• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

kızlar benım adet bugun bıttı yanı son lekeler geldı bugun ilişkı olsa
gun aşırı devam etsek sanırım olur degıl mı?
bu arada hamıle olanlar ıcın coook sevındım kızlar bızım ıcınde dua edın bızımde bebişlerimiz olsun
Benimde adetim bitti yarın denemeye başlayacaz 9. Gün ve gün aşırı devam edecez inşallah bu ay olur Da bizi çok bekletmezler :)

yesa yesa cim kuzum bir soru daha.. Bu akşam bende afedersin sümük gibi uzayan şeffaf bir akıntı geldi baya uzun. Bu yumurta çatlamak üzere demek miydi? Yoksa çatladı mi??

Catlamak üzere canım

Benim a akinti oluyor aksaminda ya da ertesi gün sabahında çatlıyor

Bazı arkadaşlarında 2 gün sona çatlıyor

Catlamak üzere canım

Benim a akinti oluyor aksaminda ya da ertesi gün sabahında çatlıyor

Bazı arkadaşlarında 2 gün sona çatlıyor
Bugün ki test belli edecek o zaman tatlım dün sabah ve akşam city çizgi vardı. Bugün ne alemde olacak çok merak ediyorum 11 12 arası yapacağım

günydn kızlar nisan-mayıs-haziran derken temmuz adayı oldum :((( 3 yıldır aylar peşpeşe geliyor ya nasip
kızlar bn 2 haziranda regl oldum ve damla damla 21 gün sürdü ... geçtiğimz salı bitti ve bu salı yine regl oldum bata gçre 4 gün önce ve hiç olmadğı kadr yoğun geliyor başladğından beriii napcağımı şaşırdım iyice :110::110::110: ayrıca 21 gün sürünce adetmde doktra gttim hormonlarım usg faln hepsi temz cıktı ,,, acaba doktr mu anlamdı problemimi?????

günydn kızlar nisan-mayıs-haziran derken temmuz adayı oldum :KK43:(( 3 yıldır aylar peşpeşe geliyor ya nasip
kızlar bn 2 haziranda regl oldum ve damla damla 21 gün sürdü ... geçtiğimz salı bitti ve bu salı yine regl oldum bata gçre 4 gün önce ve hiç olmadğı kadr yoğun geliyor başladğından beriii napcağımı şaşırdım iyice :110::110::110: ayrıca 21 gün sürünce adetmde doktra gttim hormonlarım usg faln hepsi temz cıktı ,,, acaba doktr mu anlamdı problemimi?????
21 gün mü :KK57:

Valla testlerin normal cıktıysa bir sorun yoktur heralde, belki de bu aylık böyle bi seydir, takip et bakalım

Merhaba ben de varım 4. Senem dr un yanlış teşhisiyle eşimin sperminin düşük olduğunu başka bir dr a gidince öğrendim 1 senedir tedaviyi eşime uyguluyoruz varikosel ameliyatı oldu .. hareketli sperm arttırmaya yönelik ilaç bitkisel karışım vs biliyorsanız yardımcı olur musunuz lütfen ..

İşte böyle canim

Eklentiler

• 20160630_124655.jpg
    20160630_124655.jpg
    21,5 KB · Görüntüleme: 54
  • 20160630_124819.jpg
    20160630_124819.jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 59
Canım benim testlerim de çift çizgi anında olmuyor bir 2 3 dakika sonra koyulasmaya başlıyor normal mi?? Bu arada yine çift çizgi çıktı akşam 8 de tekrarlayacagim. Foto atıyorum hemen

normal canım zaten 6 ile 8 dk arası bekleme süresi var hemen çıkan sonuca da güvenme :)

Merhaba ben de varım 4. Senem dr un yanlış teşhisiyle eşimin sperminin düşük olduğunu başka bir dr a gidince öğrendim 1 senedir tedaviyi eşime uyguluyoruz varikosel ameliyatı oldu .. hareketli sperm arttırmaya yönelik ilaç bitkisel karışım vs biliyorsanız yardımcı olur musunuz lütfen ..
keçi boynuzu pekmezi içcek die duydum

Back