- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Son gebeligimde kan sulandirisi igne vee bagisiklik icin dekort hap kullandim ama sonuc degismedi. Pihtilasma genetik sperm aklina gelecek her testi yaptirdik hepsi temiz. Hocaya gittim son gebelikte okudu beni sagolsun muska yazdi.Dr un dedigi sey Sözün bittigi yer... deneyeceksiniz diyo 5 6 7 8 diyo... bilmiyorum benim vesilem ne. Tıp herseyi bulabilmis degil diyo. Keske sebep bulunsa..Canım doktor ne diyor yok mu bunun bi çözümü ilacı iğnesi
Cok gecmis olsn Allahim sabir versinmorordek pazartesi kurtaj oldum 4.bebegimide ayni sonuc kalp atisi olmamasindan kaybettim.
Son gebeligimde kan sulandirisi igne vee bagisiklik icin dekort hap kullandim ama sonuc degismedi. Pihtilasma genetik sperm aklina gelecek her testi yaptirdik hepsi temiz. Dr un dedigi sey sözün bittigi yer... deneyeceksiniz diyo 5 6 7 8 diyo... bilmiyorum benim vesilem ne. Tıp herseyi bulabilmis degil diyo. Keske sebep bulunsa..
Haziranda bos çıktı kırmızı geldi temmuza artık nasip kısmet hersey Allahtan hamile olanlar saglikla vaktinde dünyaya getirsin insaAllah bebk askiyla yananlar ben dahil tez vakitte saglikla hamile oldugumuzu ogrenelim sifa bekleyenler sifa bulsun Allahim imtihan ediyor gecmek nasip etsin
Cok üzüldüm canım. İnsallah saglıkla hamile kalırsın sonraki aylardamorordek pazartesi kurtaj oldum 4.bebegimide ayni sonuc kalp atisi olmamasindan kaybettim.
O gruba bakayım ordan yazarim o zaman konu sahibi morordek olarakmi yine ve bende simdiden temmuzdan beklentili degilim hevesim kacti doğrusu temmuzda beklenti stres icine girmicem umarim basaririm canımGel canım gel temmuz grubundayiz biz :)
Hatta ben direk ağustos grubunda bile olabilirim :)
O gruba bakayım ordan yazarim o zaman konu sahibi morordek olarakmi yine ve bende simdiden temmuzdan beklentili degilim hevesim kacti doğrusu temmuzda beklenti stres icine girmicem umarim basaririm canım
Sen niye agustosa atlattin bu ay çalısmalar olamicak diye mi yoksa baska nedendenmi
Arkadaşlar hayalet çizgi göründü adetine 3 gün kala.. Hafif silik çizgi var.. Hamileyim herade 3 gün sora tam net belli olur inşallah ya
Hanimlar test yaptim. Sonucum
Kaç gün geçti baya belirgin.Hanimlar test yaptim. Sonucum
canım hcg mi bu hamile misin umarım gebelik testidir ve hamilesindirrrrrrrrrrrrrrrr süpererrrr
Kaç gün geçti baya belirgin.
Hayırlı olsun canım. Başka belirti var mıydı. Benim 3 gün geçti bi belirti yok test yapmaya cesaretimde yok :)Kizlar bat aslında dundu. Birkaç gundur regl agrisi cekiyor m yazmistim. Bugünde olmazsam is cikisi gebelik testi alçam dyordum. Ve aldim. çok tuhafim suan
Kizlar bat aslında dundu. Birkaç gundur regl agrisi cekiyor m yazmistim. Bugünde olmazsam is cikisi gebelik testi alçam dyordum. Ve aldim. çok tuhafim suan
Yaaa hadi insallah hamilesindir, baya umutlu konusuyordun zaten :)Arkadaşlar hayalet çizgi göründü adetine 3 gün kala.. Hafif silik çizgi var.. Hamileyim herade 3 gün sora tam net belli olur inşallah ya
Yaaaaa cok sevindiiimmm 14. hamilemiiiiizHanimlar test yaptim. Sonucum
Bence yap :)))) acabalar ciksin kafamdan en azindan. Göğüslerimin agrimasi dişinda ekstra belirtim yok. Ayniyim :))Hayırlı olsun canım. Başka belirti var mıydı. Benim 3 gün geçti bi belirti yok test yapmaya cesaretimde yok :)
İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder canım. Cumartesiye kadar bekleyecem :)Bence yap :)))) acabalar ciksin kafamdan en azindan. Göğüslerimin agrimasi dişinda ekstra belirtim yok. Ayniyim :))
Amin canim tesekkur ederimCok gecmis olsn Allahim sabir versin
Insallah birgün bende anne olabilirimAllah yardimcin olsun canım ya çok zor inşallah sen de hayırlısıyla kucağına ialacaksin bebeğini biraz daha sabir inşallh çok güzel olacak zamanı gelince
Insallah Allahim saglikli bi gebelik nasip eder her isteyene banada.Amin.Cok üzüldüm canım. İnsallah saglıkla hamile kalırsın sonraki aylarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?