2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Bu sabah kan verdim 65 cikti canim ama ben 14unde catlatma iğnesi olmustum senin kac çıktı
benim muhtemelen yumurtlamam 12 de oldu. 2 gün önce peçeteye kırmızı bi dmla kan gelince yaptırdım 290 çıktı. ama iğne oluyorum işte az risk var. şimdi onu araştırıyorum yerleşme kanaması olabilir mi diye

Benim yumurtlama en erken 15i canim yerlesmedir bence rahat olmalisin

Bu sabah kan verdim 65 cikti canim ama ben 14unde catlatma iğnesi olmustum senin kac çıktı
Cnm bebişin hayırlı olsun. Sana bişey sormak istiyorum bu ay ovulasyon testi kullandım 13 ünde yumurtlama oldu 14 ü akşamı çatladı yani silikleşti pazartesi günü kan testi yaptırdım negatif çıktı çok üzüldüm sence şansım var mı hala

Kızlaarrrr bi bakın nolur. 14 haziran gecesi yumurtam çatladı pazartesi günü yani 27 haziran da kan testi yaptırdım negatif çıktı sizce hala umut varmıdır yoksa bu ay da olmadı mı lütfen yardımcı olun bi fikir verin. Eğer hamile olsam çıkardı testte dimi

canım kanda genelde cıkıyor ya.

Canim benimkinin bile idrarda ciktigini dusunursek ve sende eminsen bu tarihlerden uzgunum ama yok demektir. Yinede kirmizilar gelmeden ümit kesilmez

Canım 13 gun geçmiş çıkardı sanırım

Değer 2 3 falan m çıktı yoksa 1 ve altında mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…