Canım naber?Bat'a 3 gün var ama hiiiiçç bir belirtim yokbu ay tutsun hayırlısıyla lütfeeenn
Ayrıca ben demiştim :)Bu ay olucak inşallah :) Hiç üzülme . . .
selam bayanlar bize dua edin. Sabah doktora geldin 5+6 günlüğüz daha. Kesenin etrafında ciddi kanama varmış. Beni yatırdı. Kan uyumazlığı var eşimle iğne yapılacak dedi. Düşükle sonuçlanabilir dedi. Üstten alttan ultrasyona baktı. Ultrasyon sonucunda fetus aktivite saptanmadı yazıyor ! iui mi iyi olacak mı bilmiyorm nolur çok dua edin[/QUOTE
Gelmis geçmiş olsun canim hayırlı haberler gelsin bizimde kan uyusmazligimiz var ama arastirdigim kadarı ile ilk gebelikte etkilemiyor bebeği hem çok ilerledi tip bir iğne ile hallediyorlar artık
Bence erken farketmeden iyi olmuş her işte bir hayır var. Yoluna girer her şeyİğne vurdular canjm ama tam olarak ne yapmaya calistiklarini anlamadım. Hemşire kan uyuşmazlığı için dedi. Doktor bebeği korumak için
Öyle canim planda yoktu bile doktora gitme düşüncesi biranda sağlık ocağında kan sonuçlarını aldım gittimBence erken farketmeden iyi olmuş her işte bir hayır var. Yoluna girer her şey
Canım idrar testi yapmadın mı daha??2 Günüm geçti. Yarın doktora gidecem kızlar.
Evde test kalmadı. Birde benim ramazanda hep gecikir canım. Adet olunca hormon testi yaptıracam diye randevu almıştım. Olmadım ama gidecem.Canım idrar testi yapmadın mı daha??
İnsallah hamilesindir canım :)Evde test kalmadı. Birde benim ramazanda hep gecikir canım. Adet olunca hormon testi yaptıracam diye randevu almıştım. Olmadım ama gidecem.
İnşallah yaa :) ama pek bi belirti yok canım.İnsallah hamilesindir canım :)
13. hamilemiz olursun :)
Ovulasyon testine göre hareket et canım.Kızlar 10. Günden başlayım diyorum ne dersiniz? Geçen ay 6. Günden başladım ve çok sıkıldım. 10 12 14 falan diye gitsem nasıl olur??
Ama yumurtlama dan öncede ilişkiye girmek gerekmiyor mu? Hani 2 gün falan canlı kalabiliyormus ya spermlerOvulasyon testine göre hareket et canım.
Ama yumurtlama dan öncede ilişkiye girmek gerekmiyor mu? Hani 2 gün falan canlı kalabiliyormus ya spermler
Belirti arama canim, cogu kiside hic belirti olmayabiliyormus ya da regl ile ayni belirtiler goruluyormus falan. Anca test sonucuna guvenmek lazim :)İnşallah yaa :) ama pek bi belirti yok canım.
Döngün kac gun canim? 28 gunse gayet ideal duruyor yazdigin gunler. Duzensizse tabi ovulasyon testi ile takip etsen daha iyi olur.Kızlar 10. Günden başlayım diyorum ne dersiniz? Geçen ay 6. Günden başladım ve çok sıkıldım. 10 12 14 falan diye gitsem nasıl olur??
Yani bi test yapsan en azindan aklindaki belirsizlik giderdi canim ama sen bilirsin tabi :)morordek canim ya benim adet duzenim sacmaliyo galiba gene adet olmadim testte yapmadim bekliyom boyle kurbanlik koyun gibi gecen ay 20 sinde olmustun normalde 30 gunde oluyodu 40 gun olmus hala tik yok belirtide yok bu ay heveslide degilim ayhh icim sisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?