• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Ayni canim acaba bel fitigimi oldum diyorum bide kiloluyum ona bagliyorum bir haftadir var ben gecen ay dusuk yaptim belimin sag tarafina bicak saplandi gibi oldu sonrada gitti simdide gene ayni yere bicaklar saplaniyo bide ben sabah ac kalkmazdim simdi karnim acikiyo diye uyaniyorim gecen ayda birden acikma hissi oluyodu
Ne kadar var adete

Bugunde gelen giden yok.yarin benim bat.heyecanli bekleyis devam.hicbir agrim yok.allah sonunu hayir etsin insallah

:nazar::nazar::nazar:
20160512_072507.jpg
:nazar::nazar::nazar:

Kızlar bata son 3 gün kala bu sabah yaptığım test pozitif görünüyo.. Yanlız 5 ay önce kimyasal gebelik geçirdiğimde de böyle olmuş ve adet günümde kırmızılara bulanmıştım.. O yüzden pazartesiyi yani batın bir gün sonrasını beklicem ve gelen giden yoksa kan tahlili vercem.. Dua edin lütfen :dua: Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inş..... :dua:

:nazar::nazar::nazar:Eki Görüntüle 1831024 :nazar::nazar::nazar:

Kızlar bata son 3 gün kala bu sabah yaptığım test pozitif görünüyo.. Yanlız 5 ay önce kimyasal gebelik geçirdiğimde de böyle olmuş ve adet günümde kırmızılara bulanmıştım.. O yüzden pazartesiyi yani batın bir gün sonrasını beklicem ve gelen giden yoksa kan tahlili vercem.. Dua edin lütfen :dua: Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inş..... :dua:

Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah, yüzünü güldürmek nasip etsin

aaa ne güzel bir haber çok sevindim canım hayırlı olsun:anneadayı::KK46: bence hiç bekleme hemen git kan testi yaptır

Canim insallah hamilesindir dualarim seninle :dua:
Listemizin 5. hamilesi olursun umarim ;)

Adet sancısı yla gebelik belirtisi aynı oluyo canım ben adet olucam sanmıştım ümidi mi kaybettim hatta adete 2 gün varken test yaptım çıkmamıştı .àdet günü test yaptm hamile olduğumu öğrenmiştim. Oda maalesef düşük oldu
Yaa inşallah hamileyimdir ama nedense hiç öyle hissetmiyorum hayırlısı olsun.

Back