2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Hayırlı olsun canım.belirtileri varmıydı.benimde bata 3 gün var kan verdim sonuç bekliyorum

çok teşekkür ederim. :) Göğüslerim aşırı şişti, arada sancı giriyor koluma kadar. Bir de hem aşırı sinirleniyorum. Abartı şekilde. Normalde çok duygusal bi insan değilim ama sürekli gözüm dolup duruyor. Sol tarafımda sürekli bir regli agrısı var.Bir de aniden midem kazınacak şekilde acıkıyorum. Kokuya zaten oldum olası hassasım, fark olmadı galiba. Ama göğüslerime giren sancı hakikaten bendeki en belirgin olan belirtiymiş demek ki. :)

Güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar :)

Selam kızlar bat yarın bı testıme bakarmısınız

Eklentiler

• _20160511_161941.JPG
    38,5 KB · Görüntüleme: 81
  • 20160511_123335.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 70
Ayni ben bu ay ilk denemem ama çok sabırsızum hakkımıza hayirlisi inşallah kısa zamanda güzel haberler alırız hep beraber

Ovulasyon testi kullanan arkadaslar bir sorum olacak. Benim bugun yumurta aki seklinde dedigimiz akintim oldu. Ama ovulasyon testini iki kere yapmama ragmen ikinci cizgiyi koyu goremedim. Sivi alimina da dikkat ettim halbuki. Bu ne demekki simdi acaba. Reglimin 14. Gunu bugun

Bende 18 mayıs benide ekler msnz

Kızlar hiç belirtileriniz var mı ?
bu arada kaçıncı denemeniz
düşük veya kurtajiniz oldu mu hiç çok sabirsizim yaaa

30.deneme bu surede 2 kurtaj 1 dusuk ve buna ragmen hergecen gun dahada artan evlat hasreti... rabbim beterinden korusun her halime bin şükür. Banada dua eder misiniz..

30.deneme bu surede 2 kurtaj 1 dusuk ve buna ragmen hergecen gun dahada artan evlat hasreti... rabbim beterinden korusun her halime bin şükür. Banada dua eder misiniz..
Allah yardımcın olsun benimde bebeqimin kalp atışları duyulmadi kurtaj olmak zorunda kaldım . Hiç korunmadim 2 ay oldu kurtaj olali bu 3. Denemem . Allah hepimizin sayfaya bebek müjdesi yardirmayi nasip etsin bu ay kızlar

Amin insallah ben son kurtajimi ocak ayinda oldum 1 ay korunduk.. bu ay klomen kullandim insallah vesile olur. Hangi sehirdesin kacinci denemede gebelik olmustu?

Canım burada pek belirti aramiyoruz

30 belirtisi olup hamile olmayan 0 belirti ile hamile olan var

Canım baktırdın mı? 10'un üzerinde olması gerektiğini yeni duydum biliyor musun. Benim berbat o zaman bakasana Eki Görüntüle 1830740

Canım benim ya evet değerin düşük ama doktor yönlendirir seni bi danis bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…