- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 1
- 16.873
- 298
Sinop canım ama burada hiçbir tedavi yok. Şimdiye kadar İstanbul'da yaşıyorduk, Sinop'a taşındık bebeğimiz olmuyor. Her şey için Samsun'a gidiyoruzSamsunlu musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sinop canım ama burada hiçbir tedavi yok. Şimdiye kadar İstanbul'da yaşıyorduk, Sinop'a taşındık bebeğimiz olmuyor. Her şey için Samsun'a gidiyoruzSamsunlu musun
Git canm ben samsunluyum ama başka yere gelin geldim . Tıbbi olarak cok gelişti samsunSinop canım ama burada hiçbir tedavi yok. Şimdiye kadar İstanbul'da yaşıyorduk, Sinop'a taşındık bebeğimiz olmuyor. Her şey için Samsun'a gidiyoruz
Canım tek bir doktora bağlı kalma, mutlaka başkasına da görün. İnşallah öyle değildir de bebişin sağlıklıdırAhh arkadaslar ah,bugun dis gebelik ihtimalim oldugunu ogrendim,basimin agrisindan duramiyorum,kese gorunmedi 5haftalik oldum ve kan degerime göre dr kese gorunmeliydi dedi
Evet çevredeki pek çok il Samsun'a gidiyor. Ben üç kez operasyon geçirdim, üçünde de Medicana'ya gittim çok memnunum. İlgi ve temizlik çok iyi. Otel gibi bir hastane.Git canm ben samsunluyum ama başka yere gelin geldim . Tıbbi olarak cok gelişti samsun
13 mayıs benimki canım cok az kaldı umarım hamileyimdir.Kızlar adet tarihi yaklasanlar VaR mi.
inşallah en kısa zamanda görünür canım.Ahh arkadaslar ah,bugun dis gebelik ihtimalim oldugunu ogrendim,basimin agrisindan duramiyorum,kese gorunmedi 5haftalik oldum ve kan degerime göre dr kese gorunmeliydi dedi
Muhakkak yaz çok merak ettim umarım hakkında hayırlısı olur bebis haberi verirsin13 mayıs benimki canım cok az kaldı umarım hamileyimdir.
amin canım inşallah en kısa zamanda hepimiz bebiş haberleri veririz burada.Muhakkak yaz çok merak ettim umarım hakkında hayırlısı olur bebis haberi verirsin
Aaaa benim eşim de Sinoplu :)Evet çevredeki pek çok il Samsun'a gidiyor. Ben üç kez operasyon geçirdim, üçünde de Medicana'ya gittim çok memnunum. İlgi ve temizlik çok iyi. Otel gibi bir hastane.
Benim eşim de Sinoplu ama biz İstanbul'da yaşamak istedik, o yüzden ikimiz de orayı yazıp atandık. Sen neredesin?
Benimde 13 mayis bel agrim ve kasik agrimdan baska bisi yok 4 gun once test yaptim negatif sanirsam olmadiKızlar adet tarihi yaklasanlar VaR mi.
inşallah canım ya hayırlısıyla :)Ekledim canim.
Seninle BAT'larimiz da ayni sayilir, bakalim insallah ugurlu gelir bize bu ay :)
Insallh kese görünür canım yaaa üzme dua et allah büyükAhh arkadaslar ah,bugun dis gebelik ihtimalim oldugunu ogrendim,basimin agrisindan duramiyorum,kese gorunmedi 5haftalik oldum ve kan degerime göre dr kese gorunmeliydi dedi
Ne zaman dan beri beliniz agriyo. Benimde çok belim agriyo ama emin olamıyorum. 1 hafta var adet belirtisi mi gebelik mi ayırt edemiyorumBenimde 13 mayis bel agrim ve kasik agrimdan baska bisi yok 4 gun once test yaptim negatif sanirsam olmadi
Aynen bende bide idrar yollarimda bakteri cikti acaba ondan mi diyorum cozemedimNe zaman dan beri beliniz agriyo. Benimde çok belim agriyo ama emin olamıyorum. 1 hafta var adet belirtisi mi gebelik mi ayırt edemiyorum
Benim ilk hamile kalmadan önceki ay adetim 3 gün geçirmişti. diğer ay hamile kaldım Rahim kendini gebeliğe hazırlıyormuş O yüzden gecikme olmuş sanırım Genelde öyle diyorlar geçen ayda Adetim 5 gün gecikti bu ay hamile olabilirim diye şüpheleniyorum ama belim kuyruk sokumuna doğru çok agriyo. Zaten hamile felan cikmazsam. Doktora gidicem belimdenAynen bende bide idrar yollarimda bakteri cikti acaba ondan mi diyorum cozemedim
Ay Insallah canım yarın adet günüm olmazsam akşama yada bugün sabah yapabılırım tekrar :)Ayy hafif çizgi var sanki
Haberdar et biZi inşallah hamilesindir.Ay Insallah canım yarın adet günüm olmazsam akşama yada bugün sabah yapabılırım tekrar :)