2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Hanimlar test yaptim. Sonucum
Hadi gözün aydin saglikla kucagina almak nasip olsun insallah
Coook cok gecmis olsun canim insallahh Allahim sana bir daha bu acilari yasatmaz.

Canım keseyı alıp patolojiye gönderdiler mi??

yesa Saglik olsun canım insaAllah güzel haberler alalım mutlulugmuzu cogaltalim

kızlar benım adet bugun bıttı yanı son lekeler geldı bugun ilişkı olsa
gun aşırı devam etsek sanırım olur degıl mı?
bu arada hamıle olanlar ıcın coook sevındım kızlar bızım ıcınde dua edın bızımde bebişlerimiz olsun

Senle aynı şeyi yazamisiz canım benimde 13 gun gecti kan verdim 0.41 çıktı ve bugün adetim geldi agrim var ama peceteyle silince gelen bir kanama ped koydum lekelenmemis bile hala umutluym yerlesme kanamasi olsun falan diye gec dollenme mevzulari olsun diye çünkü adetimin baslmasi gereken tarihten sonra 2-3 kere iliski oldu belki o zaman hamile kalmısimdir diyorum yani yeni aklima geldi aslinda bunlar yazarken düşündüm insaAllah oyleyizdir canim benim

kızlar benim ovulasyon testlerim. Sizce ne yapmalıyım?? 11. Gün 1. Test baştan tek çizgiydi sonra bir baktım çift olmuş. Bende akşam tekrar yaptım. 5dakika ile 10 dakika arası iyice ko ulaşmaya başladı. Bu akşam hemen değerlendirmeliyiz sanırım di mi?? yesa yetiş dostum

aynen canım bu aksam değerlendirin

yarın sabah tekrar yap açılma var mı yoksa daha da mı koyu ona gore bı yol daha cızerız:)

Evet olabilir yerleşme kanaması neden olmasın öyle olan bir sürü kişi var. Benim umudum yok Can'ım inşallah senden güzel haber alırız.

Hadi gözün aydin saglikla kucagina almak nasip olsun insallah

Coook cok gecmis olsun canim insallahh Allahim sana bir daha bu acilari yasatmaz.
Insallah kimse yasamasin
Canım keseyı alıp patolojiye gönderdiler mi??
Evet tüm kürtajlarımda gonderdiler hepsi 46xx cikti yani bebektede anomali yok onda da bisey yok. Zaten dr bebekte sorun olsa seviniriz cunku bu durum sadece bu gebelige özgü deriz diyo. Neye umut baglayacagimi sasirdim. Sperm dna hasari diye bisey varmis. Dr onda da bisey yoktur zaten olsa genellikle gebe kalinmaz dedi. Biz yinede buda elimizde olsun diye dun yaptirdik. 20 gun sonra cikarmis sonuc. Bilmiyorum napmaliyim rabbim yol gostersin insallah.

Amin inşallah canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah sana bebeğini kucağına almayı tatlim

Evet olabilir yerleşme kanaması neden olmasın öyle olan bir sürü kişi var. Benim umudum yok Can'ım inşallah senden güzel haber alırız.
malesef bendede umut kalmadı yogunlasti kanama önümüzdeki aylara artık nasip kısmet napalım canım

yesa cim kuzum bir soru daha.. Bu akşam bende afedersin sümük gibi uzayan şeffaf bir akıntı geldi baya uzun. Bu yumurta çatlamak üzere demek miydi? Yoksa çatladı mi??

yesa cim kuzum bir soru daha.. Bu akşam bende afedersin sümük gibi uzayan şeffaf bir akıntı geldi baya uzun. Bu yumurta çatlamak üzere demek miydi? Yoksa çatladı mi??
Canım ben burdayken cevap vereyim :)
Yumurta akı gibi uzayan akıntı catlama yakın demek, degerlendir bence.
Yumurta catladıktan sonra su gibi bir akıntı geliyormus :)

Canım ben burdayken cevap vereyim :)
Yumurta akı gibi uzayan akıntı catlama yakın demek, degerlendir bence.
Yumurta catladıktan sonra su gibi bir akıntı geliyormus :)
Teşekkür ederim tatlım. Bu geceyi değerlendirdim. Ay öyle zor ki ailemin yanındayım ve oruç tutuyoruz. 2 arada 1 derede koşturmaca:) tatil olmadan hamile kalmak çok istedim sırf bu yüzden ama nasip değilmiş bu zamana kadar. Önümüze bakacağız artik

Ramazanda cidden zor ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…