• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Canımmm Bat'ı beraber bekliyorduk görünce çooookkk mutlu oldum Rabbim kucağına almayı nasip etsin :) ama adet oldum demiştin sanki yanlış mı hatırlıyorum :) test mi yaptın noldu anlat bakalım merak ediyorum :)

Canım naber?

Bende ya yarın ya da çarşamba regl olacağım hissediyorum. Ara ara regl ağrısı oluyor cabucak geciyor. Birde göğüslerimde ağrı vardı 5-6 gündür ve hala geçmedi... Geçen aylarda böyle miydi hatırlayamıyorum.
Benim perşembe Bat normalde o yüzden test yapmıyorum bekliyorum canım.. Ayrıca hamile olsam hissederdim diyorum çok canım sıkkın :(

Canımmm Bat'ı beraber bekliyorduk görünce çooookkk mutlu oldum Rabbim kucağına almayı nasip etsin :) ama adet oldum demiştin sanki yanlış mı hatırlıyorum :) test mi yaptın noldu anlat bakalım merak ediyorum :)
Canim iste iki gun kirmizi leke geldi kagida. Dun suphelendim dedim bir test yapayim ayy sok oldum iki tane koyu cizgi:) hemen doktora gittim cunku kirmizi leke olmustu dr kan aldi 290 cikti bir de dusuk onleyici igne yapti su an dinleniyorum ama bir yandan da cok sevinemedim bir sey olacak diye beklemedeyim:dua:

kızlar geçenler gibi yaşamadığım gibi bu ay yaşiyorum.
gögsümde sislik agri.. bide akinti..
ara sira bel agrisi kasık batma oluyor.
tamam bel agrisi jkasik batmaya bişey demem.. adet agrisi olduğu düşünürdüm.
ama gögsümde geçenler gibi yaşamadim.
reglime 4 gün var..
dün akşam yapayim dedim negatif...
eşim biraz daha bekleyelim acele etmeseydin dedi..
yinede umudumu kaybetmedim..
belki geç oluyor bilemiyorum.
ilk oğlumada yapmışım adetime 5-6 gün kala idrar testi.. negatif çikmşti..
hamile olduuğmu adetimin gecikmesinden bi kaç gün sora öğrenmişim.

Canim iste iki gun kirmizi leke geldi kagida. Dun suphelendim dedim bir test yapayim ayy sok oldum iki tane koyu cizgi:) hemen doktora gittim cunku kirmizi leke olmustu dr kan aldi 290 cikti bir de dusuk onleyici igne yapti su an dinleniyorum ama bir yandan da cok sevinemedim bir sey olacak diye beklemedeyim:dua:
canim çok sevindim hayırlı olsun rabbim kucaginiza almaya nasip etsin inş.. :)

Canım benimmm o kadar sevindim ki anlatamam :) senin için duâ edeceğim sağ salim kavuşursun inşAllah bebeğine :dua: darısı başımaaaaa:dua:

Benim perşembe Bat normalde o yüzden test yapmıyorum bekliyorum canım.. Ayrıca hamile olsam hissederdim diyorum çok canım sıkkın :KK43:
Dün akşam sık sık ama hmen gecen ağrılar çektim bugün veya yarın olmayı bekliyorum ama inş olmam ya :(

Sende olmazsın inşAllah :KK51: Mübarek günde iyi haberler alalım inşAllah.

Okuduğumda yüzümde kocaman gülümseme oldu . okuyordum hep yazdıklarını . Çook Çoook sevindim. Bebeğin sağlıkla dünyaya gelsin :KK68:

Öncelikle hayırlı olsun :KK200:. Hiç moral bozmayın iki damla kan hiç bir şey değil. Önleminizi de almışsınız. Tüm hamileliği kanamalarla geçen ve bebeğini sağlıkla kucağına alan bir sürü insan var ki sizinki sadece iki damla gelip durmuş.
Öte yandan da gebelik böyle bir şey insan sürekli telaş ediyor. Kasıklara sancı girer düşük mü başladı yoksa diye telaşlanır insan, alt tarafta bir ıslaklık hissedince yoksa kanamam mı başladı, mide bulantılarından şikayet ederken bir sabah mideniz bulanmaz "Ay yoksa bebeğe bir şey mi oldu neden midem bulanmıyor?" Böyle bir garip delilik hali :KK53:. Allah yardımcımız olsun ve isteyenlere de hayırlısını versin inşallah.

Kizlar benim bat a 3 gun kaldi hic umitli degilim vucudum her adette oldugu gibi odem yapmaya basladi ve bugnde hafif kasik agrilari basladi bu aydami olmicak:KK17:

Kizlar benim bat a 3 gun kaldi hic umitli degilim vucudum her adette oldugu gibi odem yapmaya basladi ve bugnde hafif kasik agrilari basladi bu aydami olmicak:KK17:
kadir gecesi olduğu gün güzel haber alirsin olmazsa agustosa kalir..
benim 2 temmuz.. bu ay umitliyim olmazsa gelecek aya olur inş..

kadir gecesi olduğu gün güzel haber alirsin olmazsa agustosa kalir..
benim 2 temmuz.. bu ay umitliyim olmazsa gelecek aya olur inş..
Insallah. Bu ay cok dua ettim insallah o mubarek gecede hayirli haberler aliriz. Sag kasigima ara ara igne batar gibi anlik sancilar giriyo 6 7 gundur ama bugunde adet sancisi basladi o yuzden umidimi kaybediyorm

Insallah. Bu ay cok dua ettim insallah o mubarek gecede hayirli haberler aliriz. Sag kasigima ara ara igne batar gibi anlik sancilar giriyo 6 7 gundur ama bugunde adet sancisi basladi o yuzden umidimi kaybediyorm
bende sol kasığımda oluyor.. bilmiyorum işde..
bat gelmesin inşallah..
sahurdan sora her gece dua ediyorum. Allahım nolur bize evlat nasip et diye..
inş dualarimiz kabul olur.

Bir de kızlar ilk idrarla yapılmıyor ya ovulasyon testi. Ben sabah 9 da uyanıp afedersiniz ıdrarimi yaptım. Sonra tekrar uyudum. Şimdi test yapabilir miyim?? @yesa1 morordek morordek country country
Ah canım benim ben ovulasyon testi yapmadım ki hiç :) Gene de kendimce yardımcı olmaya calısayım.
Sabah ilk idrarla yapılmaz diyorlar ama bence o saatlerce beklemiş idrar yanıltıcı sonuc vermesin diyedir muhtemelen. 9'da yaptıysan zaten ilk idrarın degil bence :)

Canım benimmm o kadar sevindim ki anlatamam :) senin için duâ edeceğim sağ salim kavuşursun inşAllah bebeğine :dua: darısı başımaaaaa:dua:
Insallah canim cok sagol. Darisi basina insallah sen de hayirlisiyla hamile kalirsin. Simdi sen 30unu bekliyorsun dimi az kaldi:) bak ben erken gebelik aldim zank diye cikti gostereyim

Back