Cok tesekkur ederim icime su serptin balla rahatladimÖncelikle hayırlı olsun. Hiç moral bozmayın iki damla kan hiç bir şey değil. Önleminizi de almışsınız. Tüm hamileliği kanamalarla geçen ve bebeğini sağlıkla kucağına alan bir sürü insan var ki sizinki sadece iki damla gelip durmuş.
Öte yandan da gebelik böyle bir şey insan sürekli telaş ediyor. Kasıklara sancı girer düşük mü başladı yoksa diye telaşlanır insan, alt tarafta bir ıslaklık hissedince yoksa kanamam mı başladı, mide bulantılarından şikayet ederken bir sabah mideniz bulanmaz "Ay yoksa bebeğe bir şey mi oldu neden midem bulanmıyor?" Böyle bir garip delilik hali. Allah yardımcımız olsun ve isteyenlere de hayırlısını versin inşallah.
Hadi ya çok iyi olmuş canım :) ben beklemedeyim halâ olmayayım diye duâ ediyorumInsallah canim cok sagol. Darisi basina insallah sen de hayirlisiyla hamile kalirsin. Simdi sen 30unu bekliyorsun dimi az kaldi:) bak ben erken gebelik aldim zank diye cikti gostereyim
Hadi bakalim insallah vardirHadi ya çok iyi olmuş canım :) ben beklemedeyim halâ olmayayım diye duâ ediyorum
adet gününü bitiminden 14. günü yumurtluyor diye biliyorum..kızlar sıze bırsey danısacagım
5 aydır denıyoruz ben ovulasyon testı almaya gerek gormedım
bu ayda oyle denemek ıstıyorum yanı ovulasyon testı yapmadan
şimdi benım adetım yarın bıtecek 6.gunum ne zman ilişkıye gırmek mantıklı olur??yanı yumurtanın olgunlaştıgı gun ilişkı olması lazım degıl mı?
kızlar sıze bırsey danısacagım
şimdi benım adetım yarın bıtecek 6.gunum ne zman ilişkıye gırmek mantıklı olur??yanı yumurtanın olgunlaştıgı gun ilişkı olması lazım degıl mı?
Canim yumurtlama gunu kisiden kisite degisiyor. 12. Gun yunurtlayanda var 19. Gun yumurtlayan da. Hatta aydan aya bile degisiklik gosteriyor. Ben bi 13. Gun bi 15. Gun yumurtladim iki farkli ayda mesela. En sagliklisi ovulasyon testi yani nkızlar sıze bırsey danısacagım
ben tam 14.günü gününde değerlendirdim 15 hazirandi..aslinda 16si dada 16 haziran benim doğum günümdü:)Canimm 14.gün yumurtlama olabilir ama sen yine de 12 14 16 da mutlaka degerrlneidr :)
ben tam 14.günü gününde değerlendirdim 15 hazirandi..aslinda 16si dada 16 haziran benim doğum günümdü:)
sora 16. günündede( 18 haziran) değerlendirmişim inş tutmuştur..
tamam canım pekı adetten sonra ılkı korumalı mı olmalı? oyle yazmıslar yaCanimm 14.gün yumurtlama olabilir ama sen yine de 12 14 16 da mutlaka degerrlneidr :)
evet canım bendeadet gününü bitiminden 14. günü yumurtluyor diye biliyorum..
aynen degısışıklık oluyomus bu ayda olmazsa agustosta test alıcamCanim yumurtlama gunu kisiden kisite degisiyor. 12. Gun yunurtlayanda var 19. Gun yumurtlayan da. Hatta aydan aya bile degisiklik gosteriyor. Ben bi 13. Gun bi 15. Gun yumurtladim iki farkli ayda mesela. En sagliklisi ovulasyon testi yani n
tamam canım pekı adetten sonra ılkı korumalı mı olmalı? oyle yazmıslar ya
evet canım bende
aynen degısışıklık oluyomus bu ayda olmazsa agustosta test alıcam
bende ılk kez duydum yaBen onu hayatımda duymadım canım sen bilirsin ben öyle yapmıyorum ama :)
Oruçluyum zaten tatlim o yüzden sıvı alımı malesef yok :) ilk defa ovulasyontesti kullanıyorum. Heyecan var. Süreli sorularıyla bunalttım seni deYapabilirsin canım sıvı alımı da yok demi :)
Oruçluyum zaten tatlim o yüzden sıvı alımı malesef yok :) ilk defa ovulasyontesti kullanıyorum. Heyecan var. Süreli sorularıyla bunalttım seni de
Oruçluyum zaten tatlim o yüzden sıvı alımı malesef yok :) ilk defa ovulasyontesti kullanıyorum. Heyecan var. Süreli sorularıyla bunalttım seni de
Ayyy daha neler bol bol sor sen hiç sıkıntı degil yeter ki ttutturalim:)
Yesa bizim canımız ya. Bıkmadan usanmadan cevaplıyor :)
yesa candır. Rabbim sana da bize de sağlıklı bir bebiş versin inşallah canlar
Kız var ya ben de içimden az önce yesa1 herkese yardım ediyor sabırla cevap veriyor maşallah ya allah gönlüne göre versin canım :)Çok tatlisiniz kızlar
Hep beraber hayırlısıyla gelsin ler inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?