Hayırlı olsun canım.belirtileri varmıydı.benimde bata 3 gün var kan verdim sonuç bekliyorum
cok teşekkürler :)Canım tebrik ederim inş hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini
Selam kızlar bat yarın bı testıme bakarmısınız
Ayni ben bu ay ilk denemem ama çok sabırsızum hakkımıza hayirlisi inşallah kısa zamanda güzel haberler alırız hep berabercanım hayırlı olsundarısı bize inşallah.bende erken gebelik testi yaptım negatif cıkmıstı.ama cok erken yaptım sanırım.suan bat a 2 gün kaldı bekliyorum.bu ay ilk denemem ama cok heyecanlıyım.inş birkac gün içinde olumlu sonuçlarımızı bizlerde yazabiliriz.
Bende 18 mayıs benide ekler msnzMerhaba hanımlar, umudu Mayıs'a/Haziran'a kalanlar ve bu aylarda ilk kez hamile kalmayı deneyecek olanlar
Umarım bu aylar hepimize cok ugurlu gelir, teker teker hamile haberleri alırız
Katılmak isteyenler varsa BAT ile birlikte yazsın :)
2016 Mayıs&Haziran ayı hamile kalmak isteyenler listesi
Anne Adayı BAT Mutlu Son @serdemlin 2 Mayıs @capque 5 Mayıs @kuzu66 8 Mayıs nmine 9 Mayıs @Ogrtmngelin 8 Mayıs Henüz değil @YESIMBOZ 9 Mayıs Henüz değil @Filo86 9 Mayıs Henüz değil @Cupcake89 11 Mayıs Henüz değil @The Black 11 Mayıs Henüz değil Arzu_Azra 12 Mayıs Henüz değil sweetwitch01 13 Mayıs Henüz değil @melekler-engelchen 13 Mayıs Henüz değil @tristris 13 Mayıs Henüz değil @caaadiii 13 Mayıs Henüz değil @prensesule 14 Mayıs Henüz değil @aaynaa 14 Mayıs Henüz değil @Ask sana benzer 14 Mayıs Henüz değil @fufucukkk 15 Mayıs Henüz değil @gul_22116 15 Mayıs Henüz değil @cansu0812 15 Mayıs Henüz değil @kushi 16 Mayıs Henüz değil @begumdeniz 16 Mayıs Henüz değil @ladylone 16 Mayıs Henüz değil @nicksiz123 16 Mayıs Henüz değil @titiz gelin 16 Mayıs Henüz değil @dream7 16 Mayıs Henüz değil @rujj 17 Mayıs Henüz değil @angelkf 17 Mayıs Henüz değil @cleopatracat 17 Mayıs Henüz değil @karahindiba2 17 Mayıs Henüz değil @nisandeniz 18 Mayıs Henüz değil yesa 21 Mayıs Henüz değil ama olacak :)) @olcaaay 21 Mayıs Henüz değil @26guzel26 21 Mayıs Henüz değil H HedefVeBasari 21 Mayıs Henüz değil @Hijyenik 23 Mayıs Henüz değil @aylaege 23 Mayıs Henüz değil @Ogemibirgungelecek 24 Mayıs Henüz değil @meleklerim benim2 24 Mayıs Henüz değil @aylinelfin 25 Mayıs Henüz değil @boza 26 Mayıs Henüz değil @blueest 26 Mayıs Henüz değil @i006 27 Mayıs Henüz değil @eysaih 27 Mayıs Henüz değil @Dilektuttum 27 Mayıs Henüz değil @Enise54 28 Mayıs Henüz değil @n1san 28 Mayıs Henüz değil friendlyfriendly 28 Mayıs Henüz değil M Molly123 29 Mayıs Henüz değil @xDerinMavix 29 Mayıs Henüz değil @-Lidya- 29 Mayıs Henüz değil @Aycinimo 30 Mayıs Henüz değil @country 30 Mayıs Henüz değil @lale_cik 30 Mayıs Henüz değil @Londoner_ 30 Mayıs Henüz değil @pembesu 31 Mayıs Henüz değil @sinkar 31 Mayıs Henüz değil @busrademirtas 31 Mayıs Henüz değil @ruzigarr 2 Haziran Henüz değil @serapozcan3343 2 Haziran Henüz değil @emelll42 3 Haziran Henüz değil @orkidekaramel 4 Haziran Henüz değil morordek 5 Haziran Henüz değil @enginkelime 5 Haziran Henüz değil @xiexie 6 Haziran Henüz değil @The ilknur 6 Haziran Henüz değil @Bahtubahtu 10 Haziran Henüz değil @selind1 ? Haziran Henüz değil @kubito ? Haziran Henüz değil @mucizegibisin ? Henüz değil
Ayy hafif çizgi var sankiSelam kızlar bat yarın bı testıme bakarmısınız
Canim gec dollenme olmadiysa teste gore gebelik yok insallah diger ay saglikla gelir bebeginSelam kızlar bat yarın bı testıme bakarmısınız
30.deneme bu surede 2 kurtaj 1 dusuk ve buna ragmen hergecen gun dahada artan evlat hasreti... rabbim beterinden korusun her halime bin şükür. Banada dua eder misiniz..Kızlar hiç belirtileriniz var mı ?
bu arada kaçıncı denemeniz
düşük veya kurtajiniz oldu mu hiççok sabirsizim yaaa
Allah yardımcın olsun benimde bebeqimin kalp atışları duyulmadi kurtaj olmak zorunda kaldım . Hiç korunmadim 2 ay oldu kurtaj olali bu 3. Denemem . Allah hepimizin sayfaya bebek müjdesi yardirmayi nasip etsin bu ay kızlar30.deneme bu surede 2 kurtaj 1 dusuk ve buna ragmen hergecen gun dahada artan evlat hasreti... rabbim beterinden korusun her halime bin şükür. Banada dua eder misiniz..
78,8 kızlar :) umutlanmalı mıyım? düişük mü? ay elim ayağım titriyor
Amin insallah ben son kurtajimi ocak ayinda oldum 1 ay korunduk.. bu ay klomen kullandim insallah vesile olur. Hangi sehirdesin kacinci denemede gebelik olmustu?Allah yardımcın olsun benimde bebeqimin kalp atışları duyulmadi kurtaj olmak zorunda kaldım . Hiç korunmadim 2 ay oldu kurtaj olali bu 3. Denemem . Allah hepimizin sayfaya bebek müjdesi yardirmayi nasip etsin bu ay kızlar
6.denememde olmuştu 2.5 aylıkken kurtaj oldum smdi 3. Denemem bakalm adet gününü bekliyorumAmin insallah ben son kurtajimi ocak ayinda oldum 1 ay korunduk.. bu ay klomen kullandim insallah vesile olur. Hangi sehirdesin kacinci denemede gebelik olmustu?
Canım baktırdın mı? 10'un üzerinde olması gerektiğini yeni duydum biliyor musun. Benim berbat o zaman bakasanaGünaydın kızlar
benim bugün adet 21. Günü
Protestegon hormonuna baktiracagim
Dua edin 10 un üzerinde ciksin:)
Kızlar hiç belirtileriniz var mı ?
bu arada kaçıncı denemeniz
düşük veya kurtajiniz oldu mu hiççok sabirsizim yaaa
Canım baktırdın mı? 10'un üzerinde olması gerektiğini yeni duydum biliyor musun. Benim berbat o zaman bakasanaEki Görüntüle 1830740
Insallah tutmusturda gelmistir bebegin..6.denememde olmuştu 2.5 aylıkken kurtaj oldum smdi 3. Denemem bakalm adet gününü bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?