bence ipne etkisi değildir. çatlamadan sonra 10ncu günde filan etkisi kalmıyor. bence bu bariz pozitif:)14 haziranda Çatlatma ignesi oldum aksam test yaptim boyle cikti hala mi igne etkisi tecrubeli kizlardan cvppp :)
bence ipne etkisi değildir. çatlamadan sonra 10ncu günde filan etkisi kalmıyor. bence bu bariz pozitif:)
ben test yapmaya korkuyorum daha önce 10ncu günde silik çizgi çıkmıştı ikisini öyle öğrenmiştim ama 2sini de kaybettim. şimdi adet geçene kadar test yapmayacağım kararlıyım. Rabbim ne verirse hayırlısını verir diyorum sabırlı olmaya çalışıyorum bu kez:)Insallah canim ya dunde yaptim oda bundan daha silikti ama vardi hayalet çizgi guvenemiyorum kanda gormeden sevinemicem sanirim
ben test yapmaya korkuyorum daha önce 10ncu günde silik çizgi çıkmıştı ikisini öyle öğrenmiştim ama 2sini de kaybettim. şimdi adet geçene kadar test yapmayacağım kararlıyım. Rabbim ne verirse hayırlısını verir diyorum sabırlı olmaya çalışıyorum bu kez:)
Hamilelik testi bu degil mi canım? Bence de bariz pozitif. Yarın kan ver istersen kesinlessin14 haziranda Çatlatma ignesi oldum aksam test yaptim boyle cikti hala mi igne etkisi tecrubeli kizlardan cvppp :)
Hamilelik testi bu degil mi canım? Bence de bariz pozitif. Yarın kan ver istersen kesinlessin
Valla canım o konuda pek bir bilgim yok maalesefEvet hcg testi canim oyle yapicam nasipse yarin kan vericem yuksek cikarsa sevinirim artik iğne etkisiyse 3 5 bisey cikar heralde dimi?
Bu bariz pozitif14 haziranda Çatlatma ignesi oldum aksam test yaptim boyle cikti hala mi igne etkisi tecrubeli kizlardan cvppp :)
Bu bariz pozitifhadi hayirli olsun
Cikar mi acaba benimde 8 temmuz.bata kaç ggün kala yapacaksin?Benim bat 9 temmuz bayramda test yapabilirim inşallah bayram güzel haberlerle gelir şeker Bayramı şeker tadında geçer
Benim 4 temmuz. Son haftaya girdim ve aslinda cok umutlu olmamama rağmen test yapasim geliyor :) dayanabilirsem cumartesi ya da pazar yaparim. Hassas test olmasa da dogru sonuç verir mi acaba ondan emin degilim :)Cikar mi acaba benimde 8 temmuz.bata kaç ggün kala yapacaksin?
14 haziranda Çatlatma ignesi oldum aksam test yaptim boyle cikti hala mi igne etkisi tecrubeli kizlardan cvppp :)
canim adet başladığı günden takip edeceksin.tamam canım pekı adetten sonra ılkı korumalı mı olmalı? oyle yazmıslar ya
evet canım bende
aynen degısışıklık oluyomus bu ayda olmazsa agustosta test alıcam
Bugün yapacak mısın canım test? Gelmez inşAllahBugün bat günüm , inşaallah gelmezzzzz
sat 1 haziran canım. acaba bat dün müydü tam kestiremiyorum :)Bugün yapacak mısın canım test? Gelmez inşAllah
Kizlar benim adet tarihim 1 temmuz ama dun kahverengi akinti ve pembe leke geldi saat 17 gibi adet olucam diye ped kullandm sabah kalktigmda gelen giden yokdu acaba bu yerlesme olabilir mi vucudm her ayki gibi sisdi ama sancim yok normalde olmasi lazm sevinsemmi uzulsemmi bilemiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?