Canımmm Bat'ı beraber bekliyorduk görünce çooookkk mutlu oldum Rabbim kucağına almayı nasip etsin :) ama adet oldum demiştin sanki yanlış mı hatırlıyorum :) test mi yaptın noldu anlat bakalım merak ediyorum :)Oleeeeeyyyyy:)
Benim perşembe Bat normalde o yüzden test yapmıyorum bekliyorum canım.. Ayrıca hamile olsam hissederdim diyorum çok canım sıkkınCanım naber?
Bende ya yarın ya da çarşamba regl olacağım hissediyorum. Ara ara regl ağrısı oluyor cabucak geciyor. Birde göğüslerimde ağrı vardı 5-6 gündür ve hala geçmedi... Geçen aylarda böyle miydi hatırlayamıyorum.
Canim iste iki gun kirmizi leke geldi kagida. Dun suphelendim dedim bir test yapayim ayy sok oldum iki tane koyu cizgi:) hemen doktora gittim cunku kirmizi leke olmustu dr kan aldi 290 cikti bir de dusuk onleyici igne yapti su an dinleniyorum ama bir yandan da cok sevinemedim bir sey olacak diye beklemedeyimCanımmm Bat'ı beraber bekliyorduk görünce çooookkk mutlu oldum Rabbim kucağına almayı nasip etsin :) ama adet oldum demiştin sanki yanlış mı hatırlıyorum :) test mi yaptın noldu anlat bakalım merak ediyorum :)
canim çok sevindim hayırlı olsun rabbim kucaginiza almaya nasip etsin inş.. :)Canim iste iki gun kirmizi leke geldi kagida. Dun suphelendim dedim bir test yapayim ayy sok oldum iki tane koyu cizgi:) hemen doktora gittim cunku kirmizi leke olmustu dr kan aldi 290 cikti bir de dusuk onleyici igne yapti su an dinleniyorum ama bir yandan da cok sevinemedim bir sey olacak diye beklemedeyim
Canım benimmm o kadar sevindim ki anlatamam :) senin için duâ edeceğim sağ salim kavuşursun inşAllah bebeğineCanim iste iki gun kirmizi leke geldi kagida. Dun suphelendim dedim bir test yapayim ayy sok oldum iki tane koyu cizgi:) hemen doktora gittim cunku kirmizi leke olmustu dr kan aldi 290 cikti bir de dusuk onleyici igne yapti su an dinleniyorum ama bir yandan da cok sevinemedim bir sey olacak diye beklemedeyim
Dün akşam sık sık ama hmen gecen ağrılar çektim bugün veya yarın olmayı bekliyorum ama inş olmam yaBenim perşembe Bat normalde o yüzden test yapmıyorum bekliyorum canım.. Ayrıca hamile olsam hissederdim diyorum çok canım sıkkın
Okuduğumda yüzümde kocaman gülümseme oldu . okuyordum hep yazdıklarını . Çook Çoook sevindim. Bebeğin sağlıkla dünyaya gelsinCanim iste iki gun kirmizi leke geldi kagida. Dun suphelendim dedim bir test yapayim ayy sok oldum iki tane koyu cizgi:) hemen doktora gittim cunku kirmizi leke olmustu dr kan aldi 290 cikti bir de dusuk onleyici igne yapti su an dinleniyorum ama bir yandan da cok sevinemedim bir sey olacak diye beklemedeyim
Öncelikle hayırlı olsunCanim iste iki gun kirmizi leke geldi kagida. Dun suphelendim dedim bir test yapayim ayy sok oldum iki tane koyu cizgi:) hemen doktora gittim cunku kirmizi leke olmustu dr kan aldi 290 cikti bir de dusuk onleyici igne yapti su an dinleniyorum ama bir yandan da cok sevinemedim bir sey olacak diye beklemedeyim
kadir gecesi olduğu gün güzel haber alirsin olmazsa agustosa kalir..Kizlar benim bat a 3 gun kaldi hic umitli degilim vucudum her adette oldugu gibi odem yapmaya basladi ve bugnde hafif kasik agrilari basladi bu aydami olmicak
Insallah. Bu ay cok dua ettim insallah o mubarek gecede hayirli haberler aliriz. Sag kasigima ara ara igne batar gibi anlik sancilar giriyo 6 7 gundur ama bugunde adet sancisi basladi o yuzden umidimi kaybediyormkadir gecesi olduğu gün güzel haber alirsin olmazsa agustosa kalir..
benim 2 temmuz.. bu ay umitliyim olmazsa gelecek aya olur inş..
bende sol kasığımda oluyor.. bilmiyorum işde..Insallah. Bu ay cok dua ettim insallah o mubarek gecede hayirli haberler aliriz. Sag kasigima ara ara igne batar gibi anlik sancilar giriyo 6 7 gundur ama bugunde adet sancisi basladi o yuzden umidimi kaybediyorm
Insallah dualarimiz kabul olurbende sol kasığımda oluyor.. bilmiyorum işde..
bat gelmesin inşallah..
sahurdan sora her gece dua ediyorum. Allahım nolur bize evlat nasip et diye..
inş dualarimiz kabul olur.
amin inşallah.Insallah dualarimiz kabul olur
Ah canım benim ben ovulasyon testi yapmadım ki hiç :) Gene de kendimce yardımcı olmaya calısayım.
Insallah canim cok sagol. Darisi basina insallah sen de hayirlisiyla hamile kalirsin. Simdi sen 30unu bekliyorsun dimi az kaldi:) bak ben erken gebelik aldim zank diye cikti gostereyimCanım benimmm o kadar sevindim ki anlatamam :) senin için duâ edeceğim sağ salim kavuşursun inşAllah bebeğinedarısı başımaaaaa
Canim cok sagol. Aile gibi olduk burada ben de kopamiyorum simdi sizi o kadar merak ediyorum ki:)Okuduğumda yüzümde kocaman gülümseme oldu . okuyordum hep yazdıklarını . Çook Çoook sevindim. Bebeğin sağlıkla dünyaya gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?