Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O konuda bi anlasın esinle, sonucta hemen söylememeniz de mantıklı geliyor bana. Bence ailelere söylemeden de koruyabilir seni :) Hasta vs diyebilir iş yapman gerektiginde. Hayırlısı olsun canım, sen testini yanında götür de pozitif cıkarsa doktora da gidilir bir sekilde :)morordek
Hadi bakalim canim heyecanla seni bekliyor olacagim..yapmisken bari hassas testle yap simdi negatif gorursen uzulursun.eşime diyorum bende mi yapsam hayir beklicez dio kesin bi şekilde ya birde bayram ardi yillik iznimiz basliyor koye gidecegiz yanimda test goturcem koy yerinde nerde bulayim test ,esime diyorum hamile olmus olsam dr a nasil gidecegiz cunku bu kez kesinlikle soylemek istemiyorum esim oyle seymi olur dr a gideriz hemde soyleriz biz iki tane kayip yasamisiz seni korumam lazim dio
@boza canim sen erken ogrenmistin bat a kac gun kala ogrenmistin
Hayırlısı olsun canımmorordek canim ben sabah adet oldum ne yazik ki bu ay da boş gecti rabbim fazla bekletmez inşallah
Hassas olanlar eger gebeysen aninda gosteriyor cnmBenim 4 temmuz. Son haftaya girdim ve aslinda cok umutlu olmamama rağmen test yapasim geliyor :) dayanabilirsem cumartesi ya da pazar yaparim. Hassas test olmasa da dogru sonuç verir mi acaba ondan emin degilim :)
Ya evde 5-6 tane normal gebelik testi var. Onlar da minimum 1 gün önceye kadar gösterir degil mi? Ya zaten her halükarda negatif görecegim gibi, gidip hassas test almayayım diyorum boş yereHassas olanlar eger gebeysen aninda gosteriyor cnm
Anladım canım hadi bakalım hayırlısı:) ben de yarını bekliyorum test için sürekli duâ ediyorum gelmesin diyesat 1 haziran canım. acaba bat dün müydü tam kestiremiyorum :)
Gelmesin lütfeeeennnnn.
Regl ağrım var 3-4 gündür ha geldi gelecek diye bekliyorum bugünde 5 e kadar bekleyeceğim iş çıkışı test alıcam eğer gelmezse .
Ya evde 5-6 tane normal gebelik testi var. Onlar da minimum 1 gün önceye kadar gösterir degil mi? Ya zaten her halükarda negatif görecegim gibi, gidip hassas test almayayım diyorum boş yere
Normal test gösterir mi 3 gün önceden? Düsük bi ihtimal degil mi ya?3 gün öncesi bile gösteriyor eğer hamileysen..
bu arada neden temmuz topiğine geçtik burası devam etmeyecek mi :s
Canım normal testler 2 gün öncesini gösterir tecrübeyle sabit :) hatta arkadaşımın üç gün öncesinden göstermişti ama geç döllenme vs olmuşsa göstermeye bilir o da senin şansına artıkNormal test gösterir mi 3 gün önceden? Düsük bi ihtimal degil mi ya?
Temmuz topigini aylar önce acmıs bir arkadas, ben de tek tek takip etmeyecektim zaten, o yuzden oraya gectik
Ben pazar yapayım da garanti olsun :) Cunku once yapsam da negatif cıksa gene icimde suphe olusacak, net sonuc alayım istiyorum :)Canım normal testler 2 gün öncesini gösterir tecrübeyle sabit :) hatta arkadaşımın üç gün öncesinden göstermişti ama geç döllenme vs olmuşsa göstermeye bilir o da senin şansına artık
Kizimda 2 gun onceden gosterdi. Eger bunda da normalle yapsaydim muhtemelen 4 gun onceden gosterirdi. Cunku bu sefer hcg oncekinden cabuk yukseldi. Yani hiiiic belli olmuyor bazen hamile olup da batindan sonra ogrenenler de oluyor canim herkeste farkliYa evde 5-6 tane normal gebelik testi var. Onlar da minimum 1 gün önceye kadar gösterir degil mi? Ya zaten her halükarda negatif görecegim gibi, gidip hassas test almayayım diyorum boş yere
sonuc ne oldu belirti varmıCanım naber?
Bende ya yarın ya da çarşamba regl olacağım hissediyorum. Ara ara regl ağrısı oluyor cabucak geciyor. Birde göğüslerimde ağrı vardı 5-6 gündür ve hala geçmedi... Geçen aylarda böyle miydi hatırlayamıyorum.
test yapsana aslında bnım kurtajdan snra ıkıncı reglmde 45. gün oldum.bnde dayanamadm 44.gun test yaptım silik cıktı ama ertesi gun adt oldmmorordek canim ya benim adet duzenim sacmaliyo galiba gene adet olmadim testte yapmadim bekliyom boyle kurbanlik koyun gibi gecen ay 20 sinde olmustun normalde 30 gunde oluyodu 40 gun olmus hala tik yok belirtide yok bu ay heveslide degilim ayhh icim sisti
bnimde yarın bnde hissetmiyrumBenim perşembe Bat normalde o yüzden test yapmıyorum bekliyorum canım.. Ayrıca hamile olsam hissederdim diyorum çok canım sıkkın
Tamam canım güzel haberlerin gelir inş :)Ben pazar yapayım da garanti olsun :) Cunku once yapsam da negatif cıksa gene icimde suphe olusacak, net sonuc alayım istiyorum :)
Karnım hala aralıklarla ağrıyor regl ağrısı.Başka da belirtim yok. Olacak gibiyim ama hala olmadım. İş çıkışı test alcam.sonuc ne oldu belirti varmı
Evet haklısın aslında herkeste farklı. Dedigim gibi ben riske atmayayım pazar yapayım dedim. İnsallah sabredebilirim tabi o güne kadarKizimda 2 gun onceden gosterdi. Eger bunda da normalle yapsaydim muhtemelen 4 gun onceden gosterirdi. Cunku bu sefer hcg oncekinden cabuk yukseldi. Yani hiiiic belli olmuyor bazen hamile olup da batindan sonra ogrenenler de oluyor canim herkeste farkli
bat ne zamandı canım. ay benim bu ay erkenden test yapmama gerek kalmadı adet oldum sandım ya bikaç gün takıldım öyle adet olcam diyeEvet haklısın aslında herkeste farklı. Dedigim gibi ben riske atmayayım pazar yapayım dedim. İnsallah sabredebilirim tabi o güne kadar
4 Temmuz :)bat ne zamandı canım. ay benim bu ay erkenden test yapmama gerek kalmadı adet oldum sandım ya bikaç gün takıldım öyle adet olcam diye