• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Canım burada pek belirti aramiyoruz

30 belirtisi olup hamile olmayan 0 belirti ile hamile olan var :KK66:

Canım benim ya evet değerin düşük ama doktor yönlendirir seni bi danis bakalım
Yönlendirdi canım. Gönderdiği doktora gittim,bu sonuca baktı. - Aaa sen yumurtlamıyorsun,dedi. Ultrasoundla rahme baktı - Aaa yumurtan var dedi :D :D

Yönlendirdi canım. Gönderdiği doktora gittim,bu sonuca baktı. - Aaa sen yumurtlamıyorsun,dedi. Ultrasoundla rahme baktı - Aaa yumurtan var dedi :KK70: :KK70:

Canım ben de aynısını yazacaktim ama moralini bozarim diye yazmadım

Yumurta olsa bile sanırım yeterince büyüyup catlamıyor yine de yanlış bir şey yazmak istemem ;)

Kızlar hiç belirtileriniz var mı ?
bu arada kaçıncı denemeniz
düşük veya kurtajiniz oldu mu hiç o_O çok sabirsizim yaaa
Merhaba canım. Ben ve eşim birçok ameliyat, operasyon ve ilaç tedavisinden geçtik. Hepsini 6.sayfada yazmıştım. İstersen hiç okuma, canın sıkılmasın. 28. aydayım. Reglin bir hafta öncesinden göğüslerim inanılmaz acımaya başlardı, yatakta dönemezdim. Şimdi hiç acı yok. BAT pazartesi. Bu ay da hamile değilsem önümüzdeki ay aşılama yapılacak. Sen kaçıncı aydasın?

Canım ben de aynısını yazacaktim ama moralini bozarim diye yazmadım

Yumurta olsa bile sanırım yeterince büyüyup catlamıyor yine de yanlış bir şey yazmak istemem :KK66:
Demek ki değer o kadar düşük ki doktor bırak gelişmeyi hiç yumurtlamadığımı düşündü. Ama klomen tedavisi de aşırı geldi canım. 10 tane yumurtam oluştu. Önümüzdeki ay aşılama yapılacak inşallah o zaman çok yumurta gelişmez

Merhaba canım. Ben ve eşim birçok ameliyat, operasyon ve ilaç tedavisinden geçtik. Hepsini 6.sayfada yazmıştım. İstersen hiç okuma, canın sıkılmasın. 28. aydayım. Reglin bir hafta öncesinden göğüslerim inanılmaz acımaya başlardı, yatakta dönemezdim. Şimdi hiç acı yok. BAT pazartesi. Bu ay da hamile değilsem önümüzdeki ay aşılama yapılacak. Sen kaçıncı aydasın?
Benim 6. Ayda tuttu hamileydim fakat kalp atışları duyulmadigindan kurtaj olmak zorunda kaldım 2.5 aylıkken. Kurtajdan sonra hiç korunmadim Bü 3. Denemem bakalm ne olcak bilmiyorum 18.MAYIS adet günüm. Gün yaklaştıkça heycanlaniyo insan strese giriyo

Benim 6. Ayda tuttu hamileydim fakat kalp atışları duyulmadigindan kurtaj olmak zorunda kaldım 2.5 aylıkken. Kurtajdan sonra hiç korunmadim Bü 3. Denemem bakalm ne olcak bilmiyorum 18.MAYIS adet günüm. Gün yaklaştıkça heycanlaniyo insan strese giriyo
Hayırlısı olsun canım. İnşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

Ahh arkadaslar ah,bugun dis gebelik ihtimalim oldugunu ogrendim,basimin agrisindan duramiyorum,kese gorunmedi 5haftalik oldum ve kan degerime göre dr kese gorunmeliydi dedi

Hiç üzülme canm arkadaşımda da öyle olmuştu 5 haftalikken gitti kese görünmedi 6 haftalikken tekrar gittiler hem kese hem kalp atışları duyuldu

Back