Olan vardır belki canım benim hep adet sancisi gibiydi dedim artık adet olucam diye ama hamileydim . Ne kadar kısa sürmüş olsada.belirti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olan vardır belki canım benim hep adet sancisi gibiydi dedim artık adet olucam diye ama hamileydim . Ne kadar kısa sürmüş olsada.belirti
Yönlendirdi canım. Gönderdiği doktora gittim,bu sonuca baktı. - Aaa sen yumurtlamıyorsun,dedi. Ultrasoundla rahme baktı - Aaa yumurtan var dediCanım burada pek belirti aramiyoruz
30 belirtisi olup hamile olmayan 0 belirti ile hamile olan var
Canım benim ya evet değerin düşük ama doktor yönlendirir seni bi danis bakalım
İnşallah çok teşekkür ederim inşallah hepimiz mutlu haberler veririz. Senin adet günün ne zamanInsallah tutmusturda gelmistir bebegin..
Yönlendirdi canım. Gönderdiği doktora gittim,bu sonuca baktı. - Aaa sen yumurtlamıyorsun,dedi. Ultrasoundla rahme baktı - Aaa yumurtan var dedi
Merhaba canım. Ben ve eşim birçok ameliyat, operasyon ve ilaç tedavisinden geçtik. Hepsini 6.sayfada yazmıştım. İstersen hiç okuma, canın sıkılmasın. 28. aydayım. Reglin bir hafta öncesinden göğüslerim inanılmaz acımaya başlardı, yatakta dönemezdim. Şimdi hiç acı yok. BAT pazartesi. Bu ay da hamile değilsem önümüzdeki ay aşılama yapılacak. Sen kaçıncı aydasın?Kızlar hiç belirtileriniz var mı ?
bu arada kaçıncı denemeniz
düşük veya kurtajiniz oldu mu hiç çok sabirsizim yaaa
Demek ki değer o kadar düşük ki doktor bırak gelişmeyi hiç yumurtlamadığımı düşündü. Ama klomen tedavisi de aşırı geldi canım. 10 tane yumurtam oluştu. Önümüzdeki ay aşılama yapılacak inşallah o zaman çok yumurta gelişmezCanım ben de aynısını yazacaktim ama moralini bozarim diye yazmadım
Yumurta olsa bile sanırım yeterince büyüyup catlamıyor yine de yanlış bir şey yazmak istemem
Benim 6. Ayda tuttu hamileydim fakat kalp atışları duyulmadigindan kurtaj olmak zorunda kaldım 2.5 aylıkken. Kurtajdan sonra hiç korunmadim Bü 3. Denemem bakalm ne olcak bilmiyorum 18.MAYIS adet günüm. Gün yaklaştıkça heycanlaniyo insan strese giriyoMerhaba canım. Ben ve eşim birçok ameliyat, operasyon ve ilaç tedavisinden geçtik. Hepsini 6.sayfada yazmıştım. İstersen hiç okuma, canın sıkılmasın. 28. aydayım. Reglin bir hafta öncesinden göğüslerim inanılmaz acımaya başlardı, yatakta dönemezdim. Şimdi hiç acı yok. BAT pazartesi. Bu ay da hamile değilsem önümüzdeki ay aşılama yapılacak. Sen kaçıncı aydasın?
Hayırlısı olsun canım. İnşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınBenim 6. Ayda tuttu hamileydim fakat kalp atışları duyulmadigindan kurtaj olmak zorunda kaldım 2.5 aylıkken. Kurtajdan sonra hiç korunmadim Bü 3. Denemem bakalm ne olcak bilmiyorum 18.MAYIS adet günüm. Gün yaklaştıkça heycanlaniyo insan strese giriyo
Amin cümlemizinHayırlısı olsun canım. İnşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
Canim sen zaten listede varsin, tablo olarak ekledigim icin asagi inmek gerekiyor:)Merhaba benimde bat 28 mayıs ekler misiniz? Klomen kullandim bu ay 4 yum olmus bugun catlatma ignemi oldum iliski 36 saat sonra olacak.
Kaçıncı sayfada ListeCanim sen zaten listede varsin, tablo olarak ekledigim icin asagi inmek gerekiyor:)
Normal mi yazsam acaba kimse kendini bulamiyor sanirim
Seni de simdi ekledim canim, ilk sayfa ilk mesajKaçıncı sayfada Liste
Teşekkürler gördüm.Seni de simdi ekledim canim, ilk sayfa ilk mesaj
Sanirim adet tarihimiz aynı ☺Canım baktırdın mı? 10'un üzerinde olması gerektiğini yeni duydum biliyor musun. Benim berbat o zaman bakasana Eki Görüntüle 1830740
amin canım inşallah=)Ayni ben bu ay ilk denemem ama çok sabırsızum hakkımıza hayirlisi inşallah kısa zamanda güzel haberler alırız hep beraber
Pazartesiye bekliyorum canım. İki buçuk yıldır olmuyor artık aşılama tedavisine başlayacağız. Pazartesi regl olursam salı Samsun'a gideceğim ve ilaca başlayacağım galibaSanirim adet tarihimiz aynı ☺
Samsunlu musunPazartesiye bekliyorum canım. İki buçuk yıldır olmuyor artık aşılama tedavisine başlayacağız. Pazartesi regl olursam salı Samsun'a gideceğim ve ilaca başlayacağım galiba