı olsada yumurtanın çatlaması birkaç gün sürebiliyor oyuzden sen test yapmayaOvulasyon testi kullanan arkadaslar bir sorum olacak. Benim bugun yumurta aki seklinde dedigimiz akintim oldu. Ama ovulasyon testini iki kere yapmama ragmen ikinci cizgiyi koyu goremedim. Sivi alimina da dikkat ettim halbuki. Bu ne demekki simdi acaba. Reglimin 14. Gunu bugun
Tbklr cnm ben biri hamilelik haberini paylaşınca çok seviniyorum burdaki herkez çok seviniyor hepimiz için umut oluyorsunuz ALLAH sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin kendine çok iyi bak78,8 kızlar :) umutlanmalı mıyım? düişük mü? ay elim ayağım titriyor
Günaydın canimm :)))Gunaydin kizlarrrr
Canım yaptın Mı testi güzel haberini bekliyoruz.Ay Insallah canım yarın adet günüm olmazsam akşama yada bugün sabah yapabılırım tekrar :)
Günaydıngünaydın kızlar :)
Adet sancısı yla gebelik belirtisi aynı oluyo canım ben adet olucam sanmıştım ümidi mi kaybettim hatta adete 2 gün varken test yaptım çıkmamıştı .àdet günü test yaptm hamile olduğumu öğrenmiştim. Oda maalesef düşük olduKızlar günaydın bat 15 mayıs ama adet olacam galiba 2 gündür sancım var
saglık olsun canım benim Allahım tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah. morali yüksek tutuyoruz tamam mı :)Adet sancısı yla gebelik belirtisi aynı oluyo canım ben adet olucam sanmıştım ümidi mi kaybettim hatta adete 2 gün varken test yaptım çıkmamıştı .àdet günü test yaptm hamile olduğumu öğrenmiştim. Oda maalesef düşük oldu
Ayni canim acaba bel fitigimi oldum diyorum bide kiloluyum ona bagliyorum bir haftadir var ben gecen ay dusuk yaptim belimin sag tarafina bicak saplandi gibi oldu sonrada gitti simdide gene ayni yere bicaklar saplaniyo bide ben sabah ac kalkmazdim simdi karnim acikiyo diye uyaniyorim gecen ayda birden acikma hissi oluyoduBenim ilk hamile kalmadan önceki ay adetim 3 gün geçirmişti. diğer ay hamile kaldım Rahim kendini gebeliğe hazırlıyormuş O yüzden gecikme olmuş sanırım Genelde öyle diyorlar geçen ayda Adetim 5 gün gecikti bu ay hamile olabilirim diye şüpheleniyorum ama belim kuyruk sokumuna doğru çok agriyo. Zaten hamile felan cikmazsam. Doktora gidicem belimden
Canim bat ne zamandi bide kendinde degisiklik hissediyo musunBenim ilk hamile kalmadan önceki ay adetim 3 gün geçirmişti. diğer ay hamile kaldım Rahim kendini gebeliğe hazırlıyormuş O yüzden gecikme olmuş sanırım Genelde öyle diyorlar geçen ayda Adetim 5 gün gecikti bu ay hamile olabilirim diye şüpheleniyorum ama belim kuyruk sokumuna doğru çok agriyo. Zaten hamile felan cikmazsam. Doktora gidicem belimden
saglık olsun canım benim Allahım tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah. morali yüksek tutuyoruz ya kızlar bide çevremdeki yakın arkadaşlarım hamile hergün aynı yerdeyiz nerdeyse moralim bozuluyo tabi ister istemez. Ama bu ay yüksek tutucam moralimi
Sağlik olsun canim benimAdet sancısı yla gebelik belirtisi aynı oluyo canım ben adet olucam sanmıştım ümidi mi kaybettim hatta adete 2 gün varken test yaptım çıkmamıştı .àdet günü test yaptm hamile olduğumu öğrenmiştim. Oda maalesef düşük oldu
18 mayıs 6 gün kaldı göğüs ucum dokundugumda acıyo bide belim aşırı ağrıyo. Ya bide bu yumurtlama günlerine takıntı yapmadım hiç. Ama yumurtlama günlerinde akıntı felan oluyo ya bende düşükten bu yana hiç akıntı farketmedimCanim bat ne zamandi bide kendinde degisiklik hissediyo musun