• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Ahh arkadaslar ah,bugun dis gebelik ihtimalim oldugunu ogrendim,basimin agrisindan duramiyorum,kese gorunmedi 5haftalik oldum ve kan degerime göre dr kese gorunmeliydi dedi
Canım tek bir doktora bağlı kalma, mutlaka başkasına da görün. İnşallah öyle değildir de bebişin sağlıklıdır

Git canm ben samsunluyum ama başka yere gelin geldim . Tıbbi olarak cok gelişti samsun
Evet çevredeki pek çok il Samsun'a gidiyor. Ben üç kez operasyon geçirdim, üçünde de Medicana'ya gittim çok memnunum. İlgi ve temizlik çok iyi. Otel gibi bir hastane.
Benim eşim de Sinoplu ama biz İstanbul'da yaşamak istedik, o yüzden ikimiz de orayı yazıp atandık. Sen neredesin?

Evet çevredeki pek çok il Samsun'a gidiyor. Ben üç kez operasyon geçirdim, üçünde de Medicana'ya gittim çok memnunum. İlgi ve temizlik çok iyi. Otel gibi bir hastane.
Benim eşim de Sinoplu ama biz İstanbul'da yaşamak istedik, o yüzden ikimiz de orayı yazıp atandık. Sen neredesin?
Aaaa benim eşim de Sinoplu :)
Nasil guzel mi Sinop'ta yasamak? Imkanlari falan nasil? Buyuk şehirden sonra zor geliyor mu? Gerci sen oralıysan belki guzel gelir memleket oldugu icin :)
Bizim de oraya gitme durumumuz olabilir de hazir orada yasayan birini gorunce sormak istedim :)

Ovulasyon testi kullanan arkadaslar bir sorum olacak. Benim bugun yumurta aki seklinde dedigimiz akintim oldu. Ama ovulasyon testini iki kere yapmama ragmen ikinci cizgiyi koyu goremedim. Sivi alimina da dikkat ettim halbuki. Bu ne demekki simdi acaba. Reglimin 14. Gunu bugun

Aynen bende bide idrar yollarimda bakteri cikti acaba ondan mi diyorum cozemedim
Benim ilk hamile kalmadan önceki ay adetim 3 gün geçirmişti. diğer ay hamile kaldım Rahim kendini gebeliğe hazırlıyormuş O yüzden gecikme olmuş sanırım Genelde öyle diyorlar geçen ayda Adetim 5 gün gecikti bu ay hamile olabilirim diye şüpheleniyorum ama belim kuyruk sokumuna doğru çok agriyo. Zaten hamile felan cikmazsam. Doktora gidicem belimden :KK17:

Back