2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Insallah canim ya dunde yaptim oda bundan daha silikti ama vardi hayalet çizgi guvenemiyorum kanda gormeden sevinemicem sanirim
ben test yapmaya korkuyorum daha önce 10ncu günde silik çizgi çıkmıştı ikisini öyle öğrenmiştim ama 2sini de kaybettim. şimdi adet geçene kadar test yapmayacağım kararlıyım. Rabbim ne verirse hayırlısını verir diyorum sabırlı olmaya çalışıyorum bu kez:)

En guzeli canim valla bati beklemek

Cikar mi acaba benimde 8 temmuz.bata kaç ggün kala yapacaksin?
Benim 4 temmuz. Son haftaya girdim ve aslinda cok umutlu olmamama rağmen test yapasim geliyor :) dayanabilirsem cumartesi ya da pazar yaparim. Hassas test olmasa da dogru sonuç verir mi acaba ondan emin degilim :)

tamam canım pekı adetten sonra ılkı korumalı mı olmalı? oyle yazmıslar ya

evet canım bende

aynen degısışıklık oluyomus bu ayda olmazsa agustosta test alıcam
canim adet başladığı günden takip edeceksin.
mesela bende telefonda adet takvimim var yanlış sölüyor.
o yüzden tutturamamişti sonradan farkettim..
Tam 14. gününü yakaladim.:)
adet takvim yanlış ayarliyor. 18. günü yumurtalama diyo inanmiyorum artık..
burasi bana fayda oldu..
2 temmuzu bekliyorum.
1 temmuz kadir gecesi çok dua edicem nasip olursa allahim nolur uzun ömürlü evlat nasip et diye.

Kizlar benim adet tarihim 1 temmuz ama dun kahverengi akinti ve pembe leke geldi saat 17 gibi adet olucam diye ped kullandm sabah kalktigmda gelen giden yokdu acaba bu yerlesme olabilir mi vucudm her ayki gibi sisdi ama sancim yok normalde olmasi lazm sevinsemmi uzulsemmi bilemiyorm

morordek
Hadi bakalim canim heyecanla seni bekliyor olacagim..yapmisken bari hassas testle yap simdi negatif gorursen uzulursun.eşime diyorum bende mi yapsam hayir beklicez dio kesin bi şekilde ya birde bayram ardi yillik iznimiz basliyor koye gidecegiz yanimda test goturcem koy yerinde nerde bulayim test ,esime diyorum hamile olmus olsam dr a nasil gidecegiz cunku bu kez kesinlikle soylemek istemiyorum esim oyle seymi olur dr a gideriz hemde soyleriz biz iki tane kayip yasamisiz seni korumam lazim dio
boza canim sen erken ogrenmistin bat a kac gun kala ogrenmistin

Bugün yapacak mısın canım test? Gelmez inşAllah
sat 1 haziran canım. acaba bat dün müydü tam kestiremiyorum :)

Gelmesin lütfeeeennnnn.

Regl ağrım var 3-4 gündür ha geldi gelecek diye bekliyorum bugünde 5 e kadar bekleyeceğim iş çıkışı test alıcam eğer gelmezse .

canım yerleşme olma ihtimali var. test yapsan net sonuç alırsın büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…