2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Cok tesekkur ederim icime su serptin balla rahatladim

Insallah canim cok sagol. Darisi basina insallah sen de hayirlisiyla hamile kalirsin. Simdi sen 30unu bekliyorsun dimi az kaldi:) bak ben erken gebelik aldim zank diye cikti gostereyim
Hadi ya çok iyi olmuş canım :) ben beklemedeyim halâ olmayayım diye duâ ediyorum

kızlar sıze bırsey danısacagım
5 aydır denıyoruz ben ovulasyon testı almaya gerek gormedım
bu ayda oyle denemek ıstıyorum yanı ovulasyon testı yapmadan
şimdi benım adetım yarın bıtecek 6.gunum ne zman ilişkıye gırmek mantıklı olur??yanı yumurtanın olgunlaştıgı gun ilişkı olması lazım degıl mı?

adet gününü bitiminden 14. günü yumurtluyor diye biliyorum..

Canimm 14.gün yumurtlama olabilir ama sen yine de 12 14 16 da mutlaka degerrlneidr :)

Canim yumurtlama gunu kisiden kisite degisiyor. 12. Gun yunurtlayanda var 19. Gun yumurtlayan da. Hatta aydan aya bile degisiklik gosteriyor. Ben bi 13. Gun bi 15. Gun yumurtladim iki farkli ayda mesela. En sagliklisi ovulasyon testi yani n

Canimm 14.gün yumurtlama olabilir ama sen yine de 12 14 16 da mutlaka degerrlneidr :)
tamam canım pekı adetten sonra ılkı korumalı mı olmalı? oyle yazmıslar ya

adet gününü bitiminden 14. günü yumurtluyor diye biliyorum..
evet canım bende

Canim yumurtlama gunu kisiden kisite degisiyor. 12. Gun yunurtlayanda var 19. Gun yumurtlayan da. Hatta aydan aya bile degisiklik gosteriyor. Ben bi 13. Gun bi 15. Gun yumurtladim iki farkli ayda mesela. En sagliklisi ovulasyon testi yani n
aynen degısışıklık oluyomus bu ayda olmazsa agustosta test alıcam

tamam canım pekı adetten sonra ılkı korumalı mı olmalı? oyle yazmıslar ya

evet canım bende

aynen degısışıklık oluyomus bu ayda olmazsa agustosta test alıcam

Ben onu hayatımda duymadım canım sen bilirsin ben öyle yapmıyorum ama :)

Çok tatlisiniz kızlar

Hep beraber hayırlısıyla gelsin ler inşallah :)
Kız var ya ben de içimden az önce yesa1 herkese yardım ediyor sabırla cevap veriyor maşallah ya allah gönlüne göre versin canım :)

14 haziranda Çatlatma ignesi oldum aksam test yaptim boyle cikti hala mi igne etkisi tecrubeli kizlardan cvppp :)

Eklentiler

• PhotoGrid_1467130268126.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…