• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Bat'a 3 gün var ama hiiiiçç bir belirtim yok :KK43: bu ay tutsun hayırlısıyla lütfeeenn :dua:
Canım naber?

Bende ya yarın ya da çarşamba regl olacağım hissediyorum. Ara ara regl ağrısı oluyor cabucak geciyor. Birde göğüslerimde ağrı vardı 5-6 gündür ve hala geçmedi... Geçen aylarda böyle miydi hatırlayamıyorum.

inanmıyorum.... Allah hayırlarla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim... Darısı hepimizin başına inşallah ben hastalanmadım daha umutla bekliyorum

selam bayanlar bize dua edin. Sabah doktora geldin 5+6 günlüğüz daha. Kesenin etrafında ciddi kanama varmış. Beni yatırdı. Kan uyumazlığı var eşimle iğne yapılacak dedi. Düşükle sonuçlanabilir dedi. Üstten alttan ultrasyona baktı. Ultrasyon sonucunda fetus aktivite saptanmadı yazıyor ! iui mi iyi olacak mı bilmiyorm nolur çok dua edin[/QUOTE
Gelmis geçmiş olsun canim hayırlı haberler gelsin bizimde kan uyusmazligimiz var ama arastirdigim kadarı ile ilk gebelikte etkilemiyor bebeği hem çok ilerledi tip bir iğne ile hallediyorlar artık

İğne vurdular canjm ama tam olarak ne yapmaya calistiklarini anlamadım. Hemşire kan uyuşmazlığı için dedi. Doktor bebeği korumak için

Kızlar 10. Günden başlayım diyorum ne dersiniz? Geçen ay 6. Günden başladım ve çok sıkıldım. 10 12 14 falan diye gitsem nasıl olur??

morordek morordek canim ya benim adet duzenim sacmaliyo galiba gene adet olmadim testte yapmadim bekliyom boyle kurbanlik koyun gibi gecen ay 20 sinde olmustun normalde 30 gunde oluyodu 40 gun olmus hala tik yok belirtide yok bu ay heveslide degilim ayhh icim sisti

İnşallah yaa :) ama pek bi belirti yok canım.
Belirti arama canim, cogu kiside hic belirti olmayabiliyormus ya da regl ile ayni belirtiler goruluyormus falan. Anca test sonucuna guvenmek lazim :)
Kızlar 10. Günden başlayım diyorum ne dersiniz? Geçen ay 6. Günden başladım ve çok sıkıldım. 10 12 14 falan diye gitsem nasıl olur??
Döngün kac gun canim? 28 gunse gayet ideal duruyor yazdigin gunler. Duzensizse tabi ovulasyon testi ile takip etsen daha iyi olur.
morordek morordek canim ya benim adet duzenim sacmaliyo galiba gene adet olmadim testte yapmadim bekliyom boyle kurbanlik koyun gibi gecen ay 20 sinde olmustun normalde 30 gunde oluyodu 40 gun olmus hala tik yok belirtide yok bu ay heveslide degilim ayhh icim sisti
Yani bi test yapsan en azindan aklindaki belirsizlik giderdi canim ama sen bilirsin tabi :)

Back