- 23 Ekim 2011
- 3.827
- 2.706
- 133
kendimi de kandırmısım4 Temmuz :)
Evet ya seninki cidden cok beklenmedik bi sekilde oldu :) Regl oldum diye kandırdın bizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendimi de kandırmısım4 Temmuz :)
Evet ya seninki cidden cok beklenmedik bi sekilde oldu :) Regl oldum diye kandırdın bizi
country sanırım sonucun pozitif cıkmıs Hamilelik takvimi eklemissin
kendimi de kandırmısım
ay evet canım yaa sen de mi:) çok sevindim Allah tamamına erdirsin hepimiz için sağlıklı bebişlerimiz olsunSende mi hamilesin tahmini dogum tarihlerimiz ayni
bide 2017 mart anneleri topiği var cnm orada herkesin aynı şu an:)Sende mi hamilesin tahmini dogum tarihlerimiz ayni
bide 2017 mart anneleri topiği var cnm orada herkesin aynı şu an:)
sen nasıl öğrendin kanda baktırdınmı
benim muhtemelen yumurtlamam 12 de oldu. 2 gün önce peçeteye kırmızı bi dmla kan gelince yaptırdım 290 çıktı. ama iğne oluyorum işte az risk var. şimdi onu araştırıyorum yerleşme kanaması olabilir mi diyeBu sabah kan verdim 65 cikti canim ama ben 14unde catlatma iğnesi olmustum senin kac çıktı
Yaaa cok sevindimBu sabah kan verdim 65 cikti yavrum
benim muhtemelen yumurtlamam 12 de oldu. 2 gün önce peçeteye kırmızı bi dmla kan gelince yaptırdım 290 çıktı. ama iğne oluyorum işte az risk var. şimdi onu araştırıyorum yerleşme kanaması olabilir mi diye
evet aramızda var bikaç gün. ay bi rahat olyorum bi tedirgin. madem öyle dr neden iğne verdi diyorumBenim yumurtlama en erken 15i canim yerlesmedir bence rahat olmalisin
Cnm bebişin hayırlı olsun. Sana bişey sormak istiyorum bu ay ovulasyon testi kullandım 13 ünde yumurtlama oldu 14 ü akşamı çatladı yani silikleşti pazartesi günü kan testi yaptırdım negatif çıktı çok üzüldüm sence şansım var mı halaBu sabah kan verdim 65 cikti canim ama ben 14unde catlatma iğnesi olmustum senin kac çıktı
canım kanda genelde cıkıyor ya.Kızlaarrrr bi bakın nolur. 14 haziran gecesi yumurtam çatladı pazartesi günü yani 27 haziran da kan testi yaptırdım negatif çıktı sizce hala umut varmıdır yoksa bu ay da olmadı mı lütfen yardımcı olun bi fikir verin. Eğer hamile olsam çıkardı testte dimi
Cnm bebişin hayırlı olsun. Sana bişey sormak istiyorum bu ay ovulasyon testi kullandım 13 ünde yumurtlama oldu 14 ü akşamı çatladı yani silikleşti pazartesi günü kan testi yaptırdım negatif çıktı çok üzüldüm sence şansım var mı hala
Kızlaarrrr bi bakın nolur. 14 haziran gecesi yumurtam çatladı pazartesi günü yani 27 haziran da kan testi yaptırdım negatif çıktı sizce hala umut varmıdır yoksa bu ay da olmadı mı lütfen yardımcı olun bi fikir verin. Eğer hamile olsam çıkardı testte dimi
morordek pazartesi kurtaj oldum 4.bebegimide ayni sonuc kalp atisi olmamasindan kaybettim.